Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Csökken az üzemanyagok áraCsökken az üzemanyagok áraCsökkenti bruttó 6, illetve 2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból azt MTI hétfőn.

Áramtolvajokat fogtak el Hajdú-BiharbanÁramtolvajokat fogtak el Hajdú-BiharbanÁramtolvajokat fogott el a rendőrség a Hajdú-Bihar megyei Komádiban és Zsákán. A négy férfi közül hármat gyorsított eljárással el is ítéltek - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.

Bírságolhatók az autóbuszos szolgáltatókBírságolhatók az autóbuszos szolgáltatókA vasúti személyszállítók után az autóbuszos személyszállítási szolgáltatók is bírságolhatók, ha megsértik az utasok jogait. A kormány erről fogadott el rendeletet.

Erősítene a mérőórapiacon a Magyar PostaErősítene a mérőórapiacon a Magyar PostaA jelenleginél nagyobb szeletet hasítana ki a mérőóra-leolvasási piacból a Magyar Posta Zrt., amely ajánlataival újabb szolgáltatókat is megkeresett.

Hétmilliárdhoz közelít a mobilelőfizetések számaHétmilliárdhoz közelít a mobilelőfizetések számaA mobiltelefon-előfizetések száma jövő év elejére átlépheti a hétmilliárdot, a világnépesség számát - jósolta csütörtökön közzétett jelentésében a Nemzetközi Távközlési Egyesület (IUT).

Körmére néz a GVH az ingatlandepónakKörmére néz a GVH az ingatlandepónakA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) utóvizsgálatban ellenőrzi, hogy az ingatlandepo honlapok mögött üzemeltetőként álló Experient Enterteiment Ltd. és a Weltimmo S.r.o vállalkozások teljesítették-e a GVH határozatában előírt kötelezettségeiket.

Hamisított játékok egy miskolci boltbanHamisított játékok egy miskolci boltbanJátékboltban foglaltak le hamisított játékokat a pénzügyőrök Miskolcon, az egyik hipermarket üzletében kedvező áron kínálták a gyermekek körében népszerű játékok hamisítványait.

Csekken már ne fizessen kgfb díjatCsekken már ne fizessen kgfb díjatAkik év végén kötelező gépjármű felelősségbiztosítót váltottak, már ne csekken, hanem átutalással, vagy a biztosító pénztárában fizessenek, így nem késik le a fizetésre megszabott 60 napos határidőt.

Pár óráig még beválthatók az egy- és kétforintosokPár óráig még beválthatók az egy- és kétforintosokMa délután 15 óráig válthatók be a Magyar Nemzeti Bank (MNB) házipénztárában a forgalomból kivont egy- és kétforintosok.

Digitális tévé - A fél ország már átálltDigitális tévé - A fél ország már átálltA tévével rendelkező csaknem 4 millió háztartás 51 százalékának van digitális vételi lehetősége, 35 százalékuknál az analóg kábel a legjobb vételi mód, míg 14 százalékuk analóg földi antennával vagy egyedi parabolával veszi az adást.

Megtévesztett akciójával a TescoMegtévesztett akciójával a TescoA Gazdasági Versenyhivatal megállapította, hogy a Tesco egy meghirdetett akciója során megtévesztő tájékoztatásokat tett közzé a termékek elérésére és a kedvezmények mértékére vonatkozóan.

Túl sok balesetet okoznak a gyalogosok Túl sok balesetet okoznak a gyalogosok A személyi sérüléssel járó balesetek mintegy húsz százalékát kerékpárosok vagy gyalogosok okozzák. Kampány indul az arány csökkentéséért.

Illegális tűzijáték-lerakat KiskunfélegyházánIllegális tűzijáték-lerakat KiskunfélegyházánIllegális tűzijáték-lerakatot találtak a pénzügyőrök egy kiskunfélegyházi háznál, az ingatlanon több mint ötszáz doboz pirotechnikai eszközt, valamint csaknem négyezer írható CD-t és DVD-t foglaltak le.

Tesznek a magyar síelők a síszövetség szabályairaTesznek a magyar síelők a síszövetség szabályairaA magyar síelők mintegy kétharmada nem tartja be a Nemzetközi Síszövetség (FIS) biztonságos síelésre vonatkozó szabályzatát, 50 százalékuk pedig védőfelszerelést sem használ.

Nem tetszik a BKK piktogramja a nyugdíjasoknakNem tetszik a BKK piktogramja a nyugdíjasoknakA korábbi "NY" megkülönböztetést elhagyva hajlott hátú, botos pálcikaemberként ábrázolja a szépkorúakat a kedvezményes nyugdíjasbérleten a BKK.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés