Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Kétezren szálltak be az adósságcsökkentésbeKétezren szálltak be az adósságcsökkentésbeAz Összefogás az Államadósság Elleni Alapba 2098 befizetés érkezett magánemberektől és cégektől az elmúlt 2 évben - írta a Napi Gazdaság.

Számlakép - Fellebbez az ElműSzámlakép - Fellebbez az ElműAz Elmű fellebbez a számlái miatti 8 millió forintos fogyasztóvédelmi bírság ellen, amelyet a Pest Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége szabott ki - mondta a cég szóvivője a Népszabadságnak.

Nem bölcs dolog éhesen élelmiszert vásárolniNem bölcs dolog éhesen élelmiszert vásárolniÉhesen nem okos dolog élelmiszereket vásárolni, mert egyrészt minden kívánatosabbnak tűnik, másrészt erősebb a hajlam a kalóriában gazdagabb termékek megvételére.

Energiahivatal: csökken a lakossági gázfogyasztásEnergiahivatal: csökken a lakossági gázfogyasztásFolyamatosan csökken a lakossági felhasználók gázfogyasztása. Az egyetemes szolgáltatásban résztvevő lakossági fogyasztók tavaly 7 százalékkal kevesebb, mint az előző évben.

Hatszázmillós kárt okozott a földrengésHatszázmillós kárt okozott a földrengésAz április végi magyarországi földrengést követően 4557 kárbejelentés érkezett a hazai biztosító társaságokhoz, a károk becsült összege eléri a 600 millió forintot.

Megrongálták az egyik új BKK-buszt Megrongálták az egyik új BKK-buszt Megrongálta egy hétfős társaság az egyik, május első napjaiban forgalomba állt új Mercedes Citaro buszt Budapesten szerda este, a kár negyedmillió forint.

A magyarok csaknem negyede használ mobilinternetetA magyarok csaknem negyede használ mobilinternetetA magyarok csaknem egynegyede, 24,7 százaléka használ mobilinternetet, a legnagyobb arányban a diákok - derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megbízásából készült felmérésből.

Érdemes kiváltani az EU-kártyát a nyaraláshozÉrdemes kiváltani az EU-kártyát a nyaraláshozKülföldi utazáshoz érdemes kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát, amelynek használatával 31 európai országban vehető igénybe az orvosi ellátás a magyar egészségbiztosítás terhére.

Olcsóbban buszozhatnak a KomáromiakOlcsóbban buszozhatnak a KomáromiakKomáromban anyugdíjas bérletek ára 30 százalékkal csökkent, míg a tanulók bérletének teljes összegét átvállalja az önkormányzat.

Ötmilliós bírságot kapott a DigiÖtmilliós bírságot kapott a DigiA Digi Kft. az előfizetők értesítése nélkül, a vállalt határidő előtt, jogsértő módon távolított el egyes televíziós csatornákat programcsomagjaiból, ezért az NMHH ötmillió forint bírsággal sújtotta.

Megkezdik a szúnyogirtást a fővárosbanMegkezdik a szúnyogirtást a fővárosbanMegkezdődik a szúnyogirtás szerda este a fővárosban; az irtást - szükség szerint - további két-nyolc alkalommal megismétlik nyáron.

Olcsóbb lett az üzemanyagOlcsóbb lett az üzemanyagBruttó 3-3 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


Kevesebb volt az autóvisszahívás tavalyKevesebb volt az autóvisszahívás tavalyCsökkent tavaly a gépjármű visszahívások száma Németországban, emelkedett azonban az egy-egy akcióban érintett járművek száma.

Energiaszolgáltatókat bírságoltak meg a számlák miatt Energiaszolgáltatókat bírságoltak meg a számlák miatt Két energiaszolgáltatót bírságoltak meg a számlák formai hiányosságai miatt, de a jövő héten további cégek ellen is várhatóak ilyen döntések - írta a Magyar Nemzet.

Büntethetnek a nem megfelelően szelektált szemétértBüntethetnek a nem megfelelően szelektált szemétértBüntetné Malmö önkormányzata a nem megfelelően szelektív szemétgyűjtést.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés