Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mielőtt megvenné

Gumit - télreGumit - télreNyári gumiabroncsainkat télire cserélni kellemetlen, késő őszi program. Legtöbben csak az első hó után hajtanak el egy szervizbe, ahol aztán hosszan várakozhatnak a téli topánkák felszerelésére.

Eladósodás karácsonyraEladósodás karácsonyraRohamtempóban közeledik a nagy ajándékozási őrület, de takarónk hosszánál ajándékvásárláskor se nyújtózzunk tovább!

Szabadon gyorsuló ételekSzabadon gyorsuló ételekNemcsak a félperces kiszolgálásra vágyunk, de a gyorséttermi ízekre is. Sajtburgerfüggők és csirkeszárnyfalók vagyunk?

Veszélyes zsírolvasztókVeszélyes zsírolvasztókSzakértők szerint a különböző „fogyi-bogyók” megfontolatlan használata komoly veszélyt is jelenthet. Átnéztük a kínálatot.

Édesítőszerek - Modelltabletták a karcsúságértÉdesítőszerek - Modelltabletták a karcsúságértBánjunk körültekintően a modelltablettának is becézett édesítőszerekkel. Legfontosabb az előírások maradéktalan betartása.

Halat a halpultrólHalat a halpultrólSokan csak a téli ünnepkör idején esznek halat. Nézzük, miért és hogyan érdemes halat választanunk az év többi részére is!

Illóolaj, illó árIllóolaj, illó árUgyanaz az illóolaj fél, de akár harmadáron is megvehető, attól függően, hogy drogériába vagy gyógyszertárba megyünk.

Városi kerékpárok: külső váltó vagy agyváltó?Városi kerékpárok: külső váltó vagy agyváltó?A Nyugat-Európában jóval elterjedtebb agyváltó a közelmúltig ismeretlen volt itthon. Előnyeit, hátrányait vizsgáltuk.

Kérdések a papírrólKérdések a papírrólPapírtörlő, szalvéta, vécépapír, zsebkendő, papírpelenka. Tudunk élni nélkülük? Mennyire terheljük velük környezetünket?

Hűtőfolyadék és ablakmosó - készülj a télreHűtőfolyadék és ablakmosó - készülj a télreTélre készülve nem elég a hűtőfolyadék szintjét, fagyáspontját ellenőrizni, időközönként cserére is szükség van.

Betétreklámok koraBetétreklámok koraJóval nehezebb lesz hitelhez jutniuk, ám sokkal kedvezőbb feltételekkel fialtathatják pénzüket a kis- és középvállalkozások.

Kalauz víztisztító berendezéshezKalauz víztisztító berendezéshezVannak, akik nemhogy a csapvizet, de a drága ásványvizeket is csak legvégső esetben hajlandóak meginni. Szétnéztünk a piacon.

Sütés, főzés, szakácskodás - Könyvben az igazságSütés, főzés, szakácskodás - Könyvben az igazságA főzés fortélyai, kisebb-nagyobb botlások mellett, bárki által megtanulhatóak, könyvből. Szakácskodjunk a könyvpiac kínálatából!

Feltöltődve - amit az akkuról tudni kellFeltöltődve - amit az akkuról tudni kellA hűvösödő időjárást az autók elhasználódott akkumulátorai is megérzik. A kereskedők is számolnak ezzel. Hol vegyünk akkut?

Vaj és margarin: pró és kontraVaj és margarin: pró és kontraA polcokon számtalan féle margarint és vajat találhatunk. Döntésünket az egészségünkre gyakorolt hatásuk is befolyásolhatja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés