Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Egyre boldogtalanabbak a brit gyerekek  Egyre boldogtalanabbak a brit gyerekek Egyre boldogtalanabbak a brit tizenévesek, aggódnak az iskola, a külsejük, a választási lehetőségeik és a szabadságuk miatt - derült ki egy reprezentatív felmérésből.

Itt a nyár legerősebb hőséghulláma Itt a nyár legerősebb hőséghulláma A következő napokban a nyár eddigi legerősebb hőséghulláma várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.


Vizet osztanak és locsolják az utakat BudapestenVizet osztanak és locsolják az utakat BudapestenSzerda reggeltől vizet osztanak, és locsolják az utakat, villamossíneket a fővárosban a hőség miatt.


Futószalagon itélik el az ittas vezetőketFutószalagon itélik el az ittas vezetőketJúlius elseje után az ittas járművezetés megváltozott törvényi tényállása miatt szinte valamennyi ügy alkalmas lehet a bíróság elé állításra - írta szerdai számában a Népszabadság Ibolya Tibor megbízott fővárosi főügyészre hivatkozva.

Cigaretta nélkül maradnak a fesztiválozókCigaretta nélkül maradnak a fesztiválozókMúlt hét végéig egyetlen érintett sem kért engedélyt arra, hogy dohányboltját valamely nagyobb fesztivál helyszínén nyithassa újra.

Újra napirenden a M3-as metró meghosszabbításaÚjra napirenden a M3-as metró meghosszabbításaIsmét napirendre került, hogy Újpest-központ helyett Káposztásmegyer lehet az M3-as metró végállomása - írta szerdai számában a Napi Gazdaság.

Érvénybe lépett az országos tűzgyújtási tilalomÉrvénybe lépett az országos tűzgyújtási tilalomÁltalános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a vidékfejlesztési miniszter hétfőtől, átmeneti időre - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) hétfőn.

Új átjátszó adókat telepít az AHÚj átjátszó adókat telepít az AHHuszonöt új átjátszó adót helyez üzembe a digitális tévéadások vételi lehetőségeinek javítása érdekében az Antenna Hungária a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kérésére.

Szinte minden fiatalnak van bankkártyájaSzinte minden fiatalnak van bankkártyájaA banki kapcsolattal rendelkező fiatalok 89 százalékának van bankkártyája, 8 százalékuk pedig kettőnél többel is rendelkezik.

Holnaptól országos hőségriasztásHolnaptól országos hőségriasztásSzerdától másodfokú hőségriasztást rendel el az országos tiszti főorvos a várható meleg idő miatt - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ).

Leeső tévék fenyegetik a gyerekeketLeeső tévék fenyegetik a gyerekeketA leeső tévékészülékek miatt az elmúlt két évtizedben 200 ezer amerikai gyerek került kórházba. Kutatók az ilyen típusú, néha végzetesnek bizonyuló balesetek riasztóan emelkedő számára figyelmeztettek egy tanulmányban.

Szennyezett jégkockák a KFC-nélSzennyezett jégkockák a KFC-nélA Kentucky Fried Chicken (KFC) amerikai gyorséttermi hálózat jégkockái Pekingben 13-szor több baktériumot tartalmaznak, mint a WC lehúzásához használatos víz és 20-szor többet az országos szabvány szerint elfogadhatónál.

Gyomok pollenjei a levegőbenGyomok pollenjei a levegőbenA nyári gyomok pollenjei vannak a legnagyobb mennyiségben a levegőben - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat hétfőn az MTI-vel.

Délelőtt rövid időre lezárják a LánchidatDélelőtt rövid időre lezárják a LánchidatMa délelőtt több mint fél órára lezárják a Lánchidat, majd a Budai Várba vezető Hunyadi János utat, mert a Nándorfehérvári diadal emléknapja alkalmából rendezvényt tartanak a fővárosban.

Kevesebben strandolnak a fővárosiakKevesebben strandolnak a fővárosiakBár Budapesten a jól sikerült 2012-es strandszezonhoz képest újabb ötszázalékos bővülést vártak, az időjárás és az árvíz miatt ez aligha jön össze - írta a Napi Gazdaság.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Kommentek

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Valeria Marco, 2019. augusztus 21.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés