Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mit tegyek ha...

Igazságtalan költségmegosztás a társasházbanIgazságtalan költségmegosztás a társasházbanA hőmennyiségmérők segítségével kiszámolt költségek megosztása egyes lakók számára aránytalanul nehéz teher.

Az építkezési maradék sorsaAz építkezési maradék sorsaKinek a hibája, ha rajtunk marad a fel nem használt építőanyag? Mi legyen a megmaradt téglával, burkolóanyaggal?

Szerződjünk, de okosan!Szerződjünk, de okosan!Megfelelően kötött szerződéssel elkerülhetőek a későbbi viták és sérelmek. Mire figyeljünk, mielőtt aláírnánk az okiratot?

Új hiteltörvény: bankárbarát regulákÚj hiteltörvény: bankárbarát regulákAugusztustól életbe lép a bankokat fogyasztóbarát magatartásra kötelező törvény. Baj csak a törvény szigorával van.

Főgáz kártya mérlegen: kisebb gázszámla, és ami a másik serpenyőben vanFőgáz kártya mérlegen: kisebb gázszámla, és ami a másik serpenyőben vanA Főgáz és egy bank által együtt kiadott kártya birtokában ígéretek szerint hat százalékkal csökken a gázszámlánk.

Couchsurfing - házhoz jön a világCouchsurfing - házhoz jön a világVilágszerte több millió embert mozgat az utazás viszonylag új formája, a couchsurfing. Vélemények, tapasztalatok.

Problémák a villanyóra körülProblémák a villanyóra körülAz áramszolgáltató a korábbi tulajdonos díjhátraléka miatt nem hajlandó átírni a villanyórát az új tulajdonos nevére.

Kolbász és a kerítés - munkavállalás külföldönKolbász és a kerítés - munkavállalás külföldönMielőtt munkát vállalnánk külföldön, tudjunk meg minél többet az adott ország munkaviszonyairól, körülményeiről!

TuristaszérumTuristaszérumTörvényeink semmilyen oltás igénybe vételére nem köteleznek, mindenki maga dönti el, milyen kockázatot vállal külföldi utazása során.

Mulasztott-e a közös képviselő?Mulasztott-e a közös képviselő?A közös képviselő olvasónk szerint hiányosan, illetve egyáltalán nem küldött elszámolást a közös költség felhalmozott hátralékairól.

Vonalkódok megfejtéseVonalkódok megfejtéseTudtuk, hogy nem a fekete vonalak a jelentősek, hanem a köztük lévő fehér mező? Útmutató a vonalkódok megfejtéséhez.

Injekciós tűvel a hajritkulás ellenInjekciós tűvel a hajritkulás ellenMegfelelő mennyiségű hajhagyma, egy tapasztalt sebész és sok pénz - ezek a hajtranszplantáció előfeltételei.

Ki fizeti a behajtást?Ki fizeti a behajtást?Olvasói kérdés: kötelesek vagyunk-e rendezni a közszolgáltató követelésének behajtásával együtt járó költségeket?

Adósnak is jár(na) a diszkrécióAdósnak is jár(na) a diszkrécióAdósként jogunk van-e a diszkrécióhoz, vagy másképpen: fegyver lehet-e a nyilvánosság a kölcsönadó kezében?

Megörökölt tartozásMegörökölt tartozásA bank a számlatulajdonos által felhalmozott tartozás kamatokkal együtt történő megfizetésére szólítja fel az örököst. Jogosan teszi-e?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Kommentek

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 28.

Üzleti kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autó kölcsön, diákhitel, konszolidá...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Kumah james, 2020. május 27.

A törvényes hitelszerzés mindig is hatalmas probléma volt olyan sok ügyfél számára, akinek p...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés