Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Radioaktív öveket vontak ki a forgalombólRadioaktív öveket vontak ki a forgalombólRadioaktívnak bizonyult öveket vont ki a forgalomból a divatcikkekkel online kereskedő Asos cég - számolt be róla a The Guardian című brit napilap.

Pert nyert a Főgáz az energiahivatallal szembenPert nyert a Főgáz az energiahivatallal szembenA Népszabadság értesülései szerint az E.ON és a Főgáz is győzött másodfokon az energiahivatallal szemben az energiadíj-határozatok miatt indított eljárásban, mindez azonban nem befolyásolja a tarifákat.

Két százalékkal kevesebb tej fogyott tavalyKét százalékkal kevesebb tej fogyott tavalyTejet szinte minden magyar háztartás vásárol, de mennyiségben 2 százalékkal kevesebb fogyott tavaly az egy évvel korábbinál a GfK Hungária Háztartáspanel adatai szerint.

Tizenkét közterületi elnevezés változikTizenkét közterületi elnevezés változikTizenkét közterület elnevezéséről, illetve nevének megváltoztatásáról döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán.


Csökkent a gázolaj áraCsökkent a gázolaj áraCsökkentette bruttó 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benziné nem változott.


Bírság bonus-malus rendszer megkerülése miatt Bírság bonus-malus rendszer megkerülése miatt A kgfb-ről szóló törvényt és az egyik kapcsolódó rendeletet megsértve, nem a bonus-malus rendszer figyelembe vételével hirdetett jövőbeni kgfb-tarifákat a Wáberer biztosító.

Elkészültek a csatornázással HalimbánElkészültek a csatornázással HalimbánBefejezték a mintegy 300 millió forintba kerülő szennyvízhálózat építését a Veszprém megyei Halimbán - tájékoztatott a település független polgármestere.

Ötéves mélyponton a francia fogyasztói bizalmi indexÖtéves mélyponton a francia fogyasztói bizalmi indexA francia háztartásokat mindinkább aggasztja pénzügyi helyzetük alakulása, májusban 79 pontra esett a fogyasztói bizalmi index az áprilisi 83-ról - közölte kedden a francia statisztikai hivatal.

Csökken a gázolaj áraCsökken a gázolaj áraCsökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benziné nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Hamis aszpirn KínábólHamis aszpirn KínábólÖsszesen 1,2 millió doboz Kínából származó hamisított aszpirint foglaltak le a francia hatóságok.


Nehezen ismerjük fel az egészségtelen élemiszertNehezen ismerjük fel az egészségtelen élemiszertA magyaroknak csak 33 százaléka tudta eldönteni a zsír-, cukor- vagy sótartalom alapján, hogy melyik termék egészségesebb.

Felparcelláznák a MargitszigetetFelparcelláznák a MargitszigetetEgy szabályozási terv szerint öt telket hoznának létre a Margitszigeten - írja a hétfői Világgazdaság.


Elvesztik tagjaikat a nyugdíj- és egészségpénztárakElvesztik tagjaikat a nyugdíj- és egészségpénztárakAz önkéntes nyugdíjpénztárakban enyhén csökkent a tagok száma az első negyedévben, miközben a magyar állampapírok hozamának csökkenése következtében folytatódott a kezelt vagyon felértékelődése - derül ki a PSZÁF gyorselemzéséből.

Családi házak energetikai felújítása uniós pénzbőlCsaládi házak energetikai felújítása uniós pénzbőlTöbb mint kétmillió 1945 és 1990 között épült, többségében vidéki családi ház található az országban, amelyek energetikai felújítása 2017-ben megkezdődhet, európai uniós támogatással.

PSZÁF-bírság tranzakciós illeték áthárításáértPSZÁF-bírság tranzakciós illeték áthárításáértA Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) tízmillió forint bírságot szabott ki a KDB Bank Zrt-re, mert a hitelintézeti törvényt megsértve, új díj bevezetésével terhelte tovább a tranzakciós illetéket ügyfeleire.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés