Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!


Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Tovább csökkent a cigarettafogyasztásTovább csökkent a cigarettafogyasztásFolytatódott a cigarettafogyasztás esése a vámhatóság kilenchavi adatai alapján - derül ki a szerdai Napi Gazdaságból.


Újabb nyugdíjpillér jöhetÚjabb nyugdíjpillér jöhetA nemzetgazdasági minisztérium olyan törvénytervezetet bocsátott társadalmi vitára, amely jelentősen átalakítaná a nyugdíjpénztárakról szóló törvényeket.

Az Európai Kereskedelem Napja: fókuszban a kereskedőkAz Európai Kereskedelem Napja: fókuszban a kereskedőkJavulnak a fogyasztói várakozások, de nem várható több határidő-módosítás az online pénztárgépek beüzemelésével kapcsolatban.

Nyilvántartás készül a légiutasokrólNyilvántartás készül a légiutasokrólA parlament hétfői, kormánypárti szavazatokkal meghozott döntése nyomán létrejön a nemzeti utasadat-információs rendszer.

Parkolóban darabolták a csempészett hústParkolóban darabolták a csempészett hústIllegális hússzállítmányra csapott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) péntek hajnalban egy dunakeszi parkolóban.

Nevet vált az Állami Autópálya KezelőNevet vált az Állami Autópálya KezelőNemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. néven működik november 1-től az Állami Autópályakezelő Zrt. (ÁAK).


Demján: tízéves stratégiát kell kidolgozniDemján: tízéves stratégiát kell kidolgozniA kormánynak és a szakma szereplőinek tízéves stratégiát kell kidolgozniuk a kereskedelem számára Demján Sándor szerint.


E-cigi - Mindenhol rágyújthatnak az olaszokE-cigi - Mindenhol rágyújthatnak az olaszokOlaszországban eltörölték az elektromos cigarettára vonatkozó korábbi korlátozásokat. Mindenhol szívni lehet, még ott is, ahol más cigarettára nem szabad rágyújtani.

Riasztás a viharos szél miattRiasztás a viharos szél miattTöbb járásra első-, illetve másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a viharos szél miatt.


Forráshoz jutnak a fogyasztói érdekképviseletekForráshoz jutnak a fogyasztói érdekképviseletekForrást csoportosítanak át a fogyasztói érdekeket képviselő egyesületek támogatására a kormány döntése alapján; az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg.

Kamionnyi krumplit semmisített meg a NAVKamionnyi krumplit semmisített meg a NAVHuszonöt tonna ismeretlen eredetű burgonyát és hagymát semmisítettek meg Győrben csütörtökön - közölte az MTI-vel a megyei kormányhivatal sajtóreferense.

Tiltólistára kerülhet a hidrogénezett növényi zsírTiltólistára kerülhet a hidrogénezett növényi zsírAz amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság (FDA) javaslatot tett arra, hogy tiltsák be a mesterséges transzzsírok (folyékony növényi olajból hidrogénezéssel előállított szilárd zsírok) alkalmazását az élelmiszer-feldolgozásban.

Földgáz miatt kapott GVH-bírságot a TelekomFöldgáz miatt kapott GVH-bírságot a TelekomA kedvezményes áron elérhető földgázszolgáltatás népszerűsítésekor a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. megtévesztette a fogyasztókat.

Kevesebb műanyagzacskót használunkKevesebb műanyagzacskót használunkNagymértékben csökkent a műanyagzacskók gyártása, forgalmazása is - közölte az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ).

Becsődölt a Mercator HolidayBecsődölt a Mercator HolidayA Blue Travel mellett a Mercator Holiday is lehúzta a rolót, az utazási iroda körlevélben értesítette partnereit, hogy október végén megszűntette utazásközvetítői tevékenységét - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Fókuszban a fogyasztóvédelem és a reklámjog - Mikor büntet a GVH?
DM-kampányok és a reklámtörvény
Jelentkezzen konferenciánkra!

Kommentek

marika55, 2014. április 18.

Szia Friderika! Azt gondolom te az én email címe,et nem látod. Leírom egy kicsit rafináltan, te...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

marika55, 2014. április 18.

Szia Friderika! Azt gondolom te az én email címe,et nem látod. Leírom egy kicsit rafináltan, te...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

aktivista, 2014. április 18.

Kedves Ilona! Ezek egy bünözői csoportot képeznek,akik le akarják húzni pénzzel az általuk m...

Behajtó cégek és a család

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Lássunk világot!
Astoria Szálló Astoria Szálló Száz éve, 1914. március 14-én nyitotta meg a kapuit a budapesti Astoria Szálló, amely a...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés