Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Úszó cigarettabálák a Tiszán

VPOP, 2011. november 28. - hétfő 15:20
Címkék: NAV, cigaretta, csempész
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal Bevetési Főigazgatóságának munkatársai a napokban több sikeres ellenőrzést tartottak a keleti országrészben, amelynek során összesen 11,5 millió forint értékben foglaltak le adózatlan Jin Ling márkájú cigarettát.


A pénzügyőrök a helyi rendőrökkel közösen Eperjeske külterületén tartottak ellenőrzést, amikor észrevettek hét fekete dobozt, amely a fa uszadéknak ütközve úszott a Tiszában.

NAV

A záhonyi tűzoltók segítségét kérve csónakkal kiemelték a csomagokat, amelyekből a tételes vizsgálat során 3490 doboz magyar adójegy nélküli cigaretta került elő. A közel 4.200.000 Ft értékű cigarettát a pénzügyőrök lefoglalták, és ismeretlen tettes ellen csempészet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

NAV

A következő napon a pénzügyőr járőrök a helyi pénzügyi nyomozókkal közösen folytattak ellenőrzést a Debrecenhez közeli Bocskaikert külterületén. Ennek során egy Opel Astra csomagtartójában és az autó hátsó ülésén adójegy nélküli cigarettát találtak, amely pléddel volt letakarva. Az összesen 5983 doboz adózatlan, 7.185.000 Ft értékű cigarettát a NAV pénzügyőrei lefoglalták, és a gépjármű vezetője ellen jövedéki orgazdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a pénzügyi nyomozók büntetőeljárást indítottak.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Bereczk János, 2018. március 20.

Sajnos a válaszban van egy probléma, a
("miután az érzékelő már nem jelez"!
A C...

CO-érzékelők - életünk őrei

Nagy Andrea, 2018. március 20.

Mi is megvettük a vouchert, és miután kézhez kaptuk szembesültünk azzal, hogy nem erre számí...

Eurorest - pénzért ingyen

Bereczk János, 2018. március 19.

Érdekes helyzet, hogy kinek van igaza, nem tudom, de valaki hibázott! Ma nagy "divat"
háza...

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés