Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mielőtt megvenné

Babakocsi-vásárlási kisokosBabakocsi-vásárlási kisokosKiságy, cumisüveg, pelenkázó - egy újszülöttnek sok mindenre szüksége van. A tökéletes babakocsi az egyik legfontosabb dolog számára, ehhez adunk most néhány jó tanácsot.

Ha uszodába megyünkHa uszodába megyünkCélirányos választással pénzt takaríthatunk meg. Megnéztük, mi a helyzet a hazai uszodákban. Szolgáltatások és árak.

Ugye nem vagyok rákos? - állapotfelmérő módszerekUgye nem vagyok rákos? - állapotfelmérő módszerekÖsszegyűjtöttük az orvosok által elismert és alternatív módszereket, nem feledkezve meg a költségekről sem.

Masszírozó ágyakMasszírozó ágyakMiért éppen a masszírozás ne lenne automatizált? Nézzük, mit kapunk pénzünkért, ha gépekre bízzuk a kényeztetést!

Kisbolt, közért, szociális bolthálózatKisbolt, közért, szociális bolthálózatA hipermarketek árainál jóval olcsóbban vásárolhatunk a január végén indult szociális bolthálózat üzleteiben.

A jövő ára - megújuló energia a háztartásokbanA jövő ára - megújuló energia a háztartásokbanA szél-, nap- és geotermikus energia kiaknázása már nem lehetetlen, arról azonban keveset hallunk, hogy milyen költséggel jár.

Folyékony szappanvilágFolyékony szappanvilágLassan több tusfürdő fogy, mint amennyi szappant eladnak. Íme egy-két tipp, hogy ne vesszünk el a tusfürdők felhozatalában.

Pénztemető - kegyeleti szolgáltatások áraiPénztemető - kegyeleti szolgáltatások áraiMivel komoly pénzekről van szó és előbb-utóbb mind érdekeltekké válunk a kérdésben, érdemes áttekinteni az árakat.

PéksüteményekPéksüteményekA gyorséttermek mellett a gyorspékségek is rohanós mindennapjainkat szolgálják. Kérdés, megéri-e? Pékség-körkép.

Vigyázat, emelt díj!Vigyázat, emelt díj!Ha figyelmetlenek vagyunk, vagy egyszerűen csak bedőlünk a trükköknek, könnyen a szolgáltatók áldozataivá válhatunk.

Városi kerékpározás: defektek, kerékpárbelsőkVárosi kerékpározás: defektek, kerékpárbelsőkA kerékpárbelsőkkel kapcsolatos tudnivalókat foglaljuk össze, különös tekintettel a defektre és arra, mit tehetünk ellene.

Divatban a tánctanfolyamokDivatban a tánctanfolyamokEgyre több a főleg latin táncokra specializálódott suli, minden kerületre jut legalább egy. Megnéztük a felhozatalt.

Korcsolya, téli módraKorcsolya, téli módraStílusunk, a vehemenciánk és persze pénztárcánk is megszabja, milyen korira ruházunk be. A boltban egyszerű volt választani.

Mobiltelefon - áfa nélkülMobiltelefon - áfa nélkülMi a trükk az áfa nélküli árusításban? Utánanéztünk a jogszabályi háttérnek és az olcsó készülékekkel járó kockázatoknak.

A mosógépek korán halnak A mosógépek korán halnak Mire figyeljünk vásárlásnál, és mit tehetünk, hogy mosógépünk a lehető leghosszabb ideig szolgáljon minket?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés