Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mielőtt megvenné

A legtöbb fogyasztási hitelt az év utoló két hónapjában vesszük igénybe. Érdemes átnézni a kiválasztott hiteltermék kondícióit.

Karácsony előtt egy magyar család átlagosan két kiló szaloncukrot vásárol. Minőségük, áruk egyaránt fontos.

Napi mentéseinkre, személyes adataink tárolására keresve sem találhatnánk jobb megoldást a pendrive-nál. Lássuk a kínálatot!

Ha zenefüggő vagy, nincs praktikusabb egy apró, mobilis, strapabíró, MP3 lejátszónál. Íme ötleteink a választáshoz!

A termék címkéjén lévő energia- és tápanyagjelölés fontos támaszt nyújt egészségesebb étrendünk összeállításakor.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megtévesztő hitelkártya hirdetései miatt visszaesőként bírságolta meg az OTP-t. A Magyar Cetelem bank is fizethet.

Netpiaci kalandozásokNetpiaci kalandozásokHa egy e-kereskedő nem duplázza meg évente a forgalmát, rosszul csinálja. A hazai online áruházak forgalma harmincmilliárd felett alakul.

A reklámok már a közelgő karácsonnyal sokkolnak? Párod és a gyerekek nyúznak, hogy mit te kérsz és ők mit szeretnének? Ma ne vegyél semmit!

Feketelistára tenné az unió az utasaikat külföldön hagyó utazási irodákat. Az európai szálláshelyek egyértelmű kategorizálását is tervezik.

Mire figyeljünk a halászlébe való vásárlásakor? Zsíros vagy sovány halat válasszunk? És miképpen végezhetünk vele kíméletesen?

Néhány tanács, hogy a karácsonyi bevásárlásra fordított időt és energiát ne érezzük kárba veszettnek, az ajándékok esetleges cseréjekor sem.

Sokan esküszünk a piacon, töpörödött nénikéktől kapható gyümölcsre, ahelyett, hogy a bolti, nagyobb, de kevésbé ízes portékát választanánk.

Jól navigálnak a többségükben Magyarországon is kapható GPS-ek, ám kezelhetőségük nem minden esetben kielégítő.

Tizenhatféle csemegeuborkából csupán négy kapott jó, nyolc közepes, kettő még megfelelő, kettő pedig nem megfelelő minősítést.

A kevésbé árérzékeny piacok eladási adatai már több éve a notebookok fölényét jelzik, az asztali számítógépekkel szemben.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés