Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Pénteken nyit a KÖKI Terminál

MTI, 2011. október 13. - csütörtök 17:04
Címkék: KÖKI,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Megnyílnak az üzletek pénteken a KÖKI Terminálban, a 60 ezer négyzetméternyi bérbe adható kereskedelmi terület 85 százalékán már fogadják a vevőket, és a maradék területnek is lesz bérlője karácsonyig - mondta László Márton, a KÖKI Terminál kereskedelmi és pénzügyi igazgatója az ünnepélyes megnyitón csütörtökön, a helyszínen.


A dél-pesti régió új közlekedési csomópontját is magába foglaló létesítmény mélyépítési munkái 2008-ban kezdődtek, a beruházás teljes költsége mintegy negyvenmilliárd forint volt.

Ebben az az összegben benne van a 3-as metróvonal végállomásának összekapcsolása a Kőbánya-Kispest vasútállomással, illetve az új buszvégállomás kialakítása is. Az irodaterület nagysága 8 ezer négyzetméter. A mélygarázsban 1.900 autónak jut hely.

mti

A kereskedelmi ingatlanos szakma szakértői a KÖKI Terminál fő előnye az, hogy naponta több mint 200 ezer ember fordul meg - csak a tömegközlekedés révén - a területen, és ez automatikusan generálja a 200 üzletnek a vásárlókat.

Az üzletek bérlői között van a Tesco, az OBI, az Euronics, a C&A és a Libri.

A terminál több ezer embernek ad munkát - hangsúlyozta a megnyitón Gajda Péter (MSZP) kispesti polgármester. Kovács Róbert (Fidesz-KDNP) kőbányai polgármester pedig a létesítménynek a környékre gyakorolt pozitív hatását hangsúlyozta.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

csigabi, 2011. október 14. - péntek 21:33

Megkérdezném a tisztelt polgármester úrtól mi lenne az a pozitív hatás? Talán az, hogy az évek óta tartó zajjal, porral és nagy kosszal járó építkezést most felváltja a megnövekedett járműforgalom, zsúfoltság? A környék lakói szívesen eltekintettek volna ettől.

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2019. március 21.

Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége lakáshitel javítása? Befektetői...

Menekülés a UPC-től

Dobson, 2019. március 21.

Szia,
Hiteleket adunk 1000 és 100 000 000 dollár között. Hiteleink jól biztosítottak, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2019. március 21.

Szükség van sürgős hitelre? Üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, hallgatói kölcs...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés