Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Mínuszba is kerülhetnek a megtakarítókMínuszba is kerülhetnek a megtakarítókEgy újabb kamatvágás után a négyszázalékos betéti kamatszint is kedvezőnek számít majd; a banki költségekkel pedig mínuszba is kerülhet a megtakarító.

Másodfokú figyelmezetés a keleti megyékreMásodfokú figyelmezetés a keleti megyékreA várható zivatarok miatt az ország keleti megyéire másodfokú, míg a középső és az északnyugati megyékre elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) hétfőn.

Inkább személyesen foglal szállást a magyarInkább személyesen foglal szállást a magyarMagyarországon az online szállásfoglalás egyelőre kevésbé bevett szokás, a magyar internetezők 46 százalékára nem jellemző, hogy a világhálón foglalná le a szálláshelyét, míg 22 százalékuk mindig ezzel a lehetőséggel él.

Jön az új büntető kódexJön az új büntető kódexJúlius 1-jén hatályba lép az új büntető törvénykönyv (Btk.), amely egyes bűncselekményeknél 12 évre szállítja le a büntethetőség korhatárát.˛

Ideiglenes metrókijárat épül KelenföldönIdeiglenes metrókijárat épül KelenföldönA kelenföldi közlekedési csomópont bizonyosan nem készül el a 4-es metró átadási határidejére, holott ez már az új metróvonal 2014 első felére tervezett utasforgalmi próbaüzemének is előfeltétele lenne.

Tűzgyújtási tilalom Csongrád megyébenTűzgyújtási tilalom Csongrád megyébenÁltalános tűzgyújtási tilalmat rendeltek el a Csongrád megye területén lévő erdőkre, valamint az erdőterületek határától számított kétszáz méteren belüli területre.

Egymás után húzzák le a rolót a magánnyugdíjpénztárakEgymás után húzzák le a rolót a magánnyugdíjpénztárakA Pannónia Nyugdíjpénztár magán-nyugdíjpénztári ágának végelszámolásáról döntött a kassza csütörtöki közgyűlése, a vezetés a lépést azzal indokolta, hogy a jelenlegi jogszabályi környezetben a működést nem lehet tovább fenntartani.

Tűzgyújtási tilalom Bács-KiskunbanTűzgyújtási tilalom Bács-KiskunbanTűzgyújtási tilalmat rendelt el Bács-Kiskun megye erdőterületein, az erdők és fásítások kétszáz méteres körzetében a megyei kormányhivatal június 21-étől - tájékoztatott a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM).

Megkezdődtek a fogyasztóvédelmi ellenőrzésekMegkezdődtek a fogyasztóvédelmi ellenőrzésekMegkezdődött a nyári főszezoni országos fogyasztóvédelmi ellenőrzés, amely augusztus végéig tart - jelentette be Fülöp Zsuzsanna, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szóvivője.

Telefonon is javítható az szja-bevallásTelefonon is javítható az szja-bevallásTelefonon is van lehetőség egyes adóügyek intézésére, ilyen például a papíralapon benyújtott személyi jövedelemadó bevallás javítása - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken.

Nem érinti az átállás a kábeltévé-előfizetőketNem érinti az átállás a kábeltévé-előfizetőketSemmi teendőjük nincs a digitális átállás kapcsán azoknak, akik jelenleg is kábeltelevíziós szolgáltatást vesznek igénybe, akkor sem, ha analóg adásra szóló előfizetésük van a szolgáltatójuknál.

Csökkent a benzin áraCsökkent a benzin áraCsökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt, a gázolaj ára nem változott.

Pénztelenségbe fullad a kötelező gázkészülék felülvizsgálatPénztelenségbe fullad a kötelező gázkészülék felülvizsgálat Ez év végéig minden 1981 előtt üzembe helyezett gázkészüléket, biztonsági szempontból felül kell vizsgálni- mondja ki az egy évvel ezelőtt született NGM rendelet.

Folyamatosan kapcsolja vissza az Elmű a fogyasztókatFolyamatosan kapcsolja vissza az Elmű a fogyasztókatAz árvíz miatt mintegy 2200 fogyasztónál kellett kikapcsolni az áramot az Elmű szolgáltatási területén, ebből eddig csaknem 1600 háztartást kapcsoltak vissza a hálózatba.

Több pénz a balatoni szúnyogirtásra Több pénz a balatoni szúnyogirtásra Az idén a korábbinál több pénz, 100 millió forint áll rendelkezésre a balatoni szúnyogirtásra és a térség lárvatenyésző helyeiről készült térképeinek frissítésére.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés