Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mielőtt megvenné

Babakocsi-vásárlási kisokosBabakocsi-vásárlási kisokosKiságy, cumisüveg, pelenkázó - egy újszülöttnek sok mindenre szüksége van. A tökéletes babakocsi az egyik legfontosabb dolog számára, ehhez adunk most néhány jó tanácsot.

Ha uszodába megyünkHa uszodába megyünkCélirányos választással pénzt takaríthatunk meg. Megnéztük, mi a helyzet a hazai uszodákban. Szolgáltatások és árak.

Ugye nem vagyok rákos? - állapotfelmérő módszerekUgye nem vagyok rákos? - állapotfelmérő módszerekÖsszegyűjtöttük az orvosok által elismert és alternatív módszereket, nem feledkezve meg a költségekről sem.

Masszírozó ágyakMasszírozó ágyakMiért éppen a masszírozás ne lenne automatizált? Nézzük, mit kapunk pénzünkért, ha gépekre bízzuk a kényeztetést!

Kisbolt, közért, szociális bolthálózatKisbolt, közért, szociális bolthálózatA hipermarketek árainál jóval olcsóbban vásárolhatunk a január végén indult szociális bolthálózat üzleteiben.

A jövő ára - megújuló energia a háztartásokbanA jövő ára - megújuló energia a háztartásokbanA szél-, nap- és geotermikus energia kiaknázása már nem lehetetlen, arról azonban keveset hallunk, hogy milyen költséggel jár.

Folyékony szappanvilágFolyékony szappanvilágLassan több tusfürdő fogy, mint amennyi szappant eladnak. Íme egy-két tipp, hogy ne vesszünk el a tusfürdők felhozatalában.

Pénztemető - kegyeleti szolgáltatások áraiPénztemető - kegyeleti szolgáltatások áraiMivel komoly pénzekről van szó és előbb-utóbb mind érdekeltekké válunk a kérdésben, érdemes áttekinteni az árakat.

PéksüteményekPéksüteményekA gyorséttermek mellett a gyorspékségek is rohanós mindennapjainkat szolgálják. Kérdés, megéri-e? Pékség-körkép.

Vigyázat, emelt díj!Vigyázat, emelt díj!Ha figyelmetlenek vagyunk, vagy egyszerűen csak bedőlünk a trükköknek, könnyen a szolgáltatók áldozataivá válhatunk.

Városi kerékpározás: defektek, kerékpárbelsőkVárosi kerékpározás: defektek, kerékpárbelsőkA kerékpárbelsőkkel kapcsolatos tudnivalókat foglaljuk össze, különös tekintettel a defektre és arra, mit tehetünk ellene.

Divatban a tánctanfolyamokDivatban a tánctanfolyamokEgyre több a főleg latin táncokra specializálódott suli, minden kerületre jut legalább egy. Megnéztük a felhozatalt.

Korcsolya, téli módraKorcsolya, téli módraStílusunk, a vehemenciánk és persze pénztárcánk is megszabja, milyen korira ruházunk be. A boltban egyszerű volt választani.

Mobiltelefon - áfa nélkülMobiltelefon - áfa nélkülMi a trükk az áfa nélküli árusításban? Utánanéztünk a jogszabályi háttérnek és az olcsó készülékekkel járó kockázatoknak.

A mosógépek korán halnak A mosógépek korán halnak Mire figyeljünk vásárlásnál, és mit tehetünk, hogy mosógépünk a lehető leghosszabb ideig szolgáljon minket?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kommentek

Valeria Marco, 2019. augusztus 08.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

József Kardos, 2019. augusztus 06.

Hű, ma reggel 25 000 euró hitelt kaptam William Rogers-től. Örülök, hogy találkozom a legáli...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2019. július 26.

Helló, jogos és megbízható pénzügyi hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Szükség van sürg...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés