Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Mielőtt megvenné

Fogtömések árkörképeFogtömések árkörképeLyukas fogunkat öt- illetve hetvenötezer forintért is betömethetjük, de nem mindegy, milyen módszert, tömőanyagot választunk.

Digitális képkeretekDigitális képkeretekA digitális fotóevolúció újabb állomása az LCD-kijelzős fotókeretek feltűnése. Komoly kereslet van rájuk.

Csak drága napszemüveg véd? - Szemünk világa a tét!Csak drága napszemüveg véd? - Szemünk világa a tét!Nem csak a nyár divatja a napszemüveg, sporthoz télen-nyáron ajánlott. Hol vásároljunk, melyiket válasszuk?

Olívabogyók körképeOlívabogyók körképeAz olívabogyó nemcsak ízletes, de egészséges is. Körképünk készítése során viszonylag borsos árakkal is találkoztunk.

Ezer forintos ebédek tesztjeEzer forintos ebédek tesztjeMilyen ebédet kaphatunk ezer forintért? Mindez mennyi kalóriát tartalmaz, és milyen arányban vannak jelen benne a szervezetünk számára hasznos, illetve ártalmas anyagok?

Ételérzékeny-bevásárlókosár II.Ételérzékeny-bevásárlókosár II.Pontosan mennyivel kell többet költeniük a tojás-, tehéntej-allergiásoknak, és a tejcukorérzékenyeknek? Utánanéztünk.

Bébiétel árkörképBébiétel árkörképSok gyermek három-négy hónapos korától bébiételt kap. A nagy választékból vajon melyik típust adjuk gyermekünknek?

Mindent a horgászatról - tanácsokMindent a horgászatról - tanácsokHazánkban jelenleg több mint négyszázezren horgásznak igazoltan, engedéllyel. Ez a szám nem kevés, még mondja azt valaki, hogy horgászni unalmas dolog!

JoghurtmustraJoghurtmustraValóban egészségesek a joghurtok, vagy csak a jól bevált hívószavak sugallják ezt? Áttekintettük a joghurtkínálatot.

Pelenka kicsiknek, nagyoknakPelenka kicsiknek, nagyoknakMi különbség van a pelenkák között (az áron kívül) és jót teszünk-e gyermekünkkel, ha bedőlünk a reklámoknak? Körképünkben szó esik a felnőttek számára gyártott inkontinencia betétekről is.

Ételérzékeny-bevásárlókosár I.Ételérzékeny-bevásárlókosár I.Mennyivel költenek többet a lisztérzékenyek? Milyen ételt fogyaszthat egy fenilketonúriás, és miért kapja aranyárban?

Cukrászdák titkaiCukrászdák titkaiMit takarnak a sütemények hangzatos, vonzó nevei? Alábbiakban néhány cukrászdás trükköt ismertetünk olvasóinkkal.

Az olcsóbb (15.000. forint alatti) asztali DVD-lejátszók főbb tulajdonságait, vásárlási szempontjait tekintjük át.

Fogkrémet választani elég nehéz, mivel sokféle van belőlük az üzletekben. Az optimális összetételről az orvosok véleménye is eltér.

Az olcsónak kikiáltott készházaktól többségünk ódzkodik, még akkor is, ha ezek a házak kiváló minőségűek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés