Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Hibás az eladásra kínált hajszárítók kétharmadaHibás az eladásra kínált hajszárítók kétharmadaAz elmúlt egy évben ellenőrzött hajszárítók kétharmadánál talált súlyos hibát a fogyasztóvédelem, a nem megfelelő termékeket kivonják a forgalomból.

Sportfogadás a trafikokbanSportfogadás a trafikokbanÚjabb bevételforrásra tehetnek szert a trafikosok: bukmékerirodát nyithatnak a boltjukban - írja a keddi Népszava.

Zsugorodó nyugdíjkasszákZsugorodó nyugdíjkasszákAz önkéntes nyugdíjpénztárak taglétszáma csökken, de a megmaradt ügyfélkör egyre többet fordít a saját pénzéből öngondoskodásra, így kompenzálja a munkáltatók egyre visszafogottabb hozzájárulásait.

Kgfb - Már csak néhány nap a felmondásigKgfb - Már csak néhány nap a felmondásigAz idén is december 1-jéig mondhatják fel kötelező biztosításukat (kgfb) azok az autósok, akik biztosítót váltanának és szerződésük év végi évfordulós - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége közleményében.

Külön érvényesíthetik igényüket a banki károsultakKülön érvényesíthetik igényüket a banki károsultakA GVH döntései nem egyedi érdeksérelmeket orvosolnak, ezért a versenyhatóság határozatának nincs közvetlen hatása a folyamatban lévő ügyekre, a károsultak igényüket külön eljárásban érvényesíthetik.

Javultak a fogyasztói várakozásokJavultak a fogyasztói várakozásokAz üzleti, és különösen a fogyasztói várakozások javultak tovább lendületesen novemberben a GKI Gazdaságkutató által az Európai Unió támogatásával végzett felmérés szerint.

Változnak a fogyasztói szerződések szabályaiVáltoznak a fogyasztói szerződések szabályaiRendeletben rögzítené a kormány a fogyasztó és a vállalkozás közti szerződések részletes szabályait.


Cigarettára vadászik a NAV az internetenCigarettára vadászik a NAV az internetenAz adóhatóság az idén hat portálról összesen 1289 jövedéki törvénysértést megvalósító hirdetést távolíttatott el, ezek zöme vágott dohány illegális kereskedelmére vonatkozott.

Szünetel a tévéadás több településenSzünetel a tévéadás több településenMa áthangolják a kékesi, a ceglédi, a borsodnádasdi, a bükkaranyosi, a szilvásváradi, az egri és az ózdi tévéadókat, így néhány órára szünetel a földfelszíni digitális tévéadás.

Hatalmas bírságot kaptak a bankokHatalmas bírságot kaptak a bankokA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) november 19-i döntésével tizenegy pénzintézettel szemben a végtörlesztés korlátozására irányuló összehangolt magatartás miatt összesen 9 milliárd 488 millió 200 ezer forint összegű bírságot szabott ki.

Emelkedtek az üzemanyagárakEmelkedtek az üzemanyagárakEmelte bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


Tovább csökkent a cigarettafogyasztásTovább csökkent a cigarettafogyasztásFolytatódott a cigarettafogyasztás esése a vámhatóság kilenchavi adatai alapján - derül ki a szerdai Napi Gazdaságból.


Újabb nyugdíjpillér jöhetÚjabb nyugdíjpillér jöhetA nemzetgazdasági minisztérium olyan törvénytervezetet bocsátott társadalmi vitára, amely jelentősen átalakítaná a nyugdíjpénztárakról szóló törvényeket.

Az Európai Kereskedelem Napja: fókuszban a kereskedőkAz Európai Kereskedelem Napja: fókuszban a kereskedőkJavulnak a fogyasztói várakozások, de nem várható több határidő-módosítás az online pénztárgépek beüzemelésével kapcsolatban.

Nyilvántartás készül a légiutasokrólNyilvántartás készül a légiutasokrólA parlament hétfői, kormánypárti szavazatokkal meghozott döntése nyomán létrejön a nemzeti utasadat-információs rendszer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés