Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Cipruspollenre figyelmeztet az ÁTNSZCipruspollenre figyelmeztet az ÁTNSZEgyre több növény virágpora okozhat tüneteket az allergiásoknak, a hét elején már a ciprus- és tiszafafélék pollenkoncentrációja is elérte a nagyon magas szintet.

Tesztelés előtt a mobiltárcaTesztelés előtt a mobiltárcaJúniusban indul a mobiltárca-alkalmazás hazai tesztelése, és az ősz vége felé akár már szélesebb körben is startolhat az új fizetési módszer.

Több száz karton csempész cigaretta jutott át a határonTöbb száz karton csempész cigaretta jutott át a határonCsaknem hétszáz karton csempészcigarettát találtak három autóban az elmúlt napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópályán és az M70-es autóúton.

Tovább öregedett az autóparkTovább öregedett az autóparkTovább öregedett az autópark Magyarországon 2012-ben - írta a Népszabadság. A személygépkocsik átlagéletkora Magyarországon két évvel magasabb az uniós átlagnál.

Megeszik erdeiket a kínaiakMegeszik erdeiket a kínaiakAz erdőirtások egyik okának nevezte az eldobható evőpálcikák gyártását egy északkelet-kínai faipai vállalat vezetője. Állítása szerint évente 80 milliárd pár pálcikát gyártanak Kínában.

Digitális átállás - Több csatorna fogható ingyenesenDigitális átállás - Több csatorna fogható ingyenesenA digitális átállás után az eddiginél több televíziós csatornát foghatnak ingyenesen azok a háztartások, amelyeknek nincs előfizetésük.

Csökken a benzin áraCsökken a benzin áraCsökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi átlagárát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült hétfőn piaci forrásokból az MTI.

Az állam helyett a lakókat citálják bíróság eléAz állam helyett a lakókat citálják bíróság eléA tatabányai kertvárosi lakótelepen élőktől hajtaná be az építő cég a hőszigetelésre megítélt, de az állam által át nem utalt támogatás összegét - írta a Népszabadság.

Kábellopás a H6-os HÉV vonalánKábellopás a H6-os HÉV vonalánKábellopás történt a H6-os (ráckevei) HÉV vonalán hétfőn, Pesterzsébet felső és Közvágóhíd között pótlóbuszok szállítják az utasokat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Autópálya  - Jogsértő a matricavadászatAutópálya - Jogsértő a matricavadászatSzakértők szerint alkotmányellenes rendelet hatalmazza fel az autópálya-ellenőrt, hogy autókat állítson meg - írta a Népszava.

Csökkent a benzin áraCsökkent a benzin áraPénteken bruttó 3 forinttal csökkentette a benzin nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. , a gázolajé nem változott.


Jelöletlen tojások százezreit foglalta le a NAVJelöletlen tojások százezreit foglalta le a NAVTöbb százezer bizonytalan származású, jelöletlen tojást találtak a pénzügyőrök egy gazdasági társaság dél-alföldi telephelyén - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Bankügyekben is takarékosabbak a nőkBankügyekben is takarékosabbak a nőkTakarékosabban bankolnak a nők Magyarországon: idegen ATM-ben ritkábban vesznek fel készpénzt, mint a férfiak, és hitelkártyájukat is aktívabban használják.

Energetikai beruházást tervez  a lakosság negyedeEnergetikai beruházást tervez a lakosság negyedeMagyarországon a lakosság 24 százaléka tervez energiahatékonysági beruházást, közülük több mint 50 százalék szigetelést.

Új hulladékgyűjtési rendszer indul a fővárosbanÚj hulladékgyűjtési rendszer indul a fővárosbanMárcius végén elindul Budapesten az úgynevezett házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési rendszer, ami idővel a mostani szigeteket váltja fel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés