Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Fogynak Magyarországon az ATM-ekFogynak Magyarországon az ATM-ekAmíg 2003 és 2011 között folyamatosan bővült a magyarországi ATM-portfólió, tavaly csökkenést mutattak a számok - írta csütörtöki számában a Világgazdaság.

KSH: kevesebb születés és halálozásKSH: kevesebb születés és halálozásMérséklődött a népesség természetes fogyásának üteme. Az év első négy hónapjában 5,8 százalékkal kevesebb gyermek született, mint 2012 ugyanezen időszakában, a halálozások száma 5,1 százalékkal csökkent.

Országos figyelmeztetés a hőség miattOrszágos figyelmeztetés a hőség miattFokozta és az egész országra kiterjesztette a hőség miatt kiadott figyelmeztetéseit szerda reggel az Országos Meteorológiai Szolgálat.

NGM: a kormány célja a készpénzhasználat visszaszorításaNGM: a kormány célja a készpénzhasználat visszaszorításaA kormány a feketegazdaság visszaszorításához szükséges eszköznek tartja a készpénzhasználat korlátozását, ezzel is élénkítve a gazdasági versenyt.

Pesszimisták a magyar nyugdíjasokPesszimisták a magyar nyugdíjasokFranciaország mellett Magyarországon ítélik meg a legpesszimistábban a nyugdíjasok, vagy nyugdíj előtt állók kilátásaikat az Aegon felmérése szerint.

Akad még a német szemétből Bács-KiskunbanAkad még a német szemétből Bács-KiskunbanHét éve hever az illegálisan Magyarországra szállított német szemétbálák egy része a Bács-Kiskun megyei Kunbaján - írta keddi számában a Magyar Nemzet.

Hőségriasztást rendelt el az ÁNTSZHőségriasztást rendelt el az ÁNTSZMásodfokú hőségriasztást rendelt el hétfő déltől péntek éjfélig az országos tiszti főorvos - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat az MTI-vel.

Több biztosítási eseményt okoznak a viharok Több biztosítási eseményt okoznak a viharok A jól sikerült árvízi védekezés a biztosítóknak is sok pénzt takaríthatott meg; lényegesen több káreseményt jelentettek be a viharok és jégesők miatt a napokban, mint a Duna miatt.

Fogyasztóvédelmi vesszőparipává vált a RezsicsökkentésFogyasztóvédelmi vesszőparipává vált a RezsicsökkentésA Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság számára az idei év kiemelt témája a rezsicsökkentéssel kapcsolatos ellenőrzés.

Több tucat áramtolvaj bukott le TiszaburánTöbb tucat áramtolvaj bukott le TiszaburánKözel negyven háznál illegálisan vételeztek áramot a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaburán - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Veszélyes fák vannak a MargitszigetenVeszélyes fák vannak a MargitszigetenA Margitszigeten a talaj teljes felázása miatt akár fakidőlésekre is lehet számítani - hívta fel a figyelmet az Országos Műszaki Irányító Törzs (OMIT) szerdán, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Emelkedett az üzemanyagok áraEmelkedett az üzemanyagok áraEmelte bruttó 2-2 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


Gyorsan romlanak az új háztartási gépek Gyorsan romlanak az új háztartási gépek Még a neves háztartásigép-gyártók termékei is gyanúsan korán romlanak el, ezért célszerű kiterjesztett garanciát kérni ezekre - közölte felmérésének eredményeként a genertel.hu direkt biztosító az MTI-vel.

Eddig mindenhol megdőlt a vízállási rekordEddig mindenhol megdőlt a vízállási rekordA dunai árhullám szintje a Budapest feletti szakaszon mindenhol meghaladta a valaha mért legmagasabb vízállást, és az eddigi tetőzések a fővárostól délre lévő szakaszon is megdöntötték a korábbi rekordot.

Sztrájkolnak a nyugat-európai légiirányítókSztrájkolnak a nyugat-európai légiirányítókA budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalmát is érinti, a keddtől várhatóan három napon át tartó nyugat-európai a légiirányító-sztrájk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés