Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Gázelosztás: díj csak extra feladatokért kérhetőGázelosztás: díj csak extra feladatokért kérhetőEgy új rendelet meghatározta, hogy a földgáz rendszerüzemeltető, valamint az egyetemes gázszolgáltatók elosztó (vezetéki) társaságai mely tevékenységekért számíthatnak fel külön díjat ügyfeleiknek.

PSZÁF: népszerűek a tőkevédett alapokPSZÁF: népszerűek a tőkevédett alapokAz alapok között a pénzpiaci alap után Magyarországon a második legnépszerűbb befektetési forma a tőkevédett alap: mind ezek száma, mind az ott kezelt vagyon növekedett 2012 első és harmadik negyedéve között.

Egymillió forinttal távozott az ál villanyórásEgymillió forinttal távozott az ál villanyórásEgymillió forintot lopott egy idős asszonytól a Rábaközben egy férfi, aki az áramszolgáltató munkatársának adta ki magát - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel csütörtökön.

Gyorsvonati felárat vezet be a MÁV Gyorsvonati felárat vezet be a MÁV Gyorsvonati felárat vezet be május 15-től a MÁV-START Zrt. - közölte a vasúttársaság a honlapján.


Drágultak az üzemanyagokDrágultak az üzemanyagokBruttó 5-5 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt.


Apasztaják a BalatontApasztaják a BalatontA már kritikusnak mondott 124 centiméteres vízállás mellett megkezdődött a Balaton apasztása.


MNB: márciusban csökkent a hitelállományMNB: márciusban csökkent a hitelállományMárciusban a háztartások és a nem pénzügyi vállalatok hitelállománya is csökkent - közölte a Magyar Nemzeti Bank kedden.

OKF: kevesebb kéménytűz voltOKF: kevesebb kéménytűz voltAz év első négy hónapjában kevesebb kéménytűzből eredő káresemény történt, mint tavaly.


Forgalomba állnak a BKK új buszaiForgalomba állnak a BKK új buszaiMájus elsejétől forgalomba állnak a VT-Transman üzemeltetésében az új beszerzésű Mercedes-Benz Citaro 2 szóló és csuklós buszok Budapesten.

Vágott dohányt foglaltak le a pénzügyőrökVágott dohányt foglaltak le a pénzügyőrökNyolcmillió forint értékben foglaltak le vágott dohányt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyi nyomozói Borsod-Abaúj-Zemplén és Nógrád megyében.

Több tonna zöldséget foglaltak le MiskolconTöbb tonna zöldséget foglaltak le MiskolconA Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei 17,2 tonna zöldséget foglaltak le egy éjszakai razzián a miskolci nagybani zöldségpiacon - közölte a hivatal az MTI-vel kedden.

Leállították Szeged új villamosaitLeállították Szeged új villamosaitElővigyázatosságból kivonták a forgalomból a kilenc új Pesa villamost hétfőn Szegeden. Az 1-es és a 2-es vonalon a régi Tatrák járnak - írta kedden a Délmagyarország című napilap.

Drágulnak az üzemanyagok csütörtökönDrágulnak az üzemanyagok csütörtökönBruttó 5-5 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásból hétfőn az MTI.

Autópálya - Korlátozottan lehet e-matricát vásárolni Autópálya - Korlátozottan lehet e-matricát vásárolni Karbantartás miatt csak korlátozottan lehet e-matricát vásárolni hétfőn este - tájékoztatta az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. az MTI-t.

Bővül a jogsegélyszolgálat az észak-alföldi régióbanBővül a jogsegélyszolgálat az észak-alföldi régióbanJúniustól újabb helyeken nyílnak Jogpont+ irodák az észak-alföldi régióban, ezzel a térségben 54 irodára bővül a hálózat - közölte a régióban ingyenes jogsegélyszolgálatot működtető Ipartestületek Országos Szövetség (IPOSZ) az MTI-vel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés