Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Hibás az eladásra kínált hajszárítók kétharmadaHibás az eladásra kínált hajszárítók kétharmadaAz elmúlt egy évben ellenőrzött hajszárítók kétharmadánál talált súlyos hibát a fogyasztóvédelem, a nem megfelelő termékeket kivonják a forgalomból.

Sportfogadás a trafikokbanSportfogadás a trafikokbanÚjabb bevételforrásra tehetnek szert a trafikosok: bukmékerirodát nyithatnak a boltjukban - írja a keddi Népszava.

Zsugorodó nyugdíjkasszákZsugorodó nyugdíjkasszákAz önkéntes nyugdíjpénztárak taglétszáma csökken, de a megmaradt ügyfélkör egyre többet fordít a saját pénzéből öngondoskodásra, így kompenzálja a munkáltatók egyre visszafogottabb hozzájárulásait.

Kgfb - Már csak néhány nap a felmondásigKgfb - Már csak néhány nap a felmondásigAz idén is december 1-jéig mondhatják fel kötelező biztosításukat (kgfb) azok az autósok, akik biztosítót váltanának és szerződésük év végi évfordulós - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége közleményében.

Külön érvényesíthetik igényüket a banki károsultakKülön érvényesíthetik igényüket a banki károsultakA GVH döntései nem egyedi érdeksérelmeket orvosolnak, ezért a versenyhatóság határozatának nincs közvetlen hatása a folyamatban lévő ügyekre, a károsultak igényüket külön eljárásban érvényesíthetik.

Javultak a fogyasztói várakozásokJavultak a fogyasztói várakozásokAz üzleti, és különösen a fogyasztói várakozások javultak tovább lendületesen novemberben a GKI Gazdaságkutató által az Európai Unió támogatásával végzett felmérés szerint.

Változnak a fogyasztói szerződések szabályaiVáltoznak a fogyasztói szerződések szabályaiRendeletben rögzítené a kormány a fogyasztó és a vállalkozás közti szerződések részletes szabályait.


Cigarettára vadászik a NAV az internetenCigarettára vadászik a NAV az internetenAz adóhatóság az idén hat portálról összesen 1289 jövedéki törvénysértést megvalósító hirdetést távolíttatott el, ezek zöme vágott dohány illegális kereskedelmére vonatkozott.

Szünetel a tévéadás több településenSzünetel a tévéadás több településenMa áthangolják a kékesi, a ceglédi, a borsodnádasdi, a bükkaranyosi, a szilvásváradi, az egri és az ózdi tévéadókat, így néhány órára szünetel a földfelszíni digitális tévéadás.

Hatalmas bírságot kaptak a bankokHatalmas bírságot kaptak a bankokA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) november 19-i döntésével tizenegy pénzintézettel szemben a végtörlesztés korlátozására irányuló összehangolt magatartás miatt összesen 9 milliárd 488 millió 200 ezer forint összegű bírságot szabott ki.

Emelkedtek az üzemanyagárakEmelkedtek az üzemanyagárakEmelte bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


Tovább csökkent a cigarettafogyasztásTovább csökkent a cigarettafogyasztásFolytatódott a cigarettafogyasztás esése a vámhatóság kilenchavi adatai alapján - derül ki a szerdai Napi Gazdaságból.


Újabb nyugdíjpillér jöhetÚjabb nyugdíjpillér jöhetA nemzetgazdasági minisztérium olyan törvénytervezetet bocsátott társadalmi vitára, amely jelentősen átalakítaná a nyugdíjpénztárakról szóló törvényeket.

Az Európai Kereskedelem Napja: fókuszban a kereskedőkAz Európai Kereskedelem Napja: fókuszban a kereskedőkJavulnak a fogyasztói várakozások, de nem várható több határidő-módosítás az online pénztárgépek beüzemelésével kapcsolatban.

Nyilvántartás készül a légiutasokrólNyilvántartás készül a légiutasokrólA parlament hétfői, kormánypárti szavazatokkal meghozott döntése nyomán létrejön a nemzeti utasadat-információs rendszer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés