Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Lezárják a Keleti pályaudvar főbejáratátLezárják a Keleti pályaudvar főbejáratátA 4-es metró Baross téri állomásához kapcsolódó felszínrendezési munkák miatt szerdától átmenetileg lezárják a Keleti pályaudvar főbejáratát - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.

Emelkedett az üzemanyagok áraEmelkedett az üzemanyagok áraIsmét bruttó 3-3 forinttal emelte a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


Kivit vont ki a forgalomból a NÉBIHKivit vont ki a forgalomból a NÉBIHTizenöt tonna, több mint négymillió forint értékű kivit vontak ki a forgalomból a fővárosi Nagybani Piacon tartott ellenőrzésen.


Elmarad a magyar fogyasztói bizalom az uniós átlagtólElmarad a magyar fogyasztói bizalom az uniós átlagtólA fogyasztói bizalom Magyarországon továbbra is jelentősen elmarad az európai átlagtól a Nielsen felmérése szerint, amelyet a piackutató szerdán juttatott el az MTI-hez.

Sokba kerülhet a síbalesetSokba kerülhet a síbalesetTöbb százezer forintba is kerülhet, ha valaki külföldön szenved síbaleset - olvasható a keddi Magyar Nemzetben és a Napi Gazdaságban.

Egyre emelkedik a házi szelektívgyűjtők számaEgyre emelkedik a házi szelektívgyűjtők számaTöbb mint 5 milliárd forintos költséggel, ebből 4,8 milliárd forint uniós támogatással ez év végére teljes lesz a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés Budapesten.

Emelkedik a gázolaj áraEmelkedik a gázolaj áraEmeli bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a 95-ös benziné nem változik - értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Bankszövetség: a bankok nem hárítják át a költségeketBankszövetség: a bankok nem hárítják át a költségeketA hitelintézetek nem hárítják át a fogyasztókra az ingyenes készpénzfelvétellel járó költségeket - nyilatkozta a Magyar Bankszövetség főtitkára a Világgazdaságnak.

Több a panasz a webboltokra Több a panasz a webboltokra Tavaly 1031 ellenőrzést hajtott végre a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) az elektronikus kereskedelemben, 60 százalékkal többet, mint tavaly.

Tíz új áramkutat nyit az ElműTíz új áramkutat nyit az ElműAz év első negyedében tíz új elektromos autó töltőpontot telepít az Elmű Nyrt. - írja a Világgazdaság.


Csökkenti akcióit az OTP BankCsökkenti akcióit az OTP BankA Magyar Hírlap keddi cikke szerint több akciós készpénzfelvételi lehetőség is megszűnik az OTP Banknál, és további hét pénzügyi szolgáltató is bejelentette már, hogy emelkednek náluk a számlavezetéssel kapcsolatos költségek.

Nyitottak vagyunk a környezetvédelemre, de ez nem látszikNyitottak vagyunk a környezetvédelemre, de ez nem látszikA magyar lakosság 82,2 százaléka szívesebben választana környezetbarát csomagolásban kapható élelmiszereket, de tudatosan még nem keresi ezeket a csomagolásokat.

Ingyenes készpénzfelvétel - Lejár a határidőIngyenes készpénzfelvétel - Lejár a határidőMa jár le az ingyenes készpénzfelvételre bejelentkezés első határideje. Aki a még hétfőn megteszi ezzel kapcsolatos nyilatkozatát, már februárban kétszer ingyenesen vehet fel készpénzt.

Megtévesztett a Shell, büntetett a GVHMegtévesztett a Shell, büntetett a GVHHuszonöt millió forintos bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Shell Hungary Zrt.-re, mivel megtévesztette a fogyasztókat. A Shell Hungary Zrt. nem ért egyet a GVH-val.

Étrend-kiegészítőket vizsgál az ÁNTSZÉtrend-kiegészítőket vizsgál az ÁNTSZAz étrend-kiegészítőket, a bölcsődéket és a fürdőhelyeket ellenőrzi kiemelten az idén az Országos Tisztiorvosi Hivatal (OTH), és továbbra is napirenden lesz a nemdohányzók védelméről szóló törvény előírásainak betartása.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés