Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Fulladásveszélyt jelenthet egy Ikeás lámpa zsinórjaFulladásveszélyt jelenthet egy Ikeás lámpa zsinórjaAz Ikea lakberendezési vállalat arra kéri a Smila fali lámpát vásárolókat, hogy haladéktalanul ellenőrizzék a lámpa elhelyezését, a lazán rögzített zsinórok ugyanis csecsemőkre és kisgyermekekre fulladásveszélyt jelentenek.

ÁNTSZ: újabb ellenőrzéssel vizsgálták a dohányzástÁNTSZ: újabb ellenőrzéssel vizsgálták a dohányzástÚjabb, kéthetes, a dohányzás tiltását ellenőrző akció ért véget, amelynek során elsősorban a közösségi közlekedési eszközöket és a szórakoztató és vendéglátó-ipari egységeket vizsgálták.

Kgfb-kampány: népszerű a lopás cascoKgfb-kampány: népszerű a lopás cascoAz idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban az internetes alkuszok tapasztalatai szerint a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás az úgynevezett lopás casco.

Drágult a benzinDrágult a benzinEmelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Megnő az ATM-ek forgalma decemberbenMegnő az ATM-ek forgalma decemberbenMegnő a pénzkiadó automaták forgalma decemberben, az ATM-ekből ilyenkor 13-15 százalékkal több készpénzt vesznek fel az emberek, mint egy átlagos hónapban.

Nem tájékoztatnak megfelelően a webáruházakNem tájékoztatnak megfelelően a webáruházakAz internetes áruházak jelentős része nem ad a jogszabályoknak megfelelő tájékoztatást a webcímén és korlátozza a fogyasztót indokolás nélküli elállási joga gyakorlásában.

Nőtt a hazai halfogyasztás Nőtt a hazai halfogyasztás A szaktárca múlt év végi népszerűsítő kampányának eredményeként az élelmiszerágazaton belül - egyedüliként - számottevően, mintegy 20 százalékkal nőtt a halfogyasztás az idén Magyarországon.

Drágul a benzinDrágul a benzinEmeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI.

Felújíthatják a margitszigeti futókörtFelújíthatják a margitszigeti futókörtJövőre felújíthatják a margitszigeti futópályát, a javaslatról szerdán dönthet a Fővárosi Közgyűlés.


Változatlanok idén a fenyőfaárakVáltozatlanok idén a fenyőfaárakA kereskedők csak ezen a héten kezdik meg nagyobb tételben a fenyőfák árusítását, amelyek termelői ára jellemzően nem változik az előző évhez képest.

Még idén köztulajdonba kerülhet a FőgázMég idén köztulajdonba kerülhet a FőgázMég az év végéig megszülethet a megállapodás a német RWE és az állami tulajdonban lévő MVM között a Főgáz 49 százalékos részesedésének megvásárlásáról.

Négy főzőkonyha újult meg idén PesterzsébetenNégy főzőkonyha újult meg idén PesterzsébetenMa adta át az Ady Endre Általános Iskola felújított főzőkonyháját a beruházó PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. és a tulajdonos pesterzsébeti önkormányzat.

Drágult a gázolajDrágult a gázolajEmelte bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.

Rizsliszt és burgonya a gesztenyemasszábanRizsliszt és burgonya a gesztenyemasszábanKét gesztenyemassza-gyártó 14 termékének azonnali visszahívását rendelte el a Nébih, miután a laboratóriumi vizsgálatok megállapították, hogy 11 tétel rizslisztet, 3 pedig burgonyát tartalmaz.

Szaloncukorból a kimért fogy jobbanSzaloncukorból a kimért fogy jobbanKevesebben vásárolnak csokoládét az ünnepek előtt, de többet költenek erre. Tavaly csokoládéra, pralinéra és szaloncukorra egy-egy háztartás átlagosan 4733 forintot költött.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés