Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Jövő héten kezdődik a fogyasztók heteJövő héten kezdődik a fogyasztók heteProgramokkal, újításokkal és bővített szolgáltatásokkal készül a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) a fogyasztók hetére, illetve a fogyasztók világnapjára.

Másképp használják a nők az okostelefontMásképp használják a nők az okostelefontAz okostelefonok rohamos térnyerésével a készülékek mindennapi használata is változik; a nők másképpen használják telefonjukat, mint a férfiak - derül ki egy magyarországi felmérésből.

Milliós GVH-bírság a Vodafone-nakMilliós GVH-bírság a Vodafone-nakHarminc millió forintra bírságolta a Vodafone Magyarország Zrt.-t a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megtévesztő mobilinternet reklámok miatt - közölte a GVH szerdán az MTI-vel.

Bővítené a szocpolt az NGMBővítené a szocpolt az NGMA szocpol bővítését tervezi a kormány - írta a portfolio.hu kedden, egy birtokába került, Matolcsy György által is jóváhagyott nemzetgazdasági minisztériumi előterjesztés alapján.

Magas tarifák miatt mobilnetezünk kevesetMagas tarifák miatt mobilnetezünk kevesetA mobilszolgáltatók magas tarifái összefüggésben vannak azzal, hogy az európai uniós országok közül Magyarországon használják a legkevesebben a mobilinternetet.

Az OTP győzött egy újabb bankperbenAz OTP győzött egy újabb bankperbenA Szolnoki Törvényszék jogerős ítéletében utasította el egy házaspár fellebbezését, amelyet egy az OTP Bank elleni perben nyújtottak be.

Erősödik a pollenterhelésErősödik a pollenterhelésAz idő melegedésével erősödött a pollenterhelés, egyes allergén növények pollenkoncentrációja néhány városban elérte a tüneteket okozó szintet.

Cigarettacsempészet - Lövés is dördült ÚjkenéznélCigarettacsempészet - Lövés is dördült ÚjkenéznélFigyelmeztető lövéssel hárították el a csempészek támadását a pénzügyőrök a magyar-ukrán határszakaszon. Az elmenekült bűnelkövetők 15,5 millió forint értékű cigarettát hagytak hátra a helyszínen.

Fogyasztóvédelemért Díjat kapott a Napközben stábjaFogyasztóvédelemért Díjat kapott a Napközben stábjaA fogyasztók világnapja alkalmából Fogyasztóvédelemért Díjat kapott a Kossuth Rádió 1980-ban indult délelőtti szolgáltató magazinja, a Napközben a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól (NFH) kedden.

Fogyasztóbarát biztosítókat keres a PSZÁFFogyasztóbarát biztosítókat keres a PSZÁFMásodik alkalommal hirdeti meg az Év fogyasztóbarát biztosítója pályázatot a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF).

Készlethiány miatt kapott bírságot az AldiKészlethiány miatt kapott bírságot az AldiAz Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, amikor nem volt elég akciós áruja.

Kockázatos lehet a wifi a repterekenKockázatos lehet a wifi a repterekenKockázatos a wifi használata a repülőtereken, ugyanis kémkedők hamis internetállomásokon keresztül ellenőrizhetik az internetezők kommunikációját.

Internetes csalót fogtakInternetes csalót fogtakInternetes csalót fogtak el a vásárosnaményi rendőrkapitányság nyomozói. A 23 éves nagykanizsai férfit 55 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják.

Afrikai színvonalú utak Ukrajnában Afrikai színvonalú utak Ukrajnában Ukrajna bekerült a világ tíz legrosszabb minőségű útjaival rendelkező ország közé, egy nemzetközi felmérés szerint jelenleg egy szinten van a nyugat-afrikai Gabonnal.

Devizahitelesek kontra AXA Bank  Devizahitelesek kontra AXA Bank Megkezdődött a Fővárosi Törvényszéken hétfőn a svájci frank alapú devizahitelesek kontra AXA Bank polgári per, melyben 68-an kérik kimondani jó erkölcsbe és jogszabályba ütközés miatt kölcsönszerződéseik semmisségét.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés