Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Felügyeleti intézkedés egyes biztosítók ellenFelügyeleti intézkedés egyes biztosítók ellenNem drágítja a kgfb díjakat az, hogy a PSZÁF a jogszabályok által meghatározott bonus-malus rendszer előírásainak betartatása érdekében több biztosítóval szemben intézkedést hozott.

Olajjal szennyeződött a Szinva MiskolcnálOlajjal szennyeződött a Szinva MiskolcnálOlajjal szennyeződött Miskolc patakja, a Szinva, a szakemberek a Katalin utcai közlekedési híd és a Bató-ház között észlelték a bajt.

Fizetés nélkül tankolt - egy nap alatt elítéltékFizetés nélkül tankolt - egy nap alatt elítéltékMég aznap elítélte a mosonmagyaróvári bíróság azt a férfit, aki két kútkezelő testi épségét veszélyeztetve robogott el fizetés nélkül a tankolás után.

Segélyhívó oszlopokat állítanak fel MiskolconSegélyhívó oszlopokat állítanak fel MiskolconA biztonságosabb Miskolc érdekében január végén segélyhívó oszlopokat üzemelnek be a borsodi megyeszékhely öt frekventált pontján, a bajba jutottak, a segítségre szorulók innen, egy gombnyomással hívhatják a hatóságokat.

Kátyúsodnak az autópályákKátyúsodnak az autópályákKátyúk és egyéb úthibák miatt több autópályán is sebességkorlátozást vezetett be az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.

Átszivároghat a melamin az edényből az ételbeÁtszivároghat a melamin az edényből az ételbeA melamin borítású edényekből beszivároghat az ételbe a vegyület, amely öt évvel ezelőtt hat csecsemő halálát okozta Kínában - állapították meg tajvani tudósok.

Robbanás történt Pusztaszabolcson Robbanás történt Pusztaszabolcson Robbanás történt egy családi házban Pusztaszabolcson szerdán, két ember súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Csökkent a benzin ára Csökkent a benzin ára Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Ismert márkák újdonságait keressükIsmert márkák újdonságait keressükMinden második megkérdezett magyar fogyasztó támogatja azt, hogy az ismert márkák alatt tevékenykedő gyártó vállalatok újdonságokkal bővítsék a kínálatukat.

Macskátlanítási felhívás Új-ZélandonMacskátlanítási felhívás Új-ZélandonMacskamentessé szeretné tetetni Új-Zélandot egy ottani üzletember a madárvilág védelmében, ezért kedden felszólította honfitársait a világhálón arra, hogy jelenlegi macskájuk legyen az utolsó.

Egyre kevesebbet tankolunkEgyre kevesebbet tankolunkTavaly az előző évhez képest a 4,2 százalékkal csökkent az üzemanyag-eladás a Magyar Ásványolaj Szövetség tagvállalatai - a nagy üzemanyag-forgalmazók - kútjainál - közölte a szövetség kedden az MTI-vel.

Kgfb tarifákat vonatott vissza a PSZÁFKgfb tarifákat vonatott vissza a PSZÁFA Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) határozata alapján hat biztosító január 18-tól nem fogadhat be - a meghirdetett tarifája alapján - kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) ajánlatot.

Leginkább a pénz boldogít Leginkább a pénz boldogít A pénz boldogít a leginkább, legalábbis a talált pénz: jobban, mint a hancúrozás egy kutyakölyökkel vagy egy mosolygó csecsemő látványa - erre jutottak egy brit felmérés készítői.

Javultak a fogyasztói várakozásokJavultak a fogyasztói várakozásokCsaknem tavalyi csúcspontjára jutott januárban a GKI-Erste konjunktúraindex értéke. Az emelkedés kis lépésekkel negyedik hónapja tart.

Egyre többen vásárolnak környezettudatosanEgyre többen vásárolnak környezettudatosanEgyre többen vásárolnak környezettudatosan az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ) "Zöldlista" programjának keretében készült felmérés szerint.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés