Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Olcsóbb lesz az interneten vásárolt vonatjegy Olcsóbb lesz az interneten vásárolt vonatjegy A vonaton utazók július elsejétől három százalékkal olcsóbban vásárolhatnak menetjegyet online, bankkártyával vagy a mobiltelefonos egyenleg terhére, ha az otthoni nyomtatás vagy digitális bemutatás lehetőségét választják.

Ingyenes wifi Debrecenben Ingyenes wifi Debrecenben Debrecen frekventált városrészein ingyenes internetszolgáltatás érhető el csütörtöktől - mondta Pajna Zoltán, Debrecen alpolgármestere.

Védjegy a házilag készült ételeknekVédjegy a házilag készült ételeknekA francia éttermekben az étlapon ezentúl kötelezően fel kell tüntetni minden étel mellett, hogy "házilag készített" vagy pedig előre gyártott alapanyagokból, konzervből, illetve mélyhűtött termékekből készült.

Olcsóbbak lesznek a támogatott lakáshitelekOlcsóbbak lesznek a támogatott lakáshitelekHétfőtől még olcsóbbak lesznek a támogatott lakáshitelek, a maximális kamat alapjául szolgáló referenciaráták ugyanis ismét komoly mértékben csökkentek.

Nem érzik európainak magukat az ukránokNem érzik európainak magukat az ukránokAz ukránoknak több mint a fele, azaz 55 százaléka nem érzi magát európainak - derült ki abból a felmérésből, amelyet csütörtökön tettek közzé.

Hamis Converse cipőket foglalt le a NAVHamis Converse cipőket foglalt le a NAVTizenötezer pár hamis sportcipőt találtak a pénzügyőrök egy szlovák kamionban Vámosszabadinál - közölte az MTI-vel csütörtökön a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője.

Vége az AranykornakVége az AranykornakÚjabb magánnyugdíjpénztár húzza le a rolót, hiába a szép teljesítmény, az Aranykor Nyugdíjpénztár magánága a végelszámolás mellett döntött keddi közgyűlésén.

GfK: erősödik a fogyasztói bizalom itthon isGfK: erősödik a fogyasztói bizalom itthon isA GfK Hungária komplex fogyasztói bizalmi indexének értéke az idén júniusban már kilencedik hónapja emelkedik, a fogyasztói várakozások az ország gazdasági helyzetének rövid távú optimista megítélése miatt erőteljesen javulnak.

Kitiltották a műanyagszatyrokat Los AngelesbőlKitiltották a műanyagszatyrokat Los AngelesbőlLos Angelesben nem adnak többé műanyagszatyrot az élelmiszerboltokban. A tilalmat kedden szavazta meg a városi tanács.

Kokainnal öblített gyerekruhákat talált a NAVKokainnal öblített gyerekruhákat talált a NAVFolyékony kokainba áztatott gyermekruhákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér postaforgalmában.

Csúcson a német fogyasztói bizalomCsúcson a német fogyasztói bizalomA kedvező munkaerő-piaci helyzet és a markáns béremelések hatására hatéves csúcsra szökött Németországban a fogyasztói bizalom.

Nehéz lesz cigarettához jutniNehéz lesz cigarettához jutniA Népszabadság szerint kemény napoknak, heteknek nézhetnek elébe a megrögzött dohányosok: júliustól leszűkül a cigaretták vásárlási lehetősége.

Külföldön is számítunk a bankkártyánkraKülföldön is számítunk a bankkártyánkraAz utazók a külföldi utazás alatt nagyobb mértékben számítanak a bankkártyájukra, mint odahaza a hétköznapokon.


Fokozott ellenőrzés a főváros frekventált területeinFokozott ellenőrzés a főváros frekventált területeinFokozott bűnügyi, közrendvédelmi és idegenrendészeti ellenőrzést tart a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a főváros turisztikailag frekventált területein.

Utasjogokkal foglalkozó kampány indulUtasjogokkal foglalkozó kampány indulAz európai utasok kétharmada nem is gondol arra, hogy tömegközlekedésre váltott jegyével bizonyos jogok illetik meg, amelyek figyelembe vétele a szolgáltató kötelessége.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés