Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Olcsóbb lesz az interneten vásárolt vonatjegy Olcsóbb lesz az interneten vásárolt vonatjegy A vonaton utazók július elsejétől három százalékkal olcsóbban vásárolhatnak menetjegyet online, bankkártyával vagy a mobiltelefonos egyenleg terhére, ha az otthoni nyomtatás vagy digitális bemutatás lehetőségét választják.

Ingyenes wifi Debrecenben Ingyenes wifi Debrecenben Debrecen frekventált városrészein ingyenes internetszolgáltatás érhető el csütörtöktől - mondta Pajna Zoltán, Debrecen alpolgármestere.

Védjegy a házilag készült ételeknekVédjegy a házilag készült ételeknekA francia éttermekben az étlapon ezentúl kötelezően fel kell tüntetni minden étel mellett, hogy "házilag készített" vagy pedig előre gyártott alapanyagokból, konzervből, illetve mélyhűtött termékekből készült.

Olcsóbbak lesznek a támogatott lakáshitelekOlcsóbbak lesznek a támogatott lakáshitelekHétfőtől még olcsóbbak lesznek a támogatott lakáshitelek, a maximális kamat alapjául szolgáló referenciaráták ugyanis ismét komoly mértékben csökkentek.

Nem érzik európainak magukat az ukránokNem érzik európainak magukat az ukránokAz ukránoknak több mint a fele, azaz 55 százaléka nem érzi magát európainak - derült ki abból a felmérésből, amelyet csütörtökön tettek közzé.

Hamis Converse cipőket foglalt le a NAVHamis Converse cipőket foglalt le a NAVTizenötezer pár hamis sportcipőt találtak a pénzügyőrök egy szlovák kamionban Vámosszabadinál - közölte az MTI-vel csütörtökön a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője.

Vége az AranykornakVége az AranykornakÚjabb magánnyugdíjpénztár húzza le a rolót, hiába a szép teljesítmény, az Aranykor Nyugdíjpénztár magánága a végelszámolás mellett döntött keddi közgyűlésén.

GfK: erősödik a fogyasztói bizalom itthon isGfK: erősödik a fogyasztói bizalom itthon isA GfK Hungária komplex fogyasztói bizalmi indexének értéke az idén júniusban már kilencedik hónapja emelkedik, a fogyasztói várakozások az ország gazdasági helyzetének rövid távú optimista megítélése miatt erőteljesen javulnak.

Kitiltották a műanyagszatyrokat Los AngelesbőlKitiltották a műanyagszatyrokat Los AngelesbőlLos Angelesben nem adnak többé műanyagszatyrot az élelmiszerboltokban. A tilalmat kedden szavazta meg a városi tanács.

Kokainnal öblített gyerekruhákat talált a NAVKokainnal öblített gyerekruhákat talált a NAVFolyékony kokainba áztatott gyermekruhákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér postaforgalmában.

Csúcson a német fogyasztói bizalomCsúcson a német fogyasztói bizalomA kedvező munkaerő-piaci helyzet és a markáns béremelések hatására hatéves csúcsra szökött Németországban a fogyasztói bizalom.

Nehéz lesz cigarettához jutniNehéz lesz cigarettához jutniA Népszabadság szerint kemény napoknak, heteknek nézhetnek elébe a megrögzött dohányosok: júliustól leszűkül a cigaretták vásárlási lehetősége.

Külföldön is számítunk a bankkártyánkraKülföldön is számítunk a bankkártyánkraAz utazók a külföldi utazás alatt nagyobb mértékben számítanak a bankkártyájukra, mint odahaza a hétköznapokon.


Fokozott ellenőrzés a főváros frekventált területeinFokozott ellenőrzés a főváros frekventált területeinFokozott bűnügyi, közrendvédelmi és idegenrendészeti ellenőrzést tart a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a főváros turisztikailag frekventált területein.

Utasjogokkal foglalkozó kampány indulUtasjogokkal foglalkozó kampány indulAz európai utasok kétharmada nem is gondol arra, hogy tömegközlekedésre váltott jegyével bizonyos jogok illetik meg, amelyek figyelembe vétele a szolgáltató kötelessége.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés