Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Több százezer autót hív vissza a ToyotaTöbb százezer autót hív vissza a ToyotaA Toyota világszerte 242 ezer gépkocsit hív vissza javításra, mert egy alkatrészhiba miatt esetleg késve jelentkezik a fékhatás - közölte szerdán a világ legnagyobb gépkocsigyára.

Budapestnél a vízállás elérte a rakpartok szintjétBudapestnél a vízállás elérte a rakpartok szintjétBudapestnél a Duna vízállása elérte a rakpartok szintjét - közölte az Országos Műszaki Irányító Törzs (OMIT) szerda reggel az MTI-vel.

Nevet vált a BrokernetNevet vált a BrokernetJúnius 1-jétől Kostevc Péter elnök-vezérigazgató irányításával, egységesen QUANTIS néven folytatja tevékenységét a Brokernet, Magyarország vezető pénzügyi közvetítő vállalatcsoportja.

Este lezárják az alsó rakpartokat BudapestenEste lezárják az alsó rakpartokat BudapestenKedd este 8 órakor teljes hosszában lezárják a budai, éjfélkor pedig a pesti alsó rakpartot - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Veszélyhelyzetet hirdetett Orbán ViktorVeszélyhelyzetet hirdetett Orbán ViktorKedd déltől veszélyhelyzetet hirdetett ki Orbán Viktor a Duna áradása miatt. A kormányfő azt kérte a folyó mentén élőktől, szükség esetén készüljenek fel az esetleges evakuálásra.

Fán nő a sajt - hiszi sok brit iskolásFán nő a sajt - hiszi sok brit iskolásA sajt fán nő, vagy legalábbis valamilyen növény gyümölcse - így hiszi az öt és nyolc év közötti brit általános iskolások csaknem egyharmada.

Júliustól olcsóbb lesz a PB-gázJúliustól olcsóbb lesz a PB-gázJúlius 1-jétől csökken a PB-gáz ára: a vezetékes, a tartályos és a palackos propán-bután- (PB-) gáz is hatósági áras, és így 10 százalékkal olcsóbb lesz.

Kedd estétől tilos lesz megállni az alsó rakpartokon BudapestenKedd estétől tilos lesz megállni az alsó rakpartokon BudapestenA Duna magas vízállása miatt kedd este nyolc órától az alsó rakpartok teljes hosszában megállási tilalom lép életbe - közölte a Budapesti Közlekedési Központ hétfőn az MTI-vel.

Így nyaralunk HorvátországbanÍgy nyaralunk HorvátországbanÁtlagosan 528 eurót költ el horvátországi nyaralására egy magyar utazó, családostól indul az Adriára, ahol 8 éjszakát tölt - derül ki a Horvát Turisztikai Intézetnek a magyarok utazási szokásairól készült felméréséből.

Interneten követhető az okmányigénylés folyamataInterneten követhető az okmányigénylés folyamataAz új személyes okmányok igénylése után interneten nyomon lehet követni az igazolványok elkészülésének folyamatát - tájékoztatott ővülő szolgáltatásairó KEKKH.

Rekordárvíz jöhet a DunánRekordárvíz jöhet a DunánA 2002-es rekordárvíz szintjén, esetleg annál is magasabban tetőzhet a Duna a mostani árhullám során.


Elektronikus beléptetőt tesztel a BKKElektronikus beléptetőt tesztel a BKKKísérleti alanyokká válnak az utasok június 8-tól a 3-as metró Corvin negyed megállójában, ahol a majdani elektronikus jegyhez és a beléptetőrendszerhez kapcsolódó teszt kezdődik.

Jelentősen csökken az építményadó SzekszárdonJelentősen csökken az építményadó Szekszárdon Negyven százalékkal csökken a lakossági építmény- és telekadó Szekszárdon a tolnai megyeszékhely közgyűlésének csütörtöki döntése értelmében.

Európát lassan ellepi a parlagfű pollenjeEurópát lassan ellepi a parlagfű pollenjeA legfrissebb adatok szerint Európában folyamatosan emelkedik a parlagfű pollenkoncentrációja - hívta fel a figyelmet a Vidékfejlesztési Minisztérium.

Spórolunk az utasbiztosításonSpórolunk az utasbiztosításonA genertel.hu ügyfeleinek csak fele köt biztosítást külföldi utazásaira, a térítési limitet pedig 61 százalékuk 3 millió forint alatti összegre állítja be.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés