Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Három hamis termékből kettő kínaiHárom hamis termékből kettő kínaiHamis tojás, hamis iPhone, hamis IKEA-bolt - szinte mindent másolnak Kínában, ahonnan a világon elkobzott összes hamisított termék 67 százaléka származik.

Földrengés volt MagyarországonFöldrengés volt MagyarországonAz elsődleges vizsgálatok szerint a legtöbb kárt a Heves megyei Tenk településen okozta az éjszakai földrengés, itt mintegy ötven ház károsodott, személyi sérülésről nem érkezett bejelentés.

Olcsó lesz a támogatott lakáshitelOlcsó lesz a támogatott lakáshitelAz állampapírhozamok csökkenése miatt a bankoknak a következő hónaptól ismét mérsékelniük kell az államilag támogatott lakáshitelek kamatát.

Első fokon vesztett a Telekom a srágacsekk-perbenElső fokon vesztett a Telekom a srágacsekk-perbenElső fokon, nem jogerősen pert vesztett a Magyar Telekom a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) ellen a sárgacsekkes fizetés után felszámított tranzakciós díj miatt.

Kinyitottak az első balatoni strandokKinyitottak az első balatoni strandokKinyitottak ez első strandok a Balatonnál a hétvégén, akadtak napozók, akik már meg is mártóztak a 12 Celsius-fokos vízben.


Budapesti járatokat is töröltek a LufthansánálBudapesti járatokat is töröltek a LufthansánálFigyelmeztető sztrájk kezdődött hétfőn hajnalban a Lufthansa német légitársaságnál, a munkabeszüntetés miatt valamennyi budapesti járatot törölték.

Fónagy: júniustól olcsóbb a PB-gázFónagy: júniustól olcsóbb a PB-gázA kormány elkötelezett a rezsicsökkentés folyamatának továbbvitele mellett, ennek jegyében várhatóan június 1-jével hatályba lép a palackos és a tartályos PB-gáz 10 százalékos árcsökkentése.

Hétfői sztrájk a LufthansánálHétfői sztrájk a LufthansánálEgynapos figyelmeztető sztrájkot tartanak a Lufthansa német légitársaságnál hétfőn, miután a bértárgyalások legutóbbi fordulója is eredménytelenül zárult.

Hat forinttal csökkent az üzemanyagok áraHat forinttal csökkent az üzemanyagok áraBruttó 6-6 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.


Tizenötmillió forintos bírságot kapott a Ryanairt  Tizenötmillió forintos bírságot kapott a Ryanairt Tizenötmillió forint bírságot szabott ki a Ryanair Limitedre a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), mert a társaság a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott.

Buszos fejlesztéseket indít PécsBuszos fejlesztéseket indít PécsBuszcsereprogramot és más fejlesztéseket indít a Pécs tömegközlekedési szolgáltatását ellátó Tüke Busz Zrt. - jelentette be az alpolgármester.

Összehasonlíthatóbbá válnak a lakásbiztosításokÖsszehasonlíthatóbbá válnak a lakásbiztosításokÖsszehasonlíthatóbbá válnak a biztosítók lakásbiztosítási termékei a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) által elkészített Lakásbiztosítási Standard Termékvázlat alkalmazásával.

Étrend-kiegészítőkre figyelmeztet az ÁNTSZÉtrend-kiegészítőkre figyelmeztet az ÁNTSZAz interneten megrendelhető veszélyes étrend-kiegészítőkre hívta fel a figyelmet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön Facebook-oldalán.

Csatornadíj-csökkentésre utaít a MEKHCsatornadíj-csökkentésre utaít a MEKHHatvan településen utasította lakossági víz- és csatornadíj-csökkentésre a helyi közműszolgáltatót a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) - tudta meg pontosan meg nem nevezett forrásból a Népszabadság.

Csökkent a lakossági lakáshitelek állományaCsökkent a lakossági lakáshitelek állományaTovább csökkent tavaly a lakossági lakáshitelek állománya, értéke az év végén 3511 milliárd forint volt, 17 százalékkal kevesebb a 2011 évinél - írta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés