Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fogyasztóvédelemért Díjat kapott a Napközben stábja

MTI, 2013. március 05. - kedd 11:41
Címkék: díj, fogyasztóvédelem,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A fogyasztók világnapja alkalmából Fogyasztóvédelemért Díjat kapott a Kossuth Rádió 1980-ban indult délelőtti szolgáltató magazinja, a Napközben a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól (NFH) kedden.


A hazai és nemzetközi fogyasztóvédelem terén kiemelkedő szakmai és példamutató tevékenységet végző személyek teljesítményének elismeréseként díjazta az NFH a közszolgálati médium szerkesztőségét.

Az elismerést Czifra Szilvia, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kiemelt szerkesztő-műsorvezetője vette át kedden Pintér Istvántól, a hatóság elnökétől.

A díj átvételekor Czifra Szilvia elmondta: a Kossuth Rádió 1980-ban indult délelőtti szolgáltató magazinja mindig is vállalta, hogy segít az állampolgárok ügyes-bajos dolgainak felderítésében, vitás ügyeinek rendezésében, és rendszeresen ülteti egy asztalhoz egy-egy problémás ügy érintett feleit, közvetít a hatóság, az ellátórendszerek, a szolgáltatók és az egyén között.

"A műsor rendszeresen visszatér fogyasztóvédelmi kérdésekre, témákra, bemutatja a próbavásárlások és ellenőrzések eredményeit, segíti a vásárlót eligazodni a fogyasztói jog kérdéseiben. Közszolgálati feladatként ösztönözve ezzel a hallgatót a tudatos vásárlóvá válásra" - tette hozzá a Napközben műsorvezetője.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza