Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Cigarettacsempészek buktak le a záhonyi határállomásonCigarettacsempészek buktak le a záhonyi határállomásonCigarettacsempészésre átalakított autókkal bukott le két magyar állampolgár a záhonyi határállomáson.

Civil fogyasztóvédők a vásárlói közösségek ellenCivil fogyasztóvédők a vásárlói közösségek ellenTovább szigorítanák a vásárlói közösségek működését a fogyasztóvédők - írja a csütörtöki Magyar Nemzet.


Tovább csökken az üzemanyagok áraTovább csökken az üzemanyagok áraÖt forinttal csökkenti a benzin, és ugyanennyivel a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Autósok az elveszett bónuszfokozat nyomábanAutósok az elveszett bónuszfokozat nyomábanTöbb mint tízezer autós kapott értesítést a biztosítójától az elmúlt hetekben arról, hogy nem sikerült lekérdezni a kártörténeti adatait a nyilvántartó rendszerből - írja a szerdai Népszabadság.

Korszerűsítene a háztartások negyede Korszerűsítene a háztartások negyede Magyarországon a lakosság közel negyede (24 százaléka) tervez energiahatékonysági fejlesztést három éven belül - írja a Világgazdaság az Energiaklub adataira hivatkozva.

Csökkent az üzemanyagok áraCsökkent az üzemanyagok áraCsökkentette bruttó 8 forinttal a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


Indul a kátyúzási szezonIndul a kátyúzási szezonA Magyar Közút Nonprofit Zrt. a múlt télen az előző évek költségeinek kétszeresét, több mint 14,8 milliárd forintot költött hóeltakarítási és egyéb útüzemeltetési feladatokra.

Vöröshúsokat hibáztatnak az érszűkület kialakulásáértVöröshúsokat hibáztatnak az érszűkület kialakulásáértAmerikai kutatók szerint a vörös húsban és étrend-kiegészítő formájában is megtalálható L-karnitin okozza az artériák megkeményedését.

Elindulnak az egyéni nyugdíjszámlákElindulnak az egyéni nyugdíjszámlákElindulnak az egyéni számlák az állami nyugdíjrendszerben. A parlamentben hétfőn elfogadott törvény szerint a számlákra az ez év eleje után befizetett nyugdíjjárulék összege kerül.

Megfestik a virágtolvajokat PécsettMegfestik a virágtolvajokat PécsettSpeciális vegyszert permeteznek a közterületi virágokra Pécsen, hogy lebuktassák a tolvajokat, illetve elejét vegyék a növények eltulajdonításának - írta az Új Dunántúli Napló kedden.

A jogosultak harmada élt eddig az árfolyamgáttalA jogosultak harmada élt eddig az árfolyamgáttalAz idén február végéig a körülbelül 452 ezer jogosult, a devizahitelesek 31 százaléka lépett be az árfolyamgátrendszerbe- közölte honlapján hétfőn a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF).

Csökken az üzemanyagok áraCsökken az üzemanyagok áraCsökkenti bruttó 8 forinttal a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Szja-bevallás - Egy nap haladék a magánszemélyeknekSzja-bevallás - Egy nap haladék a magánszemélyeknekA magánszemélyek adóbevallásait legkésőbb 2013. május 21-ig kell eljuttatni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) - közölte a NAV.

Védik a medvehagymát a mértéktelen gyűjtéstőlVédik a medvehagymát a mértéktelen gyűjtéstőlVédik a medvehagymát a mértéktelen gyűjtéstől a természetvédők és az erdészek: a gyógyhatásairól ismert növény gasztronómiai különlegességgé vált az utóbbi években.

Negyven tonna illegális fémhulladékot találtak a fővárosbanNegyven tonna illegális fémhulladékot találtak a fővárosbanCsaknem negyventonnányi, több mint kétmillió forint értékű illegálisan beszerzett fémhulladékot találtak egy cég budapesti telephelyén a NAV pénzügyőrei.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés