Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Kétezren szálltak be az adósságcsökkentésbeKétezren szálltak be az adósságcsökkentésbeAz Összefogás az Államadósság Elleni Alapba 2098 befizetés érkezett magánemberektől és cégektől az elmúlt 2 évben - írta a Napi Gazdaság.

Számlakép - Fellebbez az ElműSzámlakép - Fellebbez az ElműAz Elmű fellebbez a számlái miatti 8 millió forintos fogyasztóvédelmi bírság ellen, amelyet a Pest Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége szabott ki - mondta a cég szóvivője a Népszabadságnak.

Nem bölcs dolog éhesen élelmiszert vásárolniNem bölcs dolog éhesen élelmiszert vásárolniÉhesen nem okos dolog élelmiszereket vásárolni, mert egyrészt minden kívánatosabbnak tűnik, másrészt erősebb a hajlam a kalóriában gazdagabb termékek megvételére.

Energiahivatal: csökken a lakossági gázfogyasztásEnergiahivatal: csökken a lakossági gázfogyasztásFolyamatosan csökken a lakossági felhasználók gázfogyasztása. Az egyetemes szolgáltatásban résztvevő lakossági fogyasztók tavaly 7 százalékkal kevesebb, mint az előző évben.

Hatszázmillós kárt okozott a földrengésHatszázmillós kárt okozott a földrengésAz április végi magyarországi földrengést követően 4557 kárbejelentés érkezett a hazai biztosító társaságokhoz, a károk becsült összege eléri a 600 millió forintot.

Megrongálták az egyik új BKK-buszt Megrongálták az egyik új BKK-buszt Megrongálta egy hétfős társaság az egyik, május első napjaiban forgalomba állt új Mercedes Citaro buszt Budapesten szerda este, a kár negyedmillió forint.

A magyarok csaknem negyede használ mobilinternetetA magyarok csaknem negyede használ mobilinternetetA magyarok csaknem egynegyede, 24,7 százaléka használ mobilinternetet, a legnagyobb arányban a diákok - derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megbízásából készült felmérésből.

Érdemes kiváltani az EU-kártyát a nyaraláshozÉrdemes kiváltani az EU-kártyát a nyaraláshozKülföldi utazáshoz érdemes kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát, amelynek használatával 31 európai országban vehető igénybe az orvosi ellátás a magyar egészségbiztosítás terhére.

Olcsóbban buszozhatnak a KomáromiakOlcsóbban buszozhatnak a KomáromiakKomáromban anyugdíjas bérletek ára 30 százalékkal csökkent, míg a tanulók bérletének teljes összegét átvállalja az önkormányzat.

Ötmilliós bírságot kapott a DigiÖtmilliós bírságot kapott a DigiA Digi Kft. az előfizetők értesítése nélkül, a vállalt határidő előtt, jogsértő módon távolított el egyes televíziós csatornákat programcsomagjaiból, ezért az NMHH ötmillió forint bírsággal sújtotta.

Megkezdik a szúnyogirtást a fővárosbanMegkezdik a szúnyogirtást a fővárosbanMegkezdődik a szúnyogirtás szerda este a fővárosban; az irtást - szükség szerint - további két-nyolc alkalommal megismétlik nyáron.

Olcsóbb lett az üzemanyagOlcsóbb lett az üzemanyagBruttó 3-3 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


Kevesebb volt az autóvisszahívás tavalyKevesebb volt az autóvisszahívás tavalyCsökkent tavaly a gépjármű visszahívások száma Németországban, emelkedett azonban az egy-egy akcióban érintett járművek száma.

Energiaszolgáltatókat bírságoltak meg a számlák miatt Energiaszolgáltatókat bírságoltak meg a számlák miatt Két energiaszolgáltatót bírságoltak meg a számlák formai hiányosságai miatt, de a jövő héten további cégek ellen is várhatóak ilyen döntések - írta a Magyar Nemzet.

Büntethetnek a nem megfelelően szelektált szemétértBüntethetnek a nem megfelelően szelektált szemétértBüntetné Malmö önkormányzata a nem megfelelően szelektív szemétgyűjtést.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés