Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mit tegyek ha...

Panaszkezelési hercehurca a bankoknálPanaszkezelési hercehurca a bankoknálA pénzintézeteknek meghosszabbított nyitva tartással kellene rendelkezésre állniuk, a panaszok kezelésére.

Ámokfutás a házban - pályázati pénz helyett hitelre futottaÁmokfutás a házban - pályázati pénz helyett hitelre futottaIgen furcsa az a közös képviselő, aki nem szívesen mutogatja a ház szerződéseit, vonatkozzanak azok akár a sikertelen pályázat elkészítésére, akár a több mint gyanús hitelfelvételre.

Furfangos értékesítési kísérletFurfangos értékesítési kísérletLegtöbb olvasónk bizonyára kapott már olyan, névre szóló levelet, amelynek feladója ritka nagy szerencséjéről értesíti.

Bekábelezve - kábeltelevízió zökkenőmentesenBekábelezve - kábeltelevízió zökkenőmentesenA kábeltévé-társaságok versengése során gyakran kerülünk rosszabb helyzetbe a már meglévő szerződésünkhöz képest.

Mit tegyünk, ha kopogtat a végrehajtó?Mit tegyünk, ha kopogtat a végrehajtó?Meddig terjed a végrehajtó hatásköre? Milyen fokozatai vannak a behajtásnak? Adósok és hitelezők jogait vizsgáltuk.

Szilveszteri mulatságokSzilveszteri mulatságokProgramajánlatok között szörföztünk mindazoknak, akik az utolsó percig morfondíroznak azon, hol búcsúztassák az óévet!

Kudarc nagyfelbontásban - digitális átállásKudarc nagyfelbontásban - digitális átállásAz ígért médiaforradalom elmaradt. Összegyűjtöttük, mi lett volna, mi lett és mi lehet a technológia kínálta lehetőségekből.

Ajándékom visszavinnémAjándékom visszavinnémSzeretnénk néhány hasznos információval megkönnyíteni olvasóink dolgát, főleg a jótállás (garancia) és szavatosság tekintetében.

Korlátlan internet korlátok között Korlátlan internet korlátok között Az otthoni internethasználat már nem luxus. Mit tehetünk azonban akkor, ha gondjaink vannak szolgáltatónkkal?

Karácsonyi segítségKarácsonyi segítségÜnnepekkor fogékonyabbak vagyunk a felhívásokra, többet áldozunk azokra, akik rászorulnak a segítségre.

Eladósodtam, mit tehetek?Eladósodtam, mit tehetek?Magánszemély egyelőre nem jelenthet csődöt. Hitelspirálba keveredett hazánkfiai aggasztóan sokan vannak.

Gázártámogatás megosztásaGázártámogatás megosztásaNapjaink egyik aktuális témája a gázártámogatás, illetve a gázártámogatás megosztása a társasházi fogyasztók között.

Hidegre téve, avagy a légkondi esete a közös képviselővelHidegre téve, avagy a légkondi esete a közös képviselővelOlvasónknak a légkondi kihelyezésével gyűlt meg a baja, így utánajártunk, jogosan nem hűtheti-e lakását, kedvére.

Reptéri csomagvizitReptéri csomagvizitUtazásaink egyik elengedhetetlen kelléke a jól megtömött poggyász. Átvilágítottuk a reptéri csomagkezelés folyamatát.

Gázos idők Gázos idők A fűtési szezon megkezdésével a magas számlák, gázkompenzációval kapcsolatos problémák, zavaros elszámolások nem kevés fejtörést okoznak a fogyasztóknak.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Kommentek

Sanchez, 2020. június 06.

Ha sürgõs hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 doll...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés