Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Több légitársaság is visszatér FerihegyreTöbb légitársaság is visszatér FerihegyreA most kezdődő nyári időszaktól több légitársaság is visszatérhet Ferihegyre, a légikikötő vezetői többek között egy iráni magáncéggel is tárgyalnak - olvasható a szerdai Napi Gazdaságban.

Emeli a gázolaj árát a MolEmeli a gázolaj árát a MolEmeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból kedden az MTI.

Európában az okostelefonok vezetnekEurópában az okostelefonok vezetnekAz Európai Unióban egyre inkább az okostelefonok veszik át a hagyományos készülékek helyét. Tavaly december volt az első olyan hónap, amikor az unióban a használatban lévő mobil készülékek több mint a fele okostelefon volt.

Bányavíz jutott a Lápos folyóbaBányavíz jutott a Lápos folyóbaJelentős mennyiségű bányavíz ömlött Romániában a Nagybánya melletti Lápos folyóba az elmúlt napok esőzései és a hóolvadás nyomán egy elhagyott bányából.

Csak a casco menthet meg az árvíztőlCsak a casco menthet meg az árvíztőlHa a garázsban tartott autót elönti az árvíz, a garázsbiztosítás csak részlegesen térít, a teljes kárt csak cascóra fizetik ki a biztosítók - hívja fel a figyelmet a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.

A MagNet Bank vinné a Banco Popolare magyar leányátA MagNet Bank vinné a Banco Popolare magyar leányátAz olaszországi Banco Popolare félmillió euróért a MagNet Magyar Közösségi Banknak adja el magyarországi leányát - közölte a két bank kedden.

Bocsánatot kért Kínától az AppleBocsánatot kért Kínától az AppleAz elmúlt időszakban élesen bírált és tisztességtelennek nevezett kereskedelmi módszerei miatt bocsánatot kért Kínától az Apple.

Tiltott étrend-kiegészítőkre vadászik az ÁNTSZTiltott étrend-kiegészítőkre vadászik az ÁNTSZA fogyasztók egészségére káros étrend-kiegészítőket kerestek a közegészségügyi felügyelők a boltokban.


Bankkártyás csalót fogtak SzegedenBankkártyás csalót fogtak SzegedenTetten érték a rendőrök azt a román férfit, aki "klónozott" bankkártyákkal vett fel készpénzt szegedi, szőregi és deszki automatákból - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Riasztás ónos eső miatt Riasztás ónos eső miatt Négy megye több kistérségére, valamint a fővárosra citromsárga, vagyis elsőfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek reggel az ónos eső miatt.

Alig nyitnak már a szülők Start-számlát a kisbabáknakAlig nyitnak már a szülők Start-számlát a kisbabáknakA babakötvény-program indulása óta még egyetlen év sem kezdődött olyan gyengén, mint az idei - írta pénteki számában a Világgazdaság a Magyar Államkincstár adataira hivatkozva.

Menetrendváltozás óraállítás miattMenetrendváltozás óraállítás miattVáltozik a közösségi közlekedés menetrendje a hétvégén a húsvéti ünnep, az óraátállítás és az iskolai tavaszi szünet miatt. Március 31-re virradó éjjel kezdődik a nyári időszámítás, vasárnap hajnali 2 órakor 3 órára kell az órákat előreállítani.

Hamis ruhaszállítmányokat találtak a pénzügyőrök Hamis ruhaszállítmányokat találtak a pénzügyőrök Több mint 25 ezer darab, különböző világmárkák jelzésével ellátott hamis ruhaneműt találtak a pénzügyőrök Gyulánál és Nagylaknál egy bolgár, valamint egy török kamionban.

GfK: a húsvét a sonkavásárlási csúcsidőszakGfK: a húsvét a sonkavásárlási csúcsidőszakA sonkavásárlási csúcsidőszak egyértelműen a húsvét Magyarországon, tavaly a teljes éves eladott mennyiség több mint felét március-áprilisban vásárolták meg a családok - közölte a GfK Hungária Piackutató Intézet szerdán.

Elsőajtós felszállás újabb fővárosi buszjáratokonElsőajtós felszállás újabb fővárosi buszjáratokonÁprilisban és májusban, több lépcsőben újabb nappali buszjáratokon vezetik be az elsőajtós felszállási rendet a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés