Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fogyasztóvédelemért Díjat kapott a Napközben stábja

MTI, 2013. március 05. - kedd 11:41
Címkék: díj, fogyasztóvédelem,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A fogyasztók világnapja alkalmából Fogyasztóvédelemért Díjat kapott a Kossuth Rádió 1980-ban indult délelőtti szolgáltató magazinja, a Napközben a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól (NFH) kedden.


A hazai és nemzetközi fogyasztóvédelem terén kiemelkedő szakmai és példamutató tevékenységet végző személyek teljesítményének elismeréseként díjazta az NFH a közszolgálati médium szerkesztőségét.

Az elismerést Czifra Szilvia, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kiemelt szerkesztő-műsorvezetője vette át kedden Pintér Istvántól, a hatóság elnökétől.

A díj átvételekor Czifra Szilvia elmondta: a Kossuth Rádió 1980-ban indult délelőtti szolgáltató magazinja mindig is vállalta, hogy segít az állampolgárok ügyes-bajos dolgainak felderítésében, vitás ügyeinek rendezésében, és rendszeresen ülteti egy asztalhoz egy-egy problémás ügy érintett feleit, közvetít a hatóság, az ellátórendszerek, a szolgáltatók és az egyén között.

"A műsor rendszeresen visszatér fogyasztóvédelmi kérdésekre, témákra, bemutatja a próbavásárlások és ellenőrzések eredményeit, segíti a vásárlót eligazodni a fogyasztói jog kérdéseiben. Közszolgálati feladatként ösztönözve ezzel a hallgatót a tudatos vásárlóvá válásra" - tette hozzá a Napközben műsorvezetője.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Danny, 2017. április 24.

Sürgős hitelt keres? Jó hír van neked! Kölcsönöket kínálunk 5000 euróról 30 millió euró...

Kinek és hogyan fizessek vízdíjat?

Danny, 2017. április 18.

Ha szüksége van a hitel? kínálunk bármely magánszemélyek vagy cégek, akik súlyos és kész ...

Behajtó cégek és a család

Dennis Ryan, 2017. április 17.

HITEL BEFEKTETÉS!
Szüksége van egy hitel? Ön érdekelt abban, hogy bármilyen típusú hi...

A gyóntatófülke nem szauna

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés