Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Fogynak Magyarországon az ATM-ekFogynak Magyarországon az ATM-ekAmíg 2003 és 2011 között folyamatosan bővült a magyarországi ATM-portfólió, tavaly csökkenést mutattak a számok - írta csütörtöki számában a Világgazdaság.

KSH: kevesebb születés és halálozásKSH: kevesebb születés és halálozásMérséklődött a népesség természetes fogyásának üteme. Az év első négy hónapjában 5,8 százalékkal kevesebb gyermek született, mint 2012 ugyanezen időszakában, a halálozások száma 5,1 százalékkal csökkent.

Országos figyelmeztetés a hőség miattOrszágos figyelmeztetés a hőség miattFokozta és az egész országra kiterjesztette a hőség miatt kiadott figyelmeztetéseit szerda reggel az Országos Meteorológiai Szolgálat.

NGM: a kormány célja a készpénzhasználat visszaszorításaNGM: a kormány célja a készpénzhasználat visszaszorításaA kormány a feketegazdaság visszaszorításához szükséges eszköznek tartja a készpénzhasználat korlátozását, ezzel is élénkítve a gazdasági versenyt.

Pesszimisták a magyar nyugdíjasokPesszimisták a magyar nyugdíjasokFranciaország mellett Magyarországon ítélik meg a legpesszimistábban a nyugdíjasok, vagy nyugdíj előtt állók kilátásaikat az Aegon felmérése szerint.

Akad még a német szemétből Bács-KiskunbanAkad még a német szemétből Bács-KiskunbanHét éve hever az illegálisan Magyarországra szállított német szemétbálák egy része a Bács-Kiskun megyei Kunbaján - írta keddi számában a Magyar Nemzet.

Hőségriasztást rendelt el az ÁNTSZHőségriasztást rendelt el az ÁNTSZMásodfokú hőségriasztást rendelt el hétfő déltől péntek éjfélig az országos tiszti főorvos - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat az MTI-vel.

Több biztosítási eseményt okoznak a viharok Több biztosítási eseményt okoznak a viharok A jól sikerült árvízi védekezés a biztosítóknak is sok pénzt takaríthatott meg; lényegesen több káreseményt jelentettek be a viharok és jégesők miatt a napokban, mint a Duna miatt.

Fogyasztóvédelmi vesszőparipává vált a RezsicsökkentésFogyasztóvédelmi vesszőparipává vált a RezsicsökkentésA Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság számára az idei év kiemelt témája a rezsicsökkentéssel kapcsolatos ellenőrzés.

Több tucat áramtolvaj bukott le TiszaburánTöbb tucat áramtolvaj bukott le TiszaburánKözel negyven háznál illegálisan vételeztek áramot a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaburán - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Veszélyes fák vannak a MargitszigetenVeszélyes fák vannak a MargitszigetenA Margitszigeten a talaj teljes felázása miatt akár fakidőlésekre is lehet számítani - hívta fel a figyelmet az Országos Műszaki Irányító Törzs (OMIT) szerdán, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Emelkedett az üzemanyagok áraEmelkedett az üzemanyagok áraEmelte bruttó 2-2 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


Gyorsan romlanak az új háztartási gépek Gyorsan romlanak az új háztartási gépek Még a neves háztartásigép-gyártók termékei is gyanúsan korán romlanak el, ezért célszerű kiterjesztett garanciát kérni ezekre - közölte felmérésének eredményeként a genertel.hu direkt biztosító az MTI-vel.

Eddig mindenhol megdőlt a vízállási rekordEddig mindenhol megdőlt a vízállási rekordA dunai árhullám szintje a Budapest feletti szakaszon mindenhol meghaladta a valaha mért legmagasabb vízállást, és az eddigi tetőzések a fővárostól délre lévő szakaszon is megdöntötték a korábbi rekordot.

Sztrájkolnak a nyugat-európai légiirányítókSztrájkolnak a nyugat-európai légiirányítókA budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalmát is érinti, a keddtől várhatóan három napon át tartó nyugat-európai a légiirányító-sztrájk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés