Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mielőtt megvenné

Mindent a horgászatrólMindent a horgászatrólHazánkban jelenleg több mint négyszázezren horgásznak engedéllyel. Hogyan vágjunk bele horgászkarrierünkbe?

Szél-jegyzet a ventilátorokrólSzél-jegyzet a ventilátorokrólAz oszlopventilátor lesz az idei sláger, de a hagyományos típusok is fogynak a boltokból. Milyen ventilátort vegyünk?

Intelligens locsolókIntelligens locsolókNéhány hasznos tanács kerttulajdonosoknak, akik a kézi öntözést megunva öntözőrendszer telepítésén gondolkodnak.

Mentés másként - értékmegőrzők, széfekMentés másként - értékmegőrzők, széfekMit tehetünk, ha otthon, a nyaralás alatt vagy éppen átutazóban szeretnénk biztonságban tudni értékeinket?

Mennyiért bulizhatunk idén nyáron?Mennyiért bulizhatunk idén nyáron?A könnyűzenei programok iránt érdeklődők évről-évre több fesztivál közül választhatnak. Az idei kínálatból szemezgettünk.

Búvárkodás, számokbanBúvárkodás, számokbanEgyre népszerűbb extrémsport a hobbi könnyűbúvárkodás. De vajon mi kell ahhoz, hogy valakiből búvár lehessen?

A mogyorókrémekrőlA mogyorókrémekrőlJó esetben krémesített „csoki”, rosszabb esetben feltuningolt hab. A hazai mogyoró- és csokoládékrém kínálatnak jártunk utána.

Focilabda, vagy amit akartok!Focilabda, vagy amit akartok!Manapság már mindenféle stílusú focihoz más-más labdát vehetünk. Mivel érdemes játszani? Milyen labdát, és hol vegyünk?

Bútorok a szabadbanBútorok a szabadbanTavasztól, aki teheti, a kertbe költözik. Ott is érdemes otthonosan berendezkedni. A kerti bútorok között válogattunk.

Tippek a grillszezonraTippek a grillszezonraEgyszerhasználatos sütőt ötszáz forintért, tartósat több százezerért is vásárolhatunk. Segítünk választani!

Ha még bambi is kaphatóHa még bambi is kaphatóMájus elsején a pártok és szakszervezetek szokásos dzsemborija mellett régi és új szolgáltatásokkal nyitnak a fővárosi strandok.

Cipészek a gyorsszerviz árnyékábanCipészek a gyorsszerviz árnyékábanNincsenek már igazi mesterek, kihalóban a szakma. Helyettük gyorsszervizek ügyködnek, kissé felületesen.

Lekvár-titkokLekvár-titkokA háziról tudjuk, hogyan és mennyi gyümölcsből készült. Mire számíthatunk, ha a nagymama lekvárját nem nagyiktól szerezzük be?

Tavaszi papucsmizériaTavaszi papucsmizériaMilyen papucsot és szandált válasszunk, hogy szépek maradjunk, de megelőzzük a bőrkeményedést, hátfájást, lábizzadást?

Tiszta kép - kényes felületek tisztításaTiszta kép - kényes felületek tisztításaObjektív- és szemüveglencsék. Kényes felületek kényes kérdéseket vetnek fel. Szakembereket kérdeztünk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés