Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!



Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Hibás számlákra vadászik a fogyasztóvédelmi hatóságHibás számlákra vadászik a fogyasztóvédelmi hatóságTíz távhőszolgáltatónál összesen 56 ezer hibás számlát talált nyári vizsgálatai során a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH).

Kétéves csúcson a fogyasztói bizalom  Kétéves csúcson a fogyasztói bizalom Javult, és ezzel kétéves csúcsra került a fogyasztói bizalom az euróövezetben és az Európai Unió egészében augusztusban az előző hónaphoz képest.

Véget ért a nyár a MÁV-nálVéget ért a nyár a MÁV-nálHétfőtől, augusztus 26-tól visszaáll a vonatok közlekedésében a nyári menetrendet megelőző, megszokott közlekedési rend.


Kozmetikai krémmel verték át a fogyasztókatKozmetikai krémmel verték át a fogyasztókatMegtévesztette a fogyasztókat a Telemarketing International Kft. azzal, hogy az nek terápiás hatásokat tulajdonított, így a GVH a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt 25 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásra.

Calici fertőzést volt az egyik balatonfüredi strandon Calici fertőzést volt az egyik balatonfüredi strandon Negyven beteg gyermek jelentkezett Balatonfüred központi orvosi ügyeletén múlt hétvégén. A vizsgálat megállapította, hogy calici vírus okozta fertőzésük volt és többségük az egyik helyi strandon fürdött.

Kakaóval az egészséges agyműködésértKakaóval az egészséges agyműködésértAz idős emberek napi kakaóivással elősegíthetik az egészséges agyműködést - állította egy új tanulmány.


Megdőltek a hajnali melegrekordokMegdőltek a hajnali melegrekordokPéntekre virradóra is megdőltek a fővárosi és az országos legmagasabb minimumhőmérsékleti rekordok - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-vel.

Kevesebb tésztát esznek az olaszokKevesebb tésztát esznek az olaszokTöbb mint tíz kilóval csökkent az olasz családok éves tésztafogyasztása az utóbbi majdnem tizenöt év alatt - derült ki egy tésztagyár által készített felmérésből.

Emelkedik a talaj közeli ózonkoncentrációEmelkedik a talaj közeli ózonkoncentrációA napok óta tartó hőség, illetve erős napsugárzás hatására több városban is emelkedett a talaj közeli ózon koncentrációja - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat.

Emelkedett az üzemanyagok áraEmelkedett az üzemanyagok áraEmelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a dízel literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.


PB-gáz: kiterjesztenék a hatósági áratPB-gáz: kiterjesztenék a hatósági áratKiterjesztené a PB-gázra vonatkozó hatósági árat a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) - tudta meg a Magyar Nemzet.

Sok a fogyasztóvédelmi ügy a GVH-nálSok a fogyasztóvédelmi ügy a GVH-nálA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az első fél évben 62 ügyet zárt le, ezek csaknem fele - a korábbi évekhez hasonlóan - fogyasztóvédelmi jellegű volt, közölte a versenyhatóság.

Gyakoribbak a permetszer miatti mérgezésekGyakoribbak a permetszer miatti mérgezésekA permetezéssel kapcsolatos munka- és egészségvédelmi előírások betartására figyelmeztet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat.

Egyre népszerűbbek az üdülőjáratokEgyre népszerűbbek az üdülőjáratokA Világgazdaság keddi száma szerint egyre népszerűbbek a Volánbusz üdülőjáratai, és fokozatosan emelkedik azoknak a száma is, akik külföldi utazásukhoz a MÁV nemzetközi ajánlatait választják.

Emelkedik az üzemanyagok áraEmelkedik az üzemanyagok áraEmeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a dízel literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásból hétfőn az MTI.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

Kommentek

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

pluscredit, 2019. augusztus 22.

Jó reggelt kívánok.
Pénzhitelekre volt szükség az egyének között, hogy megbirkózzan...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Valeria Marco, 2019. augusztus 21.

A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés