Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

KRESZ-oktatás kerékpárosoknakKRESZ-oktatás kerékpárosoknakA Magyar Kerékpárosklub Budapesten ismét megszervezi Bebiciklizés elnevezésű programját; a résztvevők ingyenes elméleti és gyakorlati oktatást kapnak, hogy nagyobb biztonsággal tudjanak közlekedni kerékpárral.

Csökken az üzemanyagok áraCsökken az üzemanyagok áraA Mol bruttó 7 forinttal csökkenti a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Visszahozná a betítdíjrendszert a VMVisszahozná a betítdíjrendszert a VMA Vidékfejlesztési Minisztérium számításai szerint a betétdíjrendszer bevezetése tízmilliárd forintos beruházást igényel és évi 90 milliárd forintos forgalmat eredményezne - írta a Magyar Hírlap.

Lépfenét azonosítottak JászladánybanLépfenét azonosítottak JászladánybanLépfene, azaz antrax baktériumot mutatott ki egy laboratóriumi vizsgálat egy jászladányi állattartónál, akinél helyi zárlatot, forgalmi korlátozást rendeltek el és a fagyasztójában talált húsokat elkobozták.

Kezdődik az európai mobilitási hétKezdődik az európai mobilitási hétBudapesten ma kezdődik az autómentes napot is magába foglaló európai mobilitási hét: szeptember 16. és 22. között különféle közlekedési eszközökkel, a főváros közlekedési érdekességeivel is megismerkedhetnek a látogatók.

Megállási tilalom és útlezárások BudapestenMegállási tilalom és útlezárások BudapestenÚtlezárásokra és megállási tilalomra kell számítaniuk az autósoknak szeptember 15. és 24. között a Hősök tere, a Felvonulási tér, az Andrássy út és a Városliget környékén a szeptember 20-22-i Nemzeti Vágta miatt.

Mintegy hétszáz gyógyszer ára csökken októberbenMintegy hétszáz gyógyszer ára csökken októberbenCsaknem hétszáz gyógyszer ára csökken átlagosan 13,5 százalékkal október 1-jével a legújabb gyártói vaklicit eredményeként - közölte az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP).

Kerékpárkölcsönző-hálózat indult Veszprém megyébenKerékpárkölcsönző-hálózat indult Veszprém megyébenKerékpárkölcsönző-hálózatot indít a Balaton északi partján és a Balaton-felvidéken a Bakony és Balaton Térségi TDM, a helyi önkormányzatok és vállalkozások összefogásán alapuló idegenforgalmi szervezet erről pénteken tájékoztatta az MTI-t.

Kárpólásijegy-tulajdonos perli a magyar államotKárpólásijegy-tulajdonos perli a magyar államotHét éve nem lehet felhasználni a kárpótlási jegyet, hiába forog a tőzsdén a papír, ezért perli egy jegytulajdonos a magyar államot; a fejlesztési tárca jogi képviselője szerint készül a jogszabályi rendezés.

Tovább csökkent a benzin áraTovább csökkent a benzin áraTovább csökkentette, bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. pénteken, a gázolaj ára nem változott.

Tojáspor babból és borsóbólTojáspor babból és borsóbólSzerdától kapható a növényi alapanyagokból készült mesterséges tojáspor az Egyesült Államokban, de a termelő szerint hamarosan világszerte megjelenik portékája a nagyáruházakban.

Csúcson a parlagfű pollekoncentrációja nyugatonCsúcson a parlagfű pollekoncentrációja nyugatonNyugat-Magyarországon, illetve a Kisalföldön is tetőzött az elmúlt héten a parlagfű pollenkoncentrációja, a térségre IV. szintű (sötétbordó) riasztást adott ki az Országos Környezetegészségügyi Intézet.

Biodízel kávézaccbólBiodízel kávézaccbólKávézaccból állítottak elő biodízelt az amerikai Cincinnati Egyetem kutatói. A kávéolajból nyert biodízel megfelelt a nemzetközileg érvényes minőségi követelményeknek.

Gyermekbicikliket ellenőrzött az NFHGyermekbicikliket ellenőrzött az NFHJátékként árusított, illetve gyerekek számára készített tricikliket, kerékpárokat és rollereket ellenőrzött a fogyasztóvédelmi hatóság, 459 termékből száz esetében állapítottak meg valamilyen hiányosságot.

Ügyféladatokat loptak a Vodafone-tólÜgyféladatokat loptak a Vodafone-tólEllopták a Vodafone Deutschland német mobilszolgáltató kétmillió ügyfelének számos személyes adatát - közölte a cég csütörtökön.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés