Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Megállási tilalom és útlezárások Budapesten

MTI, 2013. szeptember 13. - péntek 14:21
Címkék: közlekedés, Budapest
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Útlezárásokra és megállási tilalomra kell számítaniuk az autósoknak szeptember 15. és 24. között a Hősök tere, a Felvonulási tér, az Andrássy út és a Városliget környékén a szeptember 20-22-i Nemzeti Vágta miatt - közölte pénteken a police.hu oldalon a Budapesti Rendőr-főkapitányság.


A tájékoztatás szerint tilos megállni szeptember 15-én este kilenctől 24-én este 8-ig a Felvonulási téren, valamint a Hősök tere és a Városligeti fasor között.

Megállási tilalom érvényes szeptember 18-án 21 órától 23-án 4 óra 30 percig az Olof Palme sétányon a Hősök tere és a Műcsarnok szervizútja között mindkét oldalon és a Műcsarnok mögötti szervizút liget felőli oldalán, vagyis a menetirány szerinti bal oldalon.

-

Szeptember 20-án 8 órától szeptember 23-án 4 óra 30 percig az Andrássy út mindkét oldali szervizútján a Bajza utca és a Hősök tere között, illetve a Rippl-Rónai utca mindkét oldalán a Délibáb utca és a Lendvay utca között sem lehet megállni.

Szeptember 20-án 18 órától 23-án 4 óra 30 percig körben a Hősök terén, az Állatkerti körúton a Gundel út (Állatkerti út) és a Hősök tere között mindkét oldalon, illetve a parkolókban, valamint a Műcsarnok mögötti szervizúton a menetirány szerinti jobb oldalon érvényes a megállási tilalom.

Lezárják szeptember 16-án 6 órától szeptember 24-én 20 óráig a Felvonulási teret a Hősök tere és a Városligeti fasor között.

Szeptember 20-án 6 és 18 óra között a Hősök terén a díszburkolat melletti belső forgalmi sávot zárják le, illetve este 6-tól éjfélig csak a közösségi közlekedési járművek járhatnak a téren.

Ugyancsak lezárják szeptember 20-án 18 órától 23-án 4 óra 30 percig a Kós Károly sétányt, illetve az Andrássy utat a Bajza utca és a Hősök tere között.

Szeptember 21-én 0 órától 23-án 4 óra 30 percig nem lehet közlekedni körben a Hősök terén, illetve az Állatkerti körúton a Gundel út (Állatkerti út) és a Hősök tere között.

Ugyancsak zárva lesz az Olof Palme sétány a Műcsarnok szervizútja és a Hősök tere között. Szeptember 21-én 8 órától 20 óráig, illetve 22-én 8 órától 22 óráig lezárják a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

leo lobito, 2020. január 28.

Szüksége van sürgős pénzügyi segítségre? írjon nekünk e-mailben: leolobitohelpfunds@hotmai...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza