Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Strandot avattak BalatonfűzfőnStrandot avattak BalatonfűzfőnA Balatonnál az év egyik legnagyobb vízparti beruházásának számít Balatonfűzfő Fövenyes strandjának újjáépítése, az első ütemben, mintegy kétszáz millió forintból elkészült fejlesztést vasárnap adták át.

Gépjárműátírással trükköznek a csalókGépjárműátírással trükköznek a csalókTöbb száz gépjármű átírását hamis illetékbefizetési csekk alapján végezték el az okmányirodák.


Hatvanmillió forintos bírságot lapott a UPC Hatvanmillió forintos bírságot lapott a UPC Hatvanmillió forintra bírságolta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a UPC-t a cég egy tavaly novemberi szerződésmódosítási kísérlete miatt.

Szennyvíz-elvezető hálózat épül Öcsödön Szennyvíz-elvezető hálózat épül Öcsödön Megkezdődik a szennyvíz-elvezető csatornahálózat kiépítése Öcsödön az ősszel. Évtizedes belvizes probléma oldódhat meg a beruházással.

Internetes csaló ellen javasolt vádemelést a rendőrségInternetes csaló ellen javasolt vádemelést a rendőrségVádemelést javasolt a rendőrség egy internetes csaló ellen, aki több mint ötven embernek adott el elektronikai eszközöket, amelyeket azután nem kézbesített. A budapesti férfit egy biharkeresztesi sértett jelentette fel.

Újabb kamerák kémlelik a köztereket ZuglóbanÚjabb kamerák kémlelik a köztereket ZuglóbanHárom helyszínen összesen 41 térfigyelő kamerával bővült a rendszer a főváros XIV. kerületében, a beruházásra 120 millió forintot fordított az önkormányzat.

Folyamatosan drágul a kötelező biztosításFolyamatosan drágul a kötelező biztosításDrágult a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) az első félévben, az év eleji árakhoz képest 5-30 százalékkal drágábban lehet új biztosítást kötni.

Ma se használjunk nejlonzacskót!Ma se használjunk nejlonzacskót!Idén is megtartják a Nejlonzacskómentes Napot, amelyen a nemzetközi Global Alliance for Incinerator Alternatives nevű szervezet irányításával, számos ország civiljei és hatóságai szerveznek kampányokat.

Yarisokat hív vissza a ToyotaYarisokat hív vissza a ToyotaVilágszerte 185 ezer autót hív vissza a Toyota az elektromos szervókormány lehetséges meghibásodása miatt.


Bővíti termékválasztékát a Sole-MizoBővíti termékválasztékát a Sole-MizoAz Új Széchenyi Terv támogatásával megvalósuló több mint egymilliárd forintos beruházással bővíti egészségtudatos vásárlóknak szánt termékválasztékát a Sole-Mizo Zrt.

 Emelkedik a gázolaj ára Emelkedik a gázolaj áraEmeli bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Környezetkímélőbb légtérhasználatot teszteltek BudapestenKörnyezetkímélőbb légtérhasználatot teszteltek BudapestenKörnyezetkímélőbb légtérhasználatot kívánnak bevezetni Budapesten, ezért új fel- és leszállási módokat teszteltek az elmúlt hónapokban a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren.

Trafik – Megváltoznak vásárlási szokásainkTrafik – Megváltoznak vásárlási szokásainkAz Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) szerint alaposan felforgatja az élelmiszerüzletek rendjét, hogy az új trafikok a dohánytermékeken kívül más, elsősorban élvezeti cikkeket árulhatnak.

Szarvastetemet loptak a vadaskertbőlSzarvastetemet loptak a vadaskertbőlEgy elpusztult szarvasbika húsát és trófeáját lopta el két férfi a Nógrád megyei Bárnán lévő vadasparkból - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

Csökkentek a kommunális díjakCsökkentek a kommunális díjakCsökkentek a víz- és csatorna, valamint a szemétszállítási díjak, olcsóbb lett a szennyvízszippantás, a PB-gáz és a kéményseprés is július 1-jével a lakossági rezsicsökkentés részeként.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés