Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Évről évre nő a kátyúkárÉvről évre nő a kátyúkárA kátyúkárokra tavaly 200 millió forintot fizetett ki az autósoknak a Generali Providencia Biztosító, míg az idén eddig 120 millió volt a kár, időarányosan 20 százalékkal több a tavalyináL.

Izzik a NAV bejelentő vonalaIzzik a NAV bejelentő vonalaEzrével érkeznek a közérdekű bejelentések az adóhatósághoz, nem egy van köztük, amelyik nagy horderejű, akár milliárdos visszaélésről rántja le a leplet - írja a Magyar Nemzet pénteki számában.

Tovább drágultak az üzemanyagokTovább drágultak az üzemanyagokBruttó 4 forinttal emelte pénteken a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt.


Az íze miatt majszoljuk a csokoládétAz íze miatt majszoljuk a csokoládétA magyarok 77 százaléka a csokoládét az íze miatt fogyasztja, legtöbben a mogyorósat és a mandulásat szeretik - derül ki a Magyar Édességgyártók Szövetsége közleményéből.

Hamis gyógyszerek a netrőlHamis gyógyszerek a netrőlMinden interneten vásárolt gyógyszer hamis vagy illegális volt - a magyar hatóságok a magyar weboldalakról vásárolt gyógyszereket vizsgálták meg.

Befejeződött a röszkei határátkelőhely bővítéseBefejeződött a röszkei határátkelőhely bővítéseBefejeződött a röszkei határátkelőhely részben uniós támogatással megvalósult bővítése, a belépő- és a kilépőoldalon egyaránt kilenc-kilenc sáv várja az autósokat.

Tovább drágulnak az üzemanyagokTovább drágulnak az üzemanyagokBruttó 4 forinttal emeli pénteken a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Jelöletlen húsok NagykanizsánJelöletlen húsok NagykanizsánMintegy 1,4 tonna jelöletlen, illetve tiltott módon, helyben fagyasztott húst foglalt le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Nagykanizsán.

Nyári ellenőrzéssorozat Budapesten isNyári ellenőrzéssorozat Budapesten isAz adórevizorok és pénzügyőrök július elejétől augusztus végéig járják a főváros kiemelt idegenforgalmi, turisztikai területeit, strandokat, fesztiválokat.

Emelkedtek az üzemanyagárakEmelkedtek az üzemanyagárakBruttó 4 forinttal emelte a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


Nőtt a hitelfelvételi hajlandóságNőtt a hitelfelvételi hajlandóságA Cofidis Hitel Monitor második negyedéves felmérése szerint továbbra is alacsony az új hitelt felvevők aránya, a nyitottság a hitelfelvételre azonban nőtt, bár továbbra is kicsi.

Mélyen hallgatunk, ha korrpcióval találkozunkMélyen hallgatunk, ha korrpcióval találkozunkA magyarok 70 százaléka nem jelentené, ha korrupcióval szembesülne, és az a legrosszabb arányt jelenti Európában - mondta a Transparency International (TI) Magyarország ügyvezető igazgatója.

Drágulnak a banki szolgáltatásokDrágulnak a banki szolgáltatásokŐsztől drágulnak a banki szolgáltatások, a hitelintézetek egymás után hárítják át ügyfeleikre a tranzakciós illetéket - írja a Népszabadság keddi számában.

Emelkednek az üzemanyagárakEmelkednek az üzemanyagárakBruttó 4 forinttal emeli a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Tiltólistán a halált okozó dizájner drog alapanyagaTiltólistán a halált okozó dizájner drog alapanyagaTiltólistára tették a közelmúltban több fiatal halálát okozó dizájner drog alapanyagát, az úgynevezett para-metil-4-metilaminorexet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Kommentek

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Valeria Marco, 2019. augusztus 21.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés