Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kosár

Hőségben az uborkás szendvics a legjobbHőségben az uborkás szendvics a legjobbAz Amerikai Kémiai Társaság szakértői szerint az uborkás szendvics lehet a legjobb étel hőségben, mert hatékonyan szabályozza a test hőmérsékletét.

Lehangoló eredmény a sonkatesztenLehangoló eredmény a sonkatesztenA Kosár magazin a közelgő húsvéti ünnepek előtt, élelmiszer-szakértő gárdájával tizenhét féle vákuumcsomagolt gyorspácolt sonkát tesztelt, melyből négy volt baromfi-termék.

Olajban tocsogó tavaszi tekercsekOlajban tocsogó tavaszi tekercsekA Kosár magazin tesztje kínai büfék jellegzetes ételeinek minőségét vizsgálta.

Energiatakarékos izzók tesztjeEnergiatakarékos izzók tesztjeEgy nemzetközi teszt vizsgálta tizenhat kompakt (energiatakarékos) fénycső megtérülési idejét, színhűségét, fénykibocsátását és tartósságukat. A tesztelt termékek komoly különbségeket mutattak.

Csalók is lebuktak a nagy taxitesztenCsalók is lebuktak a nagy taxitesztenValószínűtlenül magas viteldíjtól a gyors és szakszerű szolgáltatásig mindennel találkoztak a fogyasztóvédők.

Átverős leértékelésekÁtverős leértékelésekMire figyeljünk leginkább vásárláskor, hogyan érvényesítsük fogyasztói jogainkat - karácsony idején jókor jön a jó tanács. Íme, a Kosár magazin összefoglalója.

Ebéd házhozszállítók tesztjeEbéd házhozszállítók tesztjeTizenöt ismert ebéd házhozszállító cég menüjéből (leves, illetve főzelék feltéttel) kilenc csak közepesre vizsgázott a novemberi Kosár magazin nagy élelmiszertesztjén.

Társkeresők körképeTárskeresők körképeA Kosár magazin újságírója maga is párkeresőnek állva igyekezett utánajárni, melyik szolgáltatás mit nyújt, milyen formával talál a leghamarabb párt magának az elszánt társkereső.

Fejhallgatók tesztjeFejhallgatók tesztjeA Kosár magazin októberi számában tizenkét fejhallgató - hét vezetékes és öt vezeték nélküli - tesztjének eredményeit adja közre.

Takarékosságból ötös Takarékosságból ötös Kézzelfogható megtakarítási lehetőségeket szedtünk össze, melyek segítségével érzékelhetően csökkenthető a számla összege

Autós gyerekülések tesztjeAutós gyerekülések tesztjeA tesztelt húsz gyerekülésből egy kiváló (RÖMER Baby Safe Plus, kiegészítő talppal), egy viszont elégtelen (Renolux 360°, biztonsági övvel) minősítést kapott a Kosár magazin júniusi számában megjelent nemzetközi teszten.

Sorra buktak meg a virslik a fogyasztóvédelmi tesztenSorra buktak meg a virslik a fogyasztóvédelmi tesztenA legtöbb virslihez a gyártók sokszor rossz minőségű húsnyesedéket, szóját, adalékokat, állományjavítókat adnak, és olykor még a füstös íz is csak aroma kérdése.

Nagy cipő - nagy átverés?Nagy cipő - nagy átverés?A német környezet- és fogyasztóvédők nem minősítették a divatos, széles orrú lábbeliket, hanem vettek huszonkét párat, és tesztelték azokat.

Mind zöld, egészséges és finom? Csomagolt saláták házi tesztjeMind zöld, egészséges és finom? Csomagolt saláták házi tesztjeZöldséget-gyümölcsöt fogyasztani egészséges. Csomagolt, szeletelt salátát vásárolni pedig kényelmes. A gusztusos zacskókban, konyhakészen polcra tett termékkel a háziasszonynak nincsen más teendője, mint meglocsolni egy kis olívaolajjal, némi citromlevet cseppenteni rá, és máris kész a kifogástalan vacsora. Vagy mégsem? Tesztünk szerint nem minden esetben.

Pelyhektől hízó gyerekekPelyhektől hízó gyerekekAz Elhízás Elleni Nemzetközi Akciócsoport szerint a világon minden tizedik, mintegy 155 millió gyerek túlsúlyos. Az Egészségügyi Világszerve-zet (WHO) egyik tanulmánya szerint közülük minden nyolcadik még nem töltötte be ötödik életévét.

1 2

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés