Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Meztelenül vett sört egy férfi NémetországbanMeztelenül vett sört egy férfi NémetországbanMindössze egy hátizsákot viselt az a férfi, aki a bajorországi Plattling városka vasútállomásán sört vett magának a nagy melegben.

Hőségriadó csütörtök éjfélig Hőségriadó csütörtök éjfélig Csütörtök éjfélig harmadfokú hőségriadót rendelt el az országos tiszti főorvos - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) hétfőn az MTI-vel.

ÁNTSZ: kezdődik a parlagfűszezonÁNTSZ: kezdődik a parlagfűszezonIndul a parlagfűpollen-szezon, két héten belül az ország egész területén megkezdődik a virágzás - hívta fel a figyelmet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) pénteken.

Hamutartót osztanak az olasz strandokonHamutartót osztanak az olasz strandokonSzázezer hamutartót osztanak szét szombat-vasárnap az olasz tengerpartokon a dohányosok között, hogy ne a homokban hagyják a csikkeket.

Hőségriasztás péntektől  Hőségriasztás péntektől Ismét hőségriasztást rendelt el péntektől az országos tiszti főorvos - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön az MTI-vel.

Feléltük megtakarításainkatFeléltük megtakarításainkatA megtakarításokkal rendelkezők aránya továbbra sem növekszik Magyarországon.


Kalózrádiót fogott a Forma 1-en az NMHHKalózrádiót fogott a Forma 1-en az NMHHEgy illegálisan működő rádiót lekapcsolt, és nem szabályos csapattelefonok ügyében is intézkedett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a hétvégi magyar Forma-1-es futamon.

A legkockázatosabb PIN-kódokA legkockázatosabb PIN-kódokA legkevésbé biztonságos PIN-kódok a legegyszerűbbek, az azonos számjegyűek, vagy a sorozatok, például az 1234.


Megszűnt az analóg földi tévéadás az ország közepénMegszűnt az analóg földi tévéadás az ország közepénSzerdán 12 óra 30 perckor a Kab-hegyi, a Széchenyi-hegyi, a győri, a szegedi és a szentesi tévéadók adók befejezték az analóg közvetítést.

Jönnek az eho-mentes alapokJönnek az eho-mentes alapokSzinte minden nagyobb alapkezelő módosítja egy-két alapja kezelési szabályait annak érdekében, hogy eho-mentessé váljon a konstrukció.

Alig nyitnak Start-számlát a szülőkAlig nyitnak Start-számlát a szülőkAz idén júniusig mindössze 4780 Start-számlát nyitottak a szülők, a gyerekek száma ebben az időszakban 43 960 volt - írta a Világgazdaság szerdán a Magyar Államkincstár adatai alapján.

Csökkent az üzemanyagok áraCsökkent az üzemanyagok áraCsökkentette bruttó 3-3 forinttal az 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


Lezárják a budai alsórakpart egy részét Lezárják a budai alsórakpart egy részét Esténként lezárják a budai alsórakpart egy szakaszát a Sziget Fesztivál idején - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán.

Ma lekapcsolják az analóg televíziós sugárzástMa lekapcsolják az analóg televíziós sugárzástMa 12 óra 30 perckor megszűnik az analóg földfelszíni tévéadások sugárzása az ország középső részén. Akik nem álltak át, azok még öt napig egy üzenetet fognak látni a képernyőjükön arról, hogy mi a teendőjük.

Pálinkamúzeum nyílt VisegrádonPálinkamúzeum nyílt VisegrádonA pálinkafőzés, illetve a pálinka történetével ismerkedhetnek meg a látogatók a visegrádi Rév utcában megnyílt pálinkamúzeumban, ahol akár a "zugfőzés" is kipróbálható, sőt, egyedi címke sajátkezű gyártására is van mód.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés