Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Kedden zárva tartanak az okmányirodákKedden zárva tartanak az okmányirodákKedden az ország valamennyi okmányirodájában szünetel az ügyfélfogadás.


Nőtt a rendszeres lottózók számaNőtt a rendszeres lottózók számaA halmozódásoknak és a közterületi reklámoknak köszönhetően egyre többen lottóznak - írja a hétfői Világgazdaság.


Ötmilliós GVH-bírság hamis reklámértÖtmilliós GVH-bírság hamis reklámértÖtmillió forintra bírságolta a TV2-t a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a január 16. és február 17. közöttsugárzott reklámjai miatt, amelyek a hivatal szerint a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatnak minősülnek.

Modernizálja ügyfélszolgálati rendszerét a TelekomModernizálja ügyfélszolgálati rendszerét a TelekomA Magyar Telekom teljes mértékben számítógépesített, a vállalatcsoport minden szolgáltatási területét és tevékenységi körét felölelő integrált ügyfélszolgálati és számlázási rendszert vezet be.

Hetvenmilliós PSZÁF-bírság egy vagyonkezelőnekHetvenmilliós PSZÁF-bírság egy vagyonkezelőnekA PSZÁF hetvenmillió forintra bírságolta az XGA Vagyonkezelő Zrt.-t, miután megállapította, hogy a társaság "kötvények" kibocsátása ürügyén valójában több száz személytől gyűjtött engedély nélkül visszafizetendő pénzeszközöket.

Kiosztották az Év Terméke díjakatKiosztották az Év Terméke díjakatA fogyasztók értékelése alapján választották ki azt a 12 terméket, amelyek az idén elnyerték az Év Terméke díjat - tájékoztatta a versenyt szervező Product of the Year Kft. az MTI-t.

Térfigyelő rendszert épít ki TapolcaTérfigyelő rendszert épít ki TapolcaTérfigyelő kamerarendszert épít ki Tapolca az idegenforgalmi szezon megkezdése előtt - tájékozatta az önkormányzat az MTI-t.

Mercedes modelleket tilthatnak be az Európai UnióbanMercedes modelleket tilthatnak be az Európai UnióbanAkár egyes Mercedes-modellek betiltását is maga után vonhatja, ha a Daimlernek nem sikerült rendeznie vitáját az Európai Bizottsággal.

Előzetes időpontfoglalást javasol a NAVElőzetes időpontfoglalást javasol a NAVAz adóhatóság a sorban állás elkerülése érdekében az előzetes időpontkérést javasolja az ügyfeleknek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 22 központi ügyfélszolgálatán.

Nem bízza a bankra a pénzét a magyarNem bízza a bankra a pénzét a magyarHatszor annyi készpénzt tartanak maguknál a magyar háztartások, mint az Nyugat-Európában megszokott, ez a szám az idén bevezetett tranzakciós adó hatására tovább nőtt.

Drágább az év közben váltott kötelező biztosításDrágább az év közben váltott kötelező biztosításA kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) év végi kampányában tapasztalt 11 700 helyett átlagosan 19 800 forintért kötöttek kötelező biztosítást az autósok az idei első negyedévben.

Drágább lett a gázolajDrágább lett a gázolajEmelte bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.

Sok a panasz a kuponos szolgáltatókra isSok a panasz a kuponos szolgáltatókra isSok panasz érkezik a fogyasztói csoportokra, de sok a megkeresesés a megosztott üdülési joggal, és a kuponos szolgáltatókkal kapcsolatban is.

Dubajba indít járatot a Wizz AirDubajba indít járatot a Wizz AirDubajba indít közvetlen járatokat a Wizz Air légitársaság Budapestről - jelentette be szerdán Abrán György, a cég kereskedelmi igazgatója Budapesten.

Meleg víz nélkül maradt ötezer szolnoki lakásMeleg víz nélkül maradt ötezer szolnoki lakásCsaknem ötezer lakótelepi lakásban szünetel a meleg víz szolgáltatás a Széchenyi városrészt ellátó gerincvezeték meghibásodása miatt Szolnokon.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés