Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Hibás számlákra vadászik a fogyasztóvédelmi hatóságHibás számlákra vadászik a fogyasztóvédelmi hatóságTíz távhőszolgáltatónál összesen 56 ezer hibás számlát talált nyári vizsgálatai során a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH).

Kétéves csúcson a fogyasztói bizalom  Kétéves csúcson a fogyasztói bizalom Javult, és ezzel kétéves csúcsra került a fogyasztói bizalom az euróövezetben és az Európai Unió egészében augusztusban az előző hónaphoz képest.

Véget ért a nyár a MÁV-nálVéget ért a nyár a MÁV-nálHétfőtől, augusztus 26-tól visszaáll a vonatok közlekedésében a nyári menetrendet megelőző, megszokott közlekedési rend.


Kozmetikai krémmel verték át a fogyasztókatKozmetikai krémmel verték át a fogyasztókatMegtévesztette a fogyasztókat a Telemarketing International Kft. azzal, hogy az nek terápiás hatásokat tulajdonított, így a GVH a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt 25 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásra.

Calici fertőzést volt az egyik balatonfüredi strandon Calici fertőzést volt az egyik balatonfüredi strandon Negyven beteg gyermek jelentkezett Balatonfüred központi orvosi ügyeletén múlt hétvégén. A vizsgálat megállapította, hogy calici vírus okozta fertőzésük volt és többségük az egyik helyi strandon fürdött.

Kakaóval az egészséges agyműködésértKakaóval az egészséges agyműködésértAz idős emberek napi kakaóivással elősegíthetik az egészséges agyműködést - állította egy új tanulmány.


Megdőltek a hajnali melegrekordokMegdőltek a hajnali melegrekordokPéntekre virradóra is megdőltek a fővárosi és az országos legmagasabb minimumhőmérsékleti rekordok - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-vel.

Kevesebb tésztát esznek az olaszokKevesebb tésztát esznek az olaszokTöbb mint tíz kilóval csökkent az olasz családok éves tésztafogyasztása az utóbbi majdnem tizenöt év alatt - derült ki egy tésztagyár által készített felmérésből.

Emelkedik a talaj közeli ózonkoncentrációEmelkedik a talaj közeli ózonkoncentrációA napok óta tartó hőség, illetve erős napsugárzás hatására több városban is emelkedett a talaj közeli ózon koncentrációja - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat.

Emelkedett az üzemanyagok áraEmelkedett az üzemanyagok áraEmelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a dízel literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


PB-gáz: kiterjesztenék a hatósági áratPB-gáz: kiterjesztenék a hatósági áratKiterjesztené a PB-gázra vonatkozó hatósági árat a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) - tudta meg a Magyar Nemzet.

Sok a fogyasztóvédelmi ügy a GVH-nálSok a fogyasztóvédelmi ügy a GVH-nálA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az első fél évben 62 ügyet zárt le, ezek csaknem fele - a korábbi évekhez hasonlóan - fogyasztóvédelmi jellegű volt, közölte a versenyhatóság.

Gyakoribbak a permetszer miatti mérgezésekGyakoribbak a permetszer miatti mérgezésekA permetezéssel kapcsolatos munka- és egészségvédelmi előírások betartására figyelmeztet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat.

Egyre népszerűbbek az üdülőjáratokEgyre népszerűbbek az üdülőjáratokA Világgazdaság keddi száma szerint egyre népszerűbbek a Volánbusz üdülőjáratai, és fokozatosan emelkedik azoknak a száma is, akik külföldi utazásukhoz a MÁV nemzetközi ajánlatait választják.

Emelkedik az üzemanyagok áraEmelkedik az üzemanyagok áraEmeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a dízel literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásból hétfőn az MTI.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés