Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szelektív szombat Nyíregyházán

MTI, 2010. szeptember 30. - csütörtök 10:31
Címkék: hulladék, környezetvédelem
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Bemutatókkal, vetélkedőkkel és koncertekkel színesített környezetvédelmi családi napot rendeznek szombaton Nyíregyházán, ahol az újrahasznosítást lehetővé tevő szelektív hulladékgyűjtés fontosságára hívják fel a figyelmet.


Hajzerné Hajnal Tünde, a Térségi Hulladékgazdálkodási Kft. PR referense elmondta: a Szelektív szombat elnevezésű rendezvényen környezetvédelmi kérdésekről vetélkedőt rendeznek, amellyel a megfelelő hulladékgyűjtésre akarják irányítják a figyelmet. A családi napon a felnőttek és a gyermekek értékes díjakért versenyezhetnek, sőt jutalmazzák azokat az iskolákat és óvodákat is, amelyek a legtöbb részvevőt mozgósítják a Szelektív szombatra.A nyíregyházi erdei tornapályán sorra kerülő, 10 és 18 óra között tartott rendezvényt szórakoztató kulturális program egészíti ki, koncertet ad a Nap, a Dongó Együttes, Demjén Ferenc, a Bürkös Zenekar, továbbá fellép a 2 Step Hip-Hop Tánccsoport és Beke Éva is.

Nyíregyházán, ahol már külön gyűjtik a háztartási-, a vas-, a fém- és a papír hulladékot, szemétválogató üzem épül az Európai Unió által támogatott tízmilliárd forint értékű térségi környezetvédelmi beruházásként. A város területén hulladékgyűjtő szigeteket is kialakítottak már, ahol a háztartásokban keletkező veszélyes hulladékot térítésmentesen adhatják le a lakosok. A válogatás után újrahasznosítják az arra alkalmas hulladékot, míg a többit biztonságos körülmények között semmisítik meg, vagy helyezik el, meggátolva az esetleges környezetszennyezést.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza