Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Évről évre nő a kátyúkárÉvről évre nő a kátyúkárA kátyúkárokra tavaly 200 millió forintot fizetett ki az autósoknak a Generali Providencia Biztosító, míg az idén eddig 120 millió volt a kár, időarányosan 20 százalékkal több a tavalyináL.

Izzik a NAV bejelentő vonalaIzzik a NAV bejelentő vonalaEzrével érkeznek a közérdekű bejelentések az adóhatósághoz, nem egy van köztük, amelyik nagy horderejű, akár milliárdos visszaélésről rántja le a leplet - írja a Magyar Nemzet pénteki számában.

Tovább drágultak az üzemanyagokTovább drágultak az üzemanyagokBruttó 4 forinttal emelte pénteken a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt.


Az íze miatt majszoljuk a csokoládétAz íze miatt majszoljuk a csokoládétA magyarok 77 százaléka a csokoládét az íze miatt fogyasztja, legtöbben a mogyorósat és a mandulásat szeretik - derül ki a Magyar Édességgyártók Szövetsége közleményéből.

Hamis gyógyszerek a netrőlHamis gyógyszerek a netrőlMinden interneten vásárolt gyógyszer hamis vagy illegális volt - a magyar hatóságok a magyar weboldalakról vásárolt gyógyszereket vizsgálták meg.

Befejeződött a röszkei határátkelőhely bővítéseBefejeződött a röszkei határátkelőhely bővítéseBefejeződött a röszkei határátkelőhely részben uniós támogatással megvalósult bővítése, a belépő- és a kilépőoldalon egyaránt kilenc-kilenc sáv várja az autósokat.

Tovább drágulnak az üzemanyagokTovább drágulnak az üzemanyagokBruttó 4 forinttal emeli pénteken a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Jelöletlen húsok NagykanizsánJelöletlen húsok NagykanizsánMintegy 1,4 tonna jelöletlen, illetve tiltott módon, helyben fagyasztott húst foglalt le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Nagykanizsán.

Nyári ellenőrzéssorozat Budapesten isNyári ellenőrzéssorozat Budapesten isAz adórevizorok és pénzügyőrök július elejétől augusztus végéig járják a főváros kiemelt idegenforgalmi, turisztikai területeit, strandokat, fesztiválokat.

Emelkedtek az üzemanyagárakEmelkedtek az üzemanyagárakBruttó 4 forinttal emelte a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


Nőtt a hitelfelvételi hajlandóságNőtt a hitelfelvételi hajlandóságA Cofidis Hitel Monitor második negyedéves felmérése szerint továbbra is alacsony az új hitelt felvevők aránya, a nyitottság a hitelfelvételre azonban nőtt, bár továbbra is kicsi.

Mélyen hallgatunk, ha korrpcióval találkozunkMélyen hallgatunk, ha korrpcióval találkozunkA magyarok 70 százaléka nem jelentené, ha korrupcióval szembesülne, és az a legrosszabb arányt jelenti Európában - mondta a Transparency International (TI) Magyarország ügyvezető igazgatója.

Drágulnak a banki szolgáltatásokDrágulnak a banki szolgáltatásokŐsztől drágulnak a banki szolgáltatások, a hitelintézetek egymás után hárítják át ügyfeleikre a tranzakciós illetéket - írja a Népszabadság keddi számában.

Emelkednek az üzemanyagárakEmelkednek az üzemanyagárakBruttó 4 forinttal emeli a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Tiltólistán a halált okozó dizájner drog alapanyagaTiltólistán a halált okozó dizájner drog alapanyagaTiltólistára tették a közelmúltban több fiatal halálát okozó dizájner drog alapanyagát, az úgynevezett para-metil-4-metilaminorexet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés