Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Új szmogrendeletet kell kidolgoznia MiskolcnakÚj szmogrendeletet kell kidolgoznia MiskolcnakSzabó Máté ombudsman indítványára október 30-i hatállyal megsemmisítette a Kúria a miskolci szmogrendeletet. A miskolci önkormányzat vállalta, hogy legkésőbb szeptember végéig új rendeletet alkot.

Dohányboltokat ellenőriz az NFHDohányboltokat ellenőriz az NFHA Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) kiemelt ellenőrzések keretében vizsgálja azt, hogy kiszolgálják-e a 18 éven aluliakat a július 1-jét követően megnyitott nemzeti dohányboltokban.

Októbertől újabb 10 százalékos rezsicsökkentésOktóbertől újabb 10 százalékos rezsicsökkentésOktóbertől tízszázalékos lakossági áram-, gáz- és távhőárcsökkenésre számít Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal elnöke.

Ismét drágul a benzinIsmét drágul a benzinA szerdai 4 forint után pénteken bruttó 2 forinttal emeli a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI.

Sólyom Airways: hat repülőgépre kötöttek lízingszerződéstSólyom Airways: hat repülőgépre kötöttek lízingszerződéstA Sólyom Airways hat repülőgép lízingelésére írt alá szerződést Londonban - közölte Vágó József; az első gép még augusztus 20-a előtt Budapestre érkezik.

Ősszel startol a Futár a BKV-nálŐsszel startol a Futár a BKV-nálSzeptember végén startol a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által kiépített új forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer, a Futár. A 6,7 milliárd forintos beruházás a műholdas nyomkövetés révén megkönnyíti az utastájékoztatást is.

Drágult a benzinDrágult a benzinBruttó 4 forinttal emelte szerdán a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Magas a bioboltok szén-dioxid lábnyomaMagas a bioboltok szén-dioxid lábnyomaTöbb üvegházhatású gáz kerül a légkörbe a bioboltok vásárlói, mint a hagyományos szupermarketek vásárlóközönsége miatt - mutatta aki egy német felmérés.

Kártyás fizetés a reptéri parkolókbanKártyás fizetés a reptéri parkolókbanAz összes repülőtéri parkolóautomatát ellátta bankkártya-leolvasó készülékkel a Budapest Airport (BA), így a budapesti reptér parkolóiban található valamennyi készüléknél lehetővé vált a bankkártyás fizetés.

Naponta kávézik a magyar fiatalok negyedeNaponta kávézik a magyar fiatalok negyedeA 15 és 25 év közötti magyar fiatalok 25 százaléka naponta iszik kávét - derült ki egy felmérésből.


Rendelettervezet a szennyvízszippantásrólRendelettervezet a szennyvízszippantásrólA nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvizet legalább évente egyszer ki kell szippantatni, kivéve, ha az ingatlan tulajdonosa igazolja, hogy kevesebb vizet használt, mint a szennyvízgyűjtő kapacitása.

Kifogásolt számlák, értetlen ügyfélszolgálatKifogásolt számlák, értetlen ügyfélszolgálatTöbb kifogással is éltek az elmúlt negyedévben a hírközlési biztoshoz forduló ügyfelek. Sok probléma adódott a számlákkal, de többen az ügyfélszolgálatokkal is elégedetlenek voltak.

Tovább drágul a benzinTovább drágul a benzinBruttó 4 forinttal emeli szerdán a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Fiatalkorúak a nemzeti dohányboltbanFiatalkorúak a nemzeti dohányboltbanLázár János felkérte Gyulay Zsoltot, az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját, hogy vizsgálja ki, a nemzeti kiskereskedelmi trafikhálózatban szolgáltak-e ki 18 évnél fiatalabbakat.

Kecskékkel csalogat egy japán kávézóKecskékkel csalogat egy japán kávézóMivel a "hagyományos" macska- és kutyakávézók már nem hatnak az újdonság erejével, egy tokiói hely kecskékkel próbálkozik felkelteni a vendégek érdeklődését.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Kommentek

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Valeria Marco, 2019. augusztus 21.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés