Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mielőtt megvenné

Filteres teavilágFilteres teavilágTeahívők szerint a gyógytea csak főzet, a filteres tea meg törmelék, szépen csomagolva. Mégis népszerű, mert kényelmes.

Hogyan üdüljünk télen?Hogyan üdüljünk télen?Egyaránt népszerűek az Alpok síparadicsomai és az egzotikus országok, de feljövőben vannak a hazai wellnesz hotelek is.

Minden, ami síMinden, ami síHogyan válasszunk eszközt sielésünkhöz? Vegyünk vagy kölcsönözzünk? Igazodjunk el a sílécek és snowboardok világában!

Olcsó nyomtató, drága patronOlcsó nyomtató, drága patronHa utángyártott, utántöltött patront veszünk, olcsóbban megúszhatjuk. A garancia megtartása ilyenkor azonban kérdéses lehet.

Autóhitelek válságos szemmelAutóhitelek válságos szemmelAz autóvásárlás finanszírozási lehetőségeit tekintettük át. Egy biztos: hitelre egyre nehezebb kocsit venni.

A rossz virslit szeretjük, a pezsgőt nemA rossz virslit szeretjük, a pezsgőt nemÉvi pezsgőszükségletünk felét ünnepekkor vesszük meg, a virsli pedig hiába ehetetlen, az évközi fogyasztás jelentősen megnő év végére.

Tudnivalók a tűzijátékrólTudnivalók a tűzijátékrólTűzijátékokra, petárdákra szigorú szabályok vonatkoznak. A szilveszteri tűzijátékok között néztünk szét. Milyet, mennyiért?

Karácsonyi édességekKarácsonyi édességekNézzük, miből válogathatunk, ha a klasszikus karácsonyi édességekkel és bolti minőséggel köszöntenénk a karácsonyt!

Könyvet a netről Könyvet a netről Olvasnivalót az interneten is beszerezhetünk. Milyen feltételekkel vehetünk könyvet online? Hogyan reklamálhatunk?

Karácsonyunk fényei - lakástűz nélkülKarácsonyunk fényei - lakástűz nélkülA karácsonyfaizzók és -füzérek vásárlásától a díszítésen át a házilagos javításig próbálunk segítséget adni az ünnepi készülődéshez.

FenyőfazonokFenyőfazonokAz ár vizslatása mellett figyelhetünk sok más fenyőtulajdonságra vásárlás előtt, de akarunk-e egyáltalán fenyőt?

Ingyen zene: még élvezhetjükIngyen zene: még élvezhetjükNyugaton egyre szigorodik a letöltés szabályozása. Itthon egyelőre kevésbé kell tartanunk az ingyen töltögetés büntetésétől.

Költözz használtba - Tanácsok lakásvásárlóknakKöltözz használtba - Tanácsok lakásvásárlóknakHa használt lakást szeretnénk, érdemes körüljárni, milyen trükkök kísérhetik a kiszemelt ingatlan megvásárlását.

ForrócsokizdákForrócsokizdákMiként azt a „csokizdák” mesetörténetei elmondják, csokizót vállalkozó kedvű emberek nyitnak, szerelemből.

Mit rejt a mikulás puttonya?Mit rejt a mikulás puttonya?Mintegy ötezer tonnányi mikulásfigurát vásárolunk az ünnepek tájékán. Cikkünk a megfelelő választáshoz ad útmutatást.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés