Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Pénteken nyit a KÖKI Terminál

MTI, 2011. október 13. - csütörtök 17:04
Címkék: KÖKI,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Megnyílnak az üzletek pénteken a KÖKI Terminálban, a 60 ezer négyzetméternyi bérbe adható kereskedelmi terület 85 százalékán már fogadják a vevőket, és a maradék területnek is lesz bérlője karácsonyig - mondta László Márton, a KÖKI Terminál kereskedelmi és pénzügyi igazgatója az ünnepélyes megnyitón csütörtökön, a helyszínen.


A dél-pesti régió új közlekedési csomópontját is magába foglaló létesítmény mélyépítési munkái 2008-ban kezdődtek, a beruházás teljes költsége mintegy negyvenmilliárd forint volt.

Ebben az az összegben benne van a 3-as metróvonal végállomásának összekapcsolása a Kőbánya-Kispest vasútállomással, illetve az új buszvégállomás kialakítása is. Az irodaterület nagysága 8 ezer négyzetméter. A mélygarázsban 1.900 autónak jut hely.

mti

A kereskedelmi ingatlanos szakma szakértői a KÖKI Terminál fő előnye az, hogy naponta több mint 200 ezer ember fordul meg - csak a tömegközlekedés révén - a területen, és ez automatikusan generálja a 200 üzletnek a vásárlókat.

Az üzletek bérlői között van a Tesco, az OBI, az Euronics, a C&A és a Libri.

A terminál több ezer embernek ad munkát - hangsúlyozta a megnyitón Gajda Péter (MSZP) kispesti polgármester. Kovács Róbert (Fidesz-KDNP) kőbányai polgármester pedig a létesítménynek a környékre gyakorolt pozitív hatását hangsúlyozta.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

csigabi, 2011. október 14. - péntek 21:33

Megkérdezném a tisztelt polgármester úrtól mi lenne az a pozitív hatás? Talán az, hogy az évek óta tartó zajjal, porral és nagy kosszal járó építkezést most felváltja a megnövekedett járműforgalom, zsúfoltság? A környék lakói szívesen eltekintettek volna ettől.

Kommentek

Mária Ádám , 2018. december 10.

A nevem Mária Ádám egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hag...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Szabó Tamás, 2018. december 09.

Tisztelt Ügyvéd Úr. Érdeklődnék egy konkrét esetben. 2003 ban aláírtam egy közmű fejleszt...

Kötelező-e a közmű-hozzájárulás?

Luis Roland, 2018. december 08.

Az én nevem Luis Roland, van egy kedves feleségem és 3 gyerekem. egy héttel ezelőtt kétségbee...

Telefonok a szervizben

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés