Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mielőtt megvenné

Levesek kockábólLevesek kockábólA leveskocka praktikus dolog, összetevőit megismerve viszont elgondolkodhatunk, miért kerül ilyen sokba.

Élmények, fürdőkÉlmények, fürdőkSok helyen épül itthon élménystrand. A földalatti termálvízkincset felhasználó fürdők közül hármat mutatunk be.

Biciklis védelemBiciklis védelemVédőfelszerelésekre az alkalmi kerékpárosnak is szüksége van. Miért fontos megvenni és mennyiért juthatunk hozzá? Utánanéztünk.

Iskolatáska-mustraIskolatáska-mustraNem olcsó felkészülni az új tanévre. Körképünkkel az iskolatáskavásárláshoz szeretnénk segítséget nyújtani a szülőknek.

Kínai büfé körképKínai büfé körképA hazai kínai büfékben kapható ételeknek kevés közük van a tradicionális kínai konyhaművészethez. Európai igényeket követnek.

Tapétavásárlás és használatTapétavásárlás és használatMegkérdeztünk néhány kereskedőt, hogyan tudnák meggyőzni a lakásfelújítókat arról, hogy inkább tapétát vegyenek és ne falfestéket.

Krémesített sajtjainkKrémesített sajtjainkTartósítás és állagfinomítás eredménye a sajtkrém, ahogyan a kenhető és hígított állagú sajtokat nevezik, de mi van bennük?

Balatoni büfékalauzBalatoni büfékalauzA déli parti Fonyódot, Balatonfenyvest és Balatonmáriafürdőt mutatjuk be, büféik szolgáltatásai alapján.

Fitneszterem-szemleFitneszterem-szemleMár nem nagy dolog fitneszterembe járni. Mégsem könnyű rábukkanni a számunkra legjobb teremre. Megnéztünk párat.

Rizling: kicsit savanyú, de a miénkRizling: kicsit savanyú, de a miénkHa rizlingből kérünk fröccsöt, olyankor az Olaszrizlingre kell gondolnunk. Csaknem-hungarikum.

Tejszín kontra növényi habTejszín kontra növényi habA növényi hab a háztartásokból, sőt már a cukrászatokban is kiszorítja a tejszínt, pedig csupán látszólag hasonlítanak. Utánajártunk, mi a különbség a két alapanyag között.

Aranytojás és tyúktartásAranytojás és tyúktartásJelölésük kötelező, amiből (szinte) ólra pontosan kideríthető származási helyük. Hasznos tudnivalók a tojásról.

Milyen a jó gyermekcipő?Milyen a jó gyermekcipő?A gyerekcipő boltok kínálata nagyon változatos. Vajon a divat a fontosabb nekünk, vagy a kicsik lábának kényelme?

Jégre tett teaJégre tett teaEgymás után jelennek meg a piacon az újabb és újabb jegestea márkák. Vajon mennyi közük van a valódi teákhoz?

Családi jégkrémek - mit rejt a doboz?Családi jégkrémek - mit rejt a doboz?Nyáron sokan várnak felüdülést a jégkrémektől. Cikkünkből kiderül, mire ügyeljünk dobozos jégkrémek vásárlásakor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés