Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Készpénzt halmoz fel a lakosságKészpénzt halmoz fel a lakosságA Világgazdaság szerint rekordmagasságba emelkedett a háztartások készpénz- és lekötetlen betétállománya tavaly év végére.

Világszerte drágulhat a kávéVilágszerte drágulhat a kávéA rossz terméskilátások és a brazíliai aszály miatt az idén eddig több mint 50 százalékkal drágult a kávé alapanyagának ára, ennek hatására hamarosan Magyarországon is többe kerülhet az élénkítő ital.

Egyre több a hódok okozta kár  Egyre több a hódok okozta kár Egyre több kárt okoznak a hódok a Kisalföldön - mondta el a térség erdőgazdálkodásáért felelős társaság illetékese az MTI-nek.

Pótlóbuszok a 4-6-os villamos vonalánPótlóbuszok a 4-6-os villamos vonalánVasárnap egy órától éjfélig pótlóbusz jár a villamos helyett az Oktogon és a Széll Kálmán tér között, éjszaka pedig a 6-os villamos teljes vonalán.

Változások a jelzáloghitel felmondása körülVáltozások a jelzáloghitel felmondása körülMárcius 1-től, mielőtt a bank felmondaná a jelzáloghitel szerződést, részletes elszámolást kell készítenie az addigi fizetésekről és a fennálló tartozásról - tartalmazza az új hitelintézeti törvény.

Rekultivációs hullám a Dél-AlföldönRekultivációs hullám a Dél-AlföldönÖsszesen 76, már bezárt települési szilárdhulladék-lerakó rekultiválása kezdődik el uniós támogatással Békés és Csongrád megyei településeken, várhatóan áprilisban.

Drágulnak az üzemanyagokDrágulnak az üzemanyagokA Mol bruttó 3-3 forinttal emeli a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Hamis ruhák a nyíregyházi piaconHamis ruhák a nyíregyházi piaconHamis márkajelzésű ruházati termékeket foglaltak le a nyíregyházi iparcikkpiacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai - közölte a NAV.

Drágulhatnak a háztartási gépekDrágulhatnak a háztartási gépekAkár 4-5 százalékkal is drágulhatnak a háztartási gépek, ha kifogy a kereskedők korábban, olcsóbb euróért rendelt készlete - írta hétfői számában a Világgazdaság.

GKI: romlottak a fogyasztói várakozások GKI: romlottak a fogyasztói várakozások Februárban megállt a GKI-Erste konjunktúra-index értékének kilenc hónapja tartó, szinte töretlen emelkedése.


EB: mindenkinek kárára van a roamingdíjEB: mindenkinek kárára van a roamingdíjAz Európai Bizottság számításai szerint az európai mobiltávközlési szolgáltatók 300 millió előfizetéstől esnek el a roamingdíj-politikájuk miatt, ami ráadásul még más üzleti területeket is hátrányos helyzetbe hoz.

Tesztelik a szegedi utastájékoztató-rendszertTesztelik a szegedi utastájékoztató-rendszertElindult a több mint száz szegedi busz-, villamos- és trolibuszmegállóban kialakított utastájékoztató-rendszer tesztüzeme.

Emelkedett a benzin áraEmelkedett a benzin áraEmelte bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Felrobbant egy zugfőzde SándorfalvánFelrobbant egy zugfőzde SándorfalvánFelrobbant egy zugfőzde a Csongrád megyei Sándorfalván, a háznál 212 liter párlatot találták a pénzügyőrök - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.

SZJA - Még pár napig kérhető az egyszerűsített bevallásSZJA - Még pár napig kérhető az egyszerűsített bevallásAkinek nem a munkáltatója készíti el az szja-bevallást, kérheti az adóhatóság segítségét is, az egyszerűsített bevallást február 17-éig lehet kérni - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keddi közleményében.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Kommentek

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Valeria Marco, 2019. augusztus 21.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés