Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Új szmogrendeletet kell kidolgoznia MiskolcnakÚj szmogrendeletet kell kidolgoznia MiskolcnakSzabó Máté ombudsman indítványára október 30-i hatállyal megsemmisítette a Kúria a miskolci szmogrendeletet. A miskolci önkormányzat vállalta, hogy legkésőbb szeptember végéig új rendeletet alkot.

Dohányboltokat ellenőriz az NFHDohányboltokat ellenőriz az NFHA Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) kiemelt ellenőrzések keretében vizsgálja azt, hogy kiszolgálják-e a 18 éven aluliakat a július 1-jét követően megnyitott nemzeti dohányboltokban.

Októbertől újabb 10 százalékos rezsicsökkentésOktóbertől újabb 10 százalékos rezsicsökkentésOktóbertől tízszázalékos lakossági áram-, gáz- és távhőárcsökkenésre számít Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal elnöke.

Ismét drágul a benzinIsmét drágul a benzinA szerdai 4 forint után pénteken bruttó 2 forinttal emeli a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI.

Sólyom Airways: hat repülőgépre kötöttek lízingszerződéstSólyom Airways: hat repülőgépre kötöttek lízingszerződéstA Sólyom Airways hat repülőgép lízingelésére írt alá szerződést Londonban - közölte Vágó József; az első gép még augusztus 20-a előtt Budapestre érkezik.

Ősszel startol a Futár a BKV-nálŐsszel startol a Futár a BKV-nálSzeptember végén startol a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által kiépített új forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer, a Futár. A 6,7 milliárd forintos beruházás a műholdas nyomkövetés révén megkönnyíti az utastájékoztatást is.

Drágult a benzinDrágult a benzinBruttó 4 forinttal emelte szerdán a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Magas a bioboltok szén-dioxid lábnyomaMagas a bioboltok szén-dioxid lábnyomaTöbb üvegházhatású gáz kerül a légkörbe a bioboltok vásárlói, mint a hagyományos szupermarketek vásárlóközönsége miatt - mutatta aki egy német felmérés.

Kártyás fizetés a reptéri parkolókbanKártyás fizetés a reptéri parkolókbanAz összes repülőtéri parkolóautomatát ellátta bankkártya-leolvasó készülékkel a Budapest Airport (BA), így a budapesti reptér parkolóiban található valamennyi készüléknél lehetővé vált a bankkártyás fizetés.

Naponta kávézik a magyar fiatalok negyedeNaponta kávézik a magyar fiatalok negyedeA 15 és 25 év közötti magyar fiatalok 25 százaléka naponta iszik kávét - derült ki egy felmérésből.


Rendelettervezet a szennyvízszippantásrólRendelettervezet a szennyvízszippantásrólA nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvizet legalább évente egyszer ki kell szippantatni, kivéve, ha az ingatlan tulajdonosa igazolja, hogy kevesebb vizet használt, mint a szennyvízgyűjtő kapacitása.

Kifogásolt számlák, értetlen ügyfélszolgálatKifogásolt számlák, értetlen ügyfélszolgálatTöbb kifogással is éltek az elmúlt negyedévben a hírközlési biztoshoz forduló ügyfelek. Sok probléma adódott a számlákkal, de többen az ügyfélszolgálatokkal is elégedetlenek voltak.

Tovább drágul a benzinTovább drágul a benzinBruttó 4 forinttal emeli szerdán a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Fiatalkorúak a nemzeti dohányboltbanFiatalkorúak a nemzeti dohányboltbanLázár János felkérte Gyulay Zsoltot, az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját, hogy vizsgálja ki, a nemzeti kiskereskedelmi trafikhálózatban szolgáltak-e ki 18 évnél fiatalabbakat.

Kecskékkel csalogat egy japán kávézóKecskékkel csalogat egy japán kávézóMivel a "hagyományos" macska- és kutyakávézók már nem hatnak az újdonság erejével, egy tokiói hely kecskékkel próbálkozik felkelteni a vendégek érdeklődését.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés