Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Készpénzt halmoz fel a lakosságKészpénzt halmoz fel a lakosságA Világgazdaság szerint rekordmagasságba emelkedett a háztartások készpénz- és lekötetlen betétállománya tavaly év végére.

Világszerte drágulhat a kávéVilágszerte drágulhat a kávéA rossz terméskilátások és a brazíliai aszály miatt az idén eddig több mint 50 százalékkal drágult a kávé alapanyagának ára, ennek hatására hamarosan Magyarországon is többe kerülhet az élénkítő ital.

Egyre több a hódok okozta kár  Egyre több a hódok okozta kár Egyre több kárt okoznak a hódok a Kisalföldön - mondta el a térség erdőgazdálkodásáért felelős társaság illetékese az MTI-nek.

Pótlóbuszok a 4-6-os villamos vonalánPótlóbuszok a 4-6-os villamos vonalánVasárnap egy órától éjfélig pótlóbusz jár a villamos helyett az Oktogon és a Széll Kálmán tér között, éjszaka pedig a 6-os villamos teljes vonalán.

Változások a jelzáloghitel felmondása körülVáltozások a jelzáloghitel felmondása körülMárcius 1-től, mielőtt a bank felmondaná a jelzáloghitel szerződést, részletes elszámolást kell készítenie az addigi fizetésekről és a fennálló tartozásról - tartalmazza az új hitelintézeti törvény.

Rekultivációs hullám a Dél-AlföldönRekultivációs hullám a Dél-AlföldönÖsszesen 76, már bezárt települési szilárdhulladék-lerakó rekultiválása kezdődik el uniós támogatással Békés és Csongrád megyei településeken, várhatóan áprilisban.

Drágulnak az üzemanyagokDrágulnak az üzemanyagokA Mol bruttó 3-3 forinttal emeli a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Hamis ruhák a nyíregyházi piaconHamis ruhák a nyíregyházi piaconHamis márkajelzésű ruházati termékeket foglaltak le a nyíregyházi iparcikkpiacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai - közölte a NAV.

Drágulhatnak a háztartási gépekDrágulhatnak a háztartási gépekAkár 4-5 százalékkal is drágulhatnak a háztartási gépek, ha kifogy a kereskedők korábban, olcsóbb euróért rendelt készlete - írta hétfői számában a Világgazdaság.

GKI: romlottak a fogyasztói várakozások GKI: romlottak a fogyasztói várakozások Februárban megállt a GKI-Erste konjunktúra-index értékének kilenc hónapja tartó, szinte töretlen emelkedése.


EB: mindenkinek kárára van a roamingdíjEB: mindenkinek kárára van a roamingdíjAz Európai Bizottság számításai szerint az európai mobiltávközlési szolgáltatók 300 millió előfizetéstől esnek el a roamingdíj-politikájuk miatt, ami ráadásul még más üzleti területeket is hátrányos helyzetbe hoz.

Tesztelik a szegedi utastájékoztató-rendszertTesztelik a szegedi utastájékoztató-rendszertElindult a több mint száz szegedi busz-, villamos- és trolibuszmegállóban kialakított utastájékoztató-rendszer tesztüzeme.

Emelkedett a benzin áraEmelkedett a benzin áraEmelte bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Felrobbant egy zugfőzde SándorfalvánFelrobbant egy zugfőzde SándorfalvánFelrobbant egy zugfőzde a Csongrád megyei Sándorfalván, a háznál 212 liter párlatot találták a pénzügyőrök - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.

SZJA - Még pár napig kérhető az egyszerűsített bevallásSZJA - Még pár napig kérhető az egyszerűsített bevallásAkinek nem a munkáltatója készíti el az szja-bevallást, kérheti az adóhatóság segítségét is, az egyszerűsített bevallást február 17-éig lehet kérni - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keddi közleményében.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés