Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mielőtt megvenné

Mindent a horgászatrólMindent a horgászatrólHazánkban jelenleg több mint négyszázezren horgásznak engedéllyel. Hogyan vágjunk bele horgászkarrierünkbe?

Szél-jegyzet a ventilátorokrólSzél-jegyzet a ventilátorokrólAz oszlopventilátor lesz az idei sláger, de a hagyományos típusok is fogynak a boltokból. Milyen ventilátort vegyünk?

Intelligens locsolókIntelligens locsolókNéhány hasznos tanács kerttulajdonosoknak, akik a kézi öntözést megunva öntözőrendszer telepítésén gondolkodnak.

Mentés másként - értékmegőrzők, széfekMentés másként - értékmegőrzők, széfekMit tehetünk, ha otthon, a nyaralás alatt vagy éppen átutazóban szeretnénk biztonságban tudni értékeinket?

Mennyiért bulizhatunk idén nyáron?Mennyiért bulizhatunk idén nyáron?A könnyűzenei programok iránt érdeklődők évről-évre több fesztivál közül választhatnak. Az idei kínálatból szemezgettünk.

Búvárkodás, számokbanBúvárkodás, számokbanEgyre népszerűbb extrémsport a hobbi könnyűbúvárkodás. De vajon mi kell ahhoz, hogy valakiből búvár lehessen?

A mogyorókrémekrőlA mogyorókrémekrőlJó esetben krémesített „csoki”, rosszabb esetben feltuningolt hab. A hazai mogyoró- és csokoládékrém kínálatnak jártunk utána.

Focilabda, vagy amit akartok!Focilabda, vagy amit akartok!Manapság már mindenféle stílusú focihoz más-más labdát vehetünk. Mivel érdemes játszani? Milyen labdát, és hol vegyünk?

Bútorok a szabadbanBútorok a szabadbanTavasztól, aki teheti, a kertbe költözik. Ott is érdemes otthonosan berendezkedni. A kerti bútorok között válogattunk.

Tippek a grillszezonraTippek a grillszezonraEgyszerhasználatos sütőt ötszáz forintért, tartósat több százezerért is vásárolhatunk. Segítünk választani!

Ha még bambi is kaphatóHa még bambi is kaphatóMájus elsején a pártok és szakszervezetek szokásos dzsemborija mellett régi és új szolgáltatásokkal nyitnak a fővárosi strandok.

Cipészek a gyorsszerviz árnyékábanCipészek a gyorsszerviz árnyékábanNincsenek már igazi mesterek, kihalóban a szakma. Helyettük gyorsszervizek ügyködnek, kissé felületesen.

Lekvár-titkokLekvár-titkokA háziról tudjuk, hogyan és mennyi gyümölcsből készült. Mire számíthatunk, ha a nagymama lekvárját nem nagyiktól szerezzük be?

Tavaszi papucsmizériaTavaszi papucsmizériaMilyen papucsot és szandált válasszunk, hogy szépek maradjunk, de megelőzzük a bőrkeményedést, hátfájást, lábizzadást?

Tiszta kép - kényes felületek tisztításaTiszta kép - kényes felületek tisztításaObjektív- és szemüveglencsék. Kényes felületek kényes kérdéseket vetnek fel. Szakembereket kérdeztünk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés