Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mielőtt megvenné

Filteres teavilágFilteres teavilágTeahívők szerint a gyógytea csak főzet, a filteres tea meg törmelék, szépen csomagolva. Mégis népszerű, mert kényelmes.

Hogyan üdüljünk télen?Hogyan üdüljünk télen?Egyaránt népszerűek az Alpok síparadicsomai és az egzotikus országok, de feljövőben vannak a hazai wellnesz hotelek is.

Minden, ami síMinden, ami síHogyan válasszunk eszközt sielésünkhöz? Vegyünk vagy kölcsönözzünk? Igazodjunk el a sílécek és snowboardok világában!

Olcsó nyomtató, drága patronOlcsó nyomtató, drága patronHa utángyártott, utántöltött patront veszünk, olcsóbban megúszhatjuk. A garancia megtartása ilyenkor azonban kérdéses lehet.

Autóhitelek válságos szemmelAutóhitelek válságos szemmelAz autóvásárlás finanszírozási lehetőségeit tekintettük át. Egy biztos: hitelre egyre nehezebb kocsit venni.

A rossz virslit szeretjük, a pezsgőt nemA rossz virslit szeretjük, a pezsgőt nemÉvi pezsgőszükségletünk felét ünnepekkor vesszük meg, a virsli pedig hiába ehetetlen, az évközi fogyasztás jelentősen megnő év végére.

Tudnivalók a tűzijátékrólTudnivalók a tűzijátékrólTűzijátékokra, petárdákra szigorú szabályok vonatkoznak. A szilveszteri tűzijátékok között néztünk szét. Milyet, mennyiért?

Karácsonyi édességekKarácsonyi édességekNézzük, miből válogathatunk, ha a klasszikus karácsonyi édességekkel és bolti minőséggel köszöntenénk a karácsonyt!

Könyvet a netről Könyvet a netről Olvasnivalót az interneten is beszerezhetünk. Milyen feltételekkel vehetünk könyvet online? Hogyan reklamálhatunk?

Karácsonyunk fényei - lakástűz nélkülKarácsonyunk fényei - lakástűz nélkülA karácsonyfaizzók és -füzérek vásárlásától a díszítésen át a házilagos javításig próbálunk segítséget adni az ünnepi készülődéshez.

FenyőfazonokFenyőfazonokAz ár vizslatása mellett figyelhetünk sok más fenyőtulajdonságra vásárlás előtt, de akarunk-e egyáltalán fenyőt?

Ingyen zene: még élvezhetjükIngyen zene: még élvezhetjükNyugaton egyre szigorodik a letöltés szabályozása. Itthon egyelőre kevésbé kell tartanunk az ingyen töltögetés büntetésétől.

Költözz használtba - Tanácsok lakásvásárlóknakKöltözz használtba - Tanácsok lakásvásárlóknakHa használt lakást szeretnénk, érdemes körüljárni, milyen trükkök kísérhetik a kiszemelt ingatlan megvásárlását.

ForrócsokizdákForrócsokizdákMiként azt a „csokizdák” mesetörténetei elmondják, csokizót vállalkozó kedvű emberek nyitnak, szerelemből.

Mit rejt a mikulás puttonya?Mit rejt a mikulás puttonya?Mintegy ötezer tonnányi mikulásfigurát vásárolunk az ünnepek tájékán. Cikkünk a megfelelő választáshoz ad útmutatást.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés