Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mielőtt megvenné

Levesek kockábólLevesek kockábólA leveskocka praktikus dolog, összetevőit megismerve viszont elgondolkodhatunk, miért kerül ilyen sokba.

Élmények, fürdőkÉlmények, fürdőkSok helyen épül itthon élménystrand. A földalatti termálvízkincset felhasználó fürdők közül hármat mutatunk be.

Biciklis védelemBiciklis védelemVédőfelszerelésekre az alkalmi kerékpárosnak is szüksége van. Miért fontos megvenni és mennyiért juthatunk hozzá? Utánanéztünk.

Iskolatáska-mustraIskolatáska-mustraNem olcsó felkészülni az új tanévre. Körképünkkel az iskolatáskavásárláshoz szeretnénk segítséget nyújtani a szülőknek.

Kínai büfé körképKínai büfé körképA hazai kínai büfékben kapható ételeknek kevés közük van a tradicionális kínai konyhaművészethez. Európai igényeket követnek.

Tapétavásárlás és használatTapétavásárlás és használatMegkérdeztünk néhány kereskedőt, hogyan tudnák meggyőzni a lakásfelújítókat arról, hogy inkább tapétát vegyenek és ne falfestéket.

Krémesített sajtjainkKrémesített sajtjainkTartósítás és állagfinomítás eredménye a sajtkrém, ahogyan a kenhető és hígított állagú sajtokat nevezik, de mi van bennük?

Balatoni büfékalauzBalatoni büfékalauzA déli parti Fonyódot, Balatonfenyvest és Balatonmáriafürdőt mutatjuk be, büféik szolgáltatásai alapján.

Fitneszterem-szemleFitneszterem-szemleMár nem nagy dolog fitneszterembe járni. Mégsem könnyű rábukkanni a számunkra legjobb teremre. Megnéztünk párat.

Rizling: kicsit savanyú, de a miénkRizling: kicsit savanyú, de a miénkHa rizlingből kérünk fröccsöt, olyankor az Olaszrizlingre kell gondolnunk. Csaknem-hungarikum.

Tejszín kontra növényi habTejszín kontra növényi habA növényi hab a háztartásokból, sőt már a cukrászatokban is kiszorítja a tejszínt, pedig csupán látszólag hasonlítanak. Utánajártunk, mi a különbség a két alapanyag között.

Aranytojás és tyúktartásAranytojás és tyúktartásJelölésük kötelező, amiből (szinte) ólra pontosan kideríthető származási helyük. Hasznos tudnivalók a tojásról.

Milyen a jó gyermekcipő?Milyen a jó gyermekcipő?A gyerekcipő boltok kínálata nagyon változatos. Vajon a divat a fontosabb nekünk, vagy a kicsik lábának kényelme?

Jégre tett teaJégre tett teaEgymás után jelennek meg a piacon az újabb és újabb jegestea márkák. Vajon mennyi közük van a valódi teákhoz?

Családi jégkrémek - mit rejt a doboz?Családi jégkrémek - mit rejt a doboz?Nyáron sokan várnak felüdülést a jégkrémektől. Cikkünkből kiderül, mire ügyeljünk dobozos jégkrémek vásárlásakor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés