Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mit tegyek ha...

Mellőzött mellékmérőMellőzött mellékmérőAz átalányfizetésnél korrektebb módszer, ha a lakások tulajdonosai saját mellékmérőjük alapján fizetik a vízdíjat.

Mit tehet a betegjogi képviselő?Mit tehet a betegjogi képviselő?Bár a rendelők és kórházak közzé teszik a betegjogi képviselők elérhetőségét, kevesen tudják, pontosan mire való ez az intézmény.

Telefonok szervizcsapdábanTelefonok szervizcsapdábanBosszantó, ha a telefonunk hónapokon át szervizben pihen, és még csak tájékoztatást sem kapunk, miért húzódik el a javítás.

Egészségbiztosítás ingyen és sok pénzértEgészségbiztosítás ingyen és sok pénzértSenki sem bújna annak a szülőnek a bőrébe, aki a gyermekorvosi rendelőben tudja meg, hogy TAJ-kártyája érvénytelen.

Birtokháborítás hanggal és szaggalBirtokháborítás hanggal és szaggalHa a környezetünkben valaki túl zajosan, vagy túl szagosan éli életét, akár birtokháborítást is elkövethet.

Problémák az áramszolgáltatóvalProblémák az áramszolgáltatóvalOlvasónk „bírságolással”, illetve mérőórája cseréjével kapcsolatosan feltett kérdéseire válaszol szakértőnk.

Hitelközvetítés – fontos tudnivalók és elrettentő példákHitelközvetítés – fontos tudnivalók és elrettentő példákNehezedő hitelfeltételek, több eladósodott ügyfél – ideális körülmények egy hitelközvetítő számára. Mit kell tudnunk róluk?

Korrigált elszámolás az E.ON-nálKorrigált elszámolás az E.ON-nálLevélírónk nem volt rest, megfejtette a gázművek levelét, utánajárva, miért is emelte havi gázszámláját az E.ON.

Távolról sem munka, avagy csalóka távmunkahirdetésekTávolról sem munka, avagy csalóka távmunkahirdetésekHogyan szűrhetők ki a csaló ajánlatok? És ha már behálóztak minket, milyen esélyekkel futhatunk a pénzünk után?

Végrehajtott adótartozásVégrehajtott adótartozásMivel az adótartozás és az adóbehajtás komoly dolog, érdemes tisztában lenni az adók végrehajtásának szabályaival.

Gyorsan hízó adósságokGyorsan hízó adósságokMi az adósságkezelés menete? Milyen költségekkel jár, és ki fizet a végén? Igyekeztünk választ találni a kérdésekre.

Beázva: ki fizet a végén? Beázva: ki fizet a végén? Beázni nem csak akkor kellemetlen, ha saját mennyezetünkről csöpög a víz: vétkesként is kínos az ügy. Mit tehetünk?

Az áram én vagyok: villanyoszlop az udvaromonAz áram én vagyok: villanyoszlop az udvaromonMegkérdezése és beleegyezése nélkül emelt villanyoszlop és vezeték zavarja olvasónk nyugalmát saját telkén.

Dönteni kell a nyugdíjunkról - érvek és ellenérvekDönteni kell a nyugdíjunkról - érvek és ellenérvekA visszalépési lehetőség megoldást jelenthet a pénzükért aggódó és nyugdíj előtt álló pénztártagok számára.

Végtelen hagyatéki eljárásVégtelen hagyatéki eljárásMeddig tarthat egy olyan hagyatéki eljárás, amely során sem a hagyaték tárgyáról, sem az örökösök személyéről nem volt vita?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Kommentek

Sanchez, 2020. június 06.

Ha sürgõs hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 doll...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés