Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Mínuszba is kerülhetnek a megtakarítókMínuszba is kerülhetnek a megtakarítókEgy újabb kamatvágás után a négyszázalékos betéti kamatszint is kedvezőnek számít majd; a banki költségekkel pedig mínuszba is kerülhet a megtakarító.

Másodfokú figyelmezetés a keleti megyékreMásodfokú figyelmezetés a keleti megyékreA várható zivatarok miatt az ország keleti megyéire másodfokú, míg a középső és az északnyugati megyékre elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) hétfőn.

Inkább személyesen foglal szállást a magyarInkább személyesen foglal szállást a magyarMagyarországon az online szállásfoglalás egyelőre kevésbé bevett szokás, a magyar internetezők 46 százalékára nem jellemző, hogy a világhálón foglalná le a szálláshelyét, míg 22 százalékuk mindig ezzel a lehetőséggel él.

Jön az új büntető kódexJön az új büntető kódexJúlius 1-jén hatályba lép az új büntető törvénykönyv (Btk.), amely egyes bűncselekményeknél 12 évre szállítja le a büntethetőség korhatárát.˛

Ideiglenes metrókijárat épül KelenföldönIdeiglenes metrókijárat épül KelenföldönA kelenföldi közlekedési csomópont bizonyosan nem készül el a 4-es metró átadási határidejére, holott ez már az új metróvonal 2014 első felére tervezett utasforgalmi próbaüzemének is előfeltétele lenne.

Tűzgyújtási tilalom Csongrád megyébenTűzgyújtási tilalom Csongrád megyébenÁltalános tűzgyújtási tilalmat rendeltek el a Csongrád megye területén lévő erdőkre, valamint az erdőterületek határától számított kétszáz méteren belüli területre.

Egymás után húzzák le a rolót a magánnyugdíjpénztárakEgymás után húzzák le a rolót a magánnyugdíjpénztárakA Pannónia Nyugdíjpénztár magán-nyugdíjpénztári ágának végelszámolásáról döntött a kassza csütörtöki közgyűlése, a vezetés a lépést azzal indokolta, hogy a jelenlegi jogszabályi környezetben a működést nem lehet tovább fenntartani.

Tűzgyújtási tilalom Bács-KiskunbanTűzgyújtási tilalom Bács-KiskunbanTűzgyújtási tilalmat rendelt el Bács-Kiskun megye erdőterületein, az erdők és fásítások kétszáz méteres körzetében a megyei kormányhivatal június 21-étől - tájékoztatott a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM).

Megkezdődtek a fogyasztóvédelmi ellenőrzésekMegkezdődtek a fogyasztóvédelmi ellenőrzésekMegkezdődött a nyári főszezoni országos fogyasztóvédelmi ellenőrzés, amely augusztus végéig tart - jelentette be Fülöp Zsuzsanna, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szóvivője.

Telefonon is javítható az szja-bevallásTelefonon is javítható az szja-bevallásTelefonon is van lehetőség egyes adóügyek intézésére, ilyen például a papíralapon benyújtott személyi jövedelemadó bevallás javítása - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken.

Nem érinti az átállás a kábeltévé-előfizetőketNem érinti az átállás a kábeltévé-előfizetőketSemmi teendőjük nincs a digitális átállás kapcsán azoknak, akik jelenleg is kábeltelevíziós szolgáltatást vesznek igénybe, akkor sem, ha analóg adásra szóló előfizetésük van a szolgáltatójuknál.

Csökkent a benzin áraCsökkent a benzin áraCsökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt, a gázolaj ára nem változott.

Pénztelenségbe fullad a kötelező gázkészülék felülvizsgálatPénztelenségbe fullad a kötelező gázkészülék felülvizsgálat Ez év végéig minden 1981 előtt üzembe helyezett gázkészüléket, biztonsági szempontból felül kell vizsgálni- mondja ki az egy évvel ezelőtt született NGM rendelet.

Folyamatosan kapcsolja vissza az Elmű a fogyasztókatFolyamatosan kapcsolja vissza az Elmű a fogyasztókatAz árvíz miatt mintegy 2200 fogyasztónál kellett kikapcsolni az áramot az Elmű szolgáltatási területén, ebből eddig csaknem 1600 háztartást kapcsoltak vissza a hálózatba.

Több pénz a balatoni szúnyogirtásra Több pénz a balatoni szúnyogirtásra Az idén a korábbinál több pénz, 100 millió forint áll rendelkezésre a balatoni szúnyogirtásra és a térség lárvatenyésző helyeiről készült térképeinek frissítésére.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés