Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Indul a budapesti strandszezon

Munkatársunktól, 2010. április 27. - kedd 18:01
Címkék: vendéglátás, víz
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A fővárosi strandok május elejétől várják a fürdőzőket. Újdonság a szezonbérlet, a családi jegy, de maradnak a félárú napok és a délutáni jegy. A jegyárak az idei szezonban egységesen mindössze száz forinttal emelkednek, de van, ahol marad a mostani ár.A strandszezon szokás szerint május elsejétől kezdődik, az első májusi hétvégétől már fogadják a fürdőzőket a Gellért és a Dagály nyári medencéi, valamint a Palatinus. A többiek a hónap folyamán lépcsőzetesen május végéig nyitnak ki. Legkésőbb a tavaly nagy sikerrel újraindított Pünkösdfürdő kezdi fogadni a vendégeket: a tervek szerint a tanév végétől. A szezonzárás szokás szerint augusztus végén lesz. A strandok egységesen 10-19 óra között lesznek nyitva, de június elsejétől augusztus 20-ig hétvégén, azaz pénteken, szombaton és vasárnap tovább, este nyolc óráig várják a vendégeket.

Az árak alig változnak: az emelés mindössze száz forintos lesz, kivéve a Dagályban és a Csillaghegyi strandon, ahol nincs emelés. A kedvezmények köre tovább bővül. A nyár legnagyobb újdonsága az idén először bevezetett szezonbérlet, amely minden strandra érvényes májustól augusztus végéig. A felnőtt bérlet ára 48 ezer, a gyereké 38 ezer forint. (A bérlet nem átruházható, és ha a strand rossz idő miatt zárva tart, a Dagály fürdő medencéi várják a fürdőzőket.)


Hétvégén már nyit a Gellért

A tapasztalatok alapján ismét a szezon slágerének ígérkezik a Strandváró program, melynek keretében hétfőtől péntekig minden nap más-más strand látogatható fél áron. Hétfőn a Dagály, kedden a Paskal, szerdán a Csepeli strand, csütörtökön a Római és pénteken a Csillaghegyi strand várja ötven százalék engedménnyel a látogatókat. A délutáni kedvezményes jegy zárás előtt három órával vásárolható, ára megegyezik a strandváró program jegyével, azaz fél áron kapható. (A két kedvezmény egyszerre nem érvényesíthető.)

Közkívánatra ismét lesz négyszemélyes családi jegy, két felnőtt és két gyerek együtt összesen négyszáz forintot spórolhat vele a jegy árából. A belépés kétéves korig ingyenes, tizennégy éves korig gyerekjegyet, fölötte pedig teljes árú jegyet kell váltani. A strandokra is - a fürdőkhöz hasonlóan - az újonnan bevezetett proxy belépő órákkal lehet bemenni. Kivétel a legrövidebb ideig nyitva tartó legkisebb strand, Pünkösdfürdő, ahol marad a tavalyi karszalagos beléptetés.

A teljes szezonban élvezhetik a vendégek a strandmasszázst a Palatinuson és a Széchenyi fürdőben. A tavalyi siker után idén is lesz Strandok éjszakája, a tervek szerint nyár közepén. A népszerű, Cinetrip által szervezett bulik nyárra kiköltöznek a szabadba, ahol kétszer tartanak party-t júliusban és augusztusban. A hagyományoknak megfelelően június elején megrendezik a Szigeti sportvarázst a Margitszigeten, de ezen kívül több sportprogram is várja a mozogni vágyókat a különböző strandokon.

Szünetel a Dandár

Ahogyan már korábban is, a Dandár fürdő május elsején a nyári strandszezon idejére ideiglenesen bezár. Augusztus 30-án nyit ki újra. A Dandár fürdőbe érvényes bérletek a bezárás időtartama alatt a BGYH Zrt.-hez tartozó összes fürdőben érvényesek. A megkezdett OEP-es kezeléseket érvényességük lejártáig a Gellért Gyógyfürdőben lehet igénybe venni. Az időszakos bezárás oka az, hogy a nyári időszakban nagyon lecsökken a fürdő forgalma.


Forrás: BGYH
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza