Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Egyre boldogtalanabbak a brit gyerekek  Egyre boldogtalanabbak a brit gyerekek Egyre boldogtalanabbak a brit tizenévesek, aggódnak az iskola, a külsejük, a választási lehetőségeik és a szabadságuk miatt - derült ki egy reprezentatív felmérésből.

Itt a nyár legerősebb hőséghulláma Itt a nyár legerősebb hőséghulláma A következő napokban a nyár eddigi legerősebb hőséghulláma várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.


Vizet osztanak és locsolják az utakat BudapestenVizet osztanak és locsolják az utakat BudapestenSzerda reggeltől vizet osztanak, és locsolják az utakat, villamossíneket a fővárosban a hőség miatt.


Futószalagon itélik el az ittas vezetőketFutószalagon itélik el az ittas vezetőketJúlius elseje után az ittas járművezetés megváltozott törvényi tényállása miatt szinte valamennyi ügy alkalmas lehet a bíróság elé állításra - írta szerdai számában a Népszabadság Ibolya Tibor megbízott fővárosi főügyészre hivatkozva.

Cigaretta nélkül maradnak a fesztiválozókCigaretta nélkül maradnak a fesztiválozókMúlt hét végéig egyetlen érintett sem kért engedélyt arra, hogy dohányboltját valamely nagyobb fesztivál helyszínén nyithassa újra.

Újra napirenden a M3-as metró meghosszabbításaÚjra napirenden a M3-as metró meghosszabbításaIsmét napirendre került, hogy Újpest-központ helyett Káposztásmegyer lehet az M3-as metró végállomása - írta szerdai számában a Napi Gazdaság.

Érvénybe lépett az országos tűzgyújtási tilalomÉrvénybe lépett az országos tűzgyújtási tilalomÁltalános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a vidékfejlesztési miniszter hétfőtől, átmeneti időre - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) hétfőn.

Új átjátszó adókat telepít az AHÚj átjátszó adókat telepít az AHHuszonöt új átjátszó adót helyez üzembe a digitális tévéadások vételi lehetőségeinek javítása érdekében az Antenna Hungária a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kérésére.

Szinte minden fiatalnak van bankkártyájaSzinte minden fiatalnak van bankkártyájaA banki kapcsolattal rendelkező fiatalok 89 százalékának van bankkártyája, 8 százalékuk pedig kettőnél többel is rendelkezik.

Holnaptól országos hőségriasztásHolnaptól országos hőségriasztásSzerdától másodfokú hőségriasztást rendel el az országos tiszti főorvos a várható meleg idő miatt - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ).

Leeső tévék fenyegetik a gyerekeketLeeső tévék fenyegetik a gyerekeketA leeső tévékészülékek miatt az elmúlt két évtizedben 200 ezer amerikai gyerek került kórházba. Kutatók az ilyen típusú, néha végzetesnek bizonyuló balesetek riasztóan emelkedő számára figyelmeztettek egy tanulmányban.

Szennyezett jégkockák a KFC-nélSzennyezett jégkockák a KFC-nélA Kentucky Fried Chicken (KFC) amerikai gyorséttermi hálózat jégkockái Pekingben 13-szor több baktériumot tartalmaznak, mint a WC lehúzásához használatos víz és 20-szor többet az országos szabvány szerint elfogadhatónál.

Gyomok pollenjei a levegőbenGyomok pollenjei a levegőbenA nyári gyomok pollenjei vannak a legnagyobb mennyiségben a levegőben - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat hétfőn az MTI-vel.

Délelőtt rövid időre lezárják a LánchidatDélelőtt rövid időre lezárják a LánchidatMa délelőtt több mint fél órára lezárják a Lánchidat, majd a Budai Várba vezető Hunyadi János utat, mert a Nándorfehérvári diadal emléknapja alkalmából rendezvényt tartanak a fővárosban.

Kevesebben strandolnak a fővárosiakKevesebben strandolnak a fővárosiakBár Budapesten a jól sikerült 2012-es strandszezonhoz képest újabb ötszázalékos bővülést vártak, az időjárás és az árvíz miatt ez aligha jön össze - írta a Napi Gazdaság.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés