Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mit tegyek ha...

Lerázott panaszosokLerázott panaszosokA fogyasztókat a elektronikai áruházak ügyfélszolgálata jótállási igény bejelentésekor közvetlenül a szervizbe küldi, mondván, hogy így hamarabb megoldódik az ügye.

Online licitek kockázataiOnline licitek kockázataiMi történik, ha az online licites vétel után feladott áru hibásan érkezik meg? Milyen felelősség terheli az eladót?

Fogyasztóvédelem és cipővásárlásFogyasztóvédelem és cipővásárlásLegtöbbet a hitvány lábbelik és ruhaneműk miatt reklamálnak a vásárlók. A békéltető testületnél bepanaszolt cégek jó része hajlik az együttműködésre.

Skyeurope kártérítés - lejáró határidő!Skyeurope kártérítés - lejáró határidő!Három-négyszáz panaszos van. A felszámolási eljárás megindult, itt a kártérítési bejelentések végső határideje!

Telefonok a szervizbenTelefonok a szervizbenTelefonunkat legalább egy-két szezonon keresztül használjuk. Milyen jogaink vannak, ha elromlott a mobilunk?

Körúti razzia – whiskyt, több tízezerértKörúti razzia – whiskyt, több tízezerértKöztudott, hogy tizennyolc év alatti fiatalnak dohányárut és szeszesitalt eladni nem szabad. A gyakorlat azonban más.

Számhordozásról - egy kínos ügy utánSzámhordozásról - egy kínos ügy utánEgy olvasói levél kapcsán utánajártunk, mit kell tudni a számhordozásról, milyen problémákkal járhat a szolgáltatóváltás.

Szennyvízközmű csatlakozás nélkülSzennyvízközmű csatlakozás nélkülA szennyvízközmű-hálózat kiépítése és az ingatlanok hálózathoz csatlakoztatása nem mindig problémamentes.

Közműtartozás, részletreKözműtartozás, részletreAhány szolgáltató, annyi szokás: röviden ennyitől függ, adnak-e lehetőséget a közműcégek részletfizetésre.

A számlazárás szabályai A számlazárás szabályai Bankot váltani nem egyszerű dolog. Az elválás nem túl fájdalommentes - főleg, ha adósságaink is vannak.

Főúr, ráfizetek - az éttermi trükkökrőlFőúr, ráfizetek - az éttermi trükkökrőlSzakácsoknak és pincéreknek egyaránt megvannak a trükkjeik a jövedelmezőbb üzletmenet érdekében.

Ötöt fizet, négyet vihet: sajátos árképzésÖtöt fizet, négyet vihet: sajátos árképzésHogyan lehetséges, hogy többet fizetünk, ha ugyanazt a terméket akciós csomagolásban vásároljuk meg?

Távozz tőlünk, galamb!Távozz tőlünk, galamb!A kenyérmorzsák dobálása után számíthatunk a madáráradat velejáróira. Hogyan tartsuk távol a galambokat?

Nálunk kormoz a szomszéd füstjeNálunk kormoz a szomszéd füstjeMit tehetünk, ha szomszédunkban olyan egészségtelen ipari tevékenység folyik, ami pokollá teszi otthonunkat?

Online aukciót tessék!Online aukciót tessék!Válság idején felpezsdülhet az árverezési kedv: az eladókat a pénzszerzési kényszer, a licitálókat az olcsóbb iránti vágy hajtja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés