Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Fulladásveszélyt jelenthet egy Ikeás lámpa zsinórjaFulladásveszélyt jelenthet egy Ikeás lámpa zsinórjaAz Ikea lakberendezési vállalat arra kéri a Smila fali lámpát vásárolókat, hogy haladéktalanul ellenőrizzék a lámpa elhelyezését, a lazán rögzített zsinórok ugyanis csecsemőkre és kisgyermekekre fulladásveszélyt jelentenek.

ÁNTSZ: újabb ellenőrzéssel vizsgálták a dohányzástÁNTSZ: újabb ellenőrzéssel vizsgálták a dohányzástÚjabb, kéthetes, a dohányzás tiltását ellenőrző akció ért véget, amelynek során elsősorban a közösségi közlekedési eszközöket és a szórakoztató és vendéglátó-ipari egységeket vizsgálták.

Kgfb-kampány: népszerű a lopás cascoKgfb-kampány: népszerű a lopás cascoAz idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban az internetes alkuszok tapasztalatai szerint a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás az úgynevezett lopás casco.

Drágult a benzinDrágult a benzinEmelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Megnő az ATM-ek forgalma decemberbenMegnő az ATM-ek forgalma decemberbenMegnő a pénzkiadó automaták forgalma decemberben, az ATM-ekből ilyenkor 13-15 százalékkal több készpénzt vesznek fel az emberek, mint egy átlagos hónapban.

Nem tájékoztatnak megfelelően a webáruházakNem tájékoztatnak megfelelően a webáruházakAz internetes áruházak jelentős része nem ad a jogszabályoknak megfelelő tájékoztatást a webcímén és korlátozza a fogyasztót indokolás nélküli elállási joga gyakorlásában.

Nőtt a hazai halfogyasztás Nőtt a hazai halfogyasztás A szaktárca múlt év végi népszerűsítő kampányának eredményeként az élelmiszerágazaton belül - egyedüliként - számottevően, mintegy 20 százalékkal nőtt a halfogyasztás az idén Magyarországon.

Drágul a benzinDrágul a benzinEmeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI.

Felújíthatják a margitszigeti futókörtFelújíthatják a margitszigeti futókörtJövőre felújíthatják a margitszigeti futópályát, a javaslatról szerdán dönthet a Fővárosi Közgyűlés.


Változatlanok idén a fenyőfaárakVáltozatlanok idén a fenyőfaárakA kereskedők csak ezen a héten kezdik meg nagyobb tételben a fenyőfák árusítását, amelyek termelői ára jellemzően nem változik az előző évhez képest.

Még idén köztulajdonba kerülhet a FőgázMég idén köztulajdonba kerülhet a FőgázMég az év végéig megszülethet a megállapodás a német RWE és az állami tulajdonban lévő MVM között a Főgáz 49 százalékos részesedésének megvásárlásáról.

Négy főzőkonyha újult meg idén PesterzsébetenNégy főzőkonyha újult meg idén PesterzsébetenMa adta át az Ady Endre Általános Iskola felújított főzőkonyháját a beruházó PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. és a tulajdonos pesterzsébeti önkormányzat.

Drágult a gázolajDrágult a gázolajEmelte bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.

Rizsliszt és burgonya a gesztenyemasszábanRizsliszt és burgonya a gesztenyemasszábanKét gesztenyemassza-gyártó 14 termékének azonnali visszahívását rendelte el a Nébih, miután a laboratóriumi vizsgálatok megállapították, hogy 11 tétel rizslisztet, 3 pedig burgonyát tartalmaz.

Szaloncukorból a kimért fogy jobbanSzaloncukorból a kimért fogy jobbanKevesebben vásárolnak csokoládét az ünnepek előtt, de többet költenek erre. Tavaly csokoládéra, pralinéra és szaloncukorra egy-egy háztartás átlagosan 4733 forintot költött.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Kommentek

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Valeria Marco, 2019. augusztus 21.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés