Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mit tegyek ha...

Az OFE javaslata szerint jogszabály rendelkezhetne arról, hogy a BKV által kiszabott pótdíj egy év alatt évüljön el.

Évente ezer ember halálát lehetne elkerülni, ha teljesen száműznék az iparilag hozzáadott transzzsírsavakat.

Komoly bírságot róttak egy kábelcégre, megtévesztő reklám miatt. Hogyan kaphatunk kártérítést a ravasz reklámok miatt?

Téves árazást láttunk az újpesti Tescoban, ezért utánajártunk az árellenőrzési rendszer gyakorlati működésének.

A Melda Tours csődje miatt külföldön rekedt utasokat hazahozták. Ám a szigorú szabályok sem garantálják egyértelműen káraik megtérülését.

Kinek, mikor és miért képviseli érdekeit a közös képviselő? És persze: vajon hogyan szabadulhatunk meg tőle, ha nem teljesíti feladatait?

Kiadók (szerzők) és felhasználók között régi az ellentét, a kiadványokat és szoftvereket védő, digitális másolásvédelmi eljárások miatt.

Az elektronikus hírközlési szolgáltatók hűségnyilatkozatokkal ösztönöznek arra, hogy a kedvezőnek tűnő feltételek szerint szerződjünk velük.

Egészségügyi szolgáltatás igénybevétele esetén gyakran veszik semmibe jogainkat. Pedig egészségügyi ellátással kapcsolatos jogaink, azaz a betegjogok széles körben védettek. Ha mégis csorbát szenvedtek, sérelmeink az erre hivatott intézmények segítségével orvosolhatóak.

Három vállalkozásra összesen 54 millió forint bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A vállalkozások - fogyasztókat megtévesztő módon - azt sugallták hirdetéseikben, hogy az általuk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek gyógyhatásúak.

Otthon érzik magukat a közelünkben. Mindenhova követnek bennünket, ennek köszönhető elterjedésük. Mi pedig inkább szabadulnánk tőlük. Teljesülhet a vágyunk?

Elsőként tartottak ma hazánkban konferenciát a próbavásárlásról. Sok ügyfél a gyenge kiszolgálás miatt pártol el az adott vállalattól.

Az Európai Unióban évente 1,3 milliárd tonna hulladék keletkezik. A szelektív gyűjtés tehát mindinkább túlélésünk záloga.

Repüléskor gyakoriak a szolgáltatással kapcsolatos kellemetlenségek. Nézzük, mi alapján érvelhetünk kárunk megtérítéséért!

Jótállni nem minden termékért kötelező. A jótállás csak törvény által meghatározott árucikkekre, bizonyos árszint felett vonatkozik.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés