Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Közterületi wifi  HűvösvölgybenKözterületi wifi HűvösvölgybenKözterületi internet-szolgáltatást indított a II. kerületi önkormányzat a Bánffy György Emlékparkban.


D-vitamin-hiányos a lakosságD-vitamin-hiányos a lakosságA magyar lakosság 95 százaléka D-vitamin-hiányos tél végére a Semmelweis Egyetem I. számú Belgyógyászati Klinikájának kutatása szerint.

Csökkent az idén az ATM-használatCsökkent az idén az ATM-használatAz első félévben csökkent az ATM-es készpénzfelvételek volumene, a kártyás vásárlásoké viszont kétszámjegyű mértékben nőtt tavalyhoz képest.

Startol az esztergomi közbringarendszerStartol az esztergomi közbringarendszerMagyarország első közösségi kerékpárosrendszerét adják át ma délben Esztergomban. Az öt állomással és 50 kerékpárral induló rendszert az esztergomi székhelyű Neuzer Kerékpárgyár saját erőből, önkormányzati támogatás nélkül hozta létre.

Még mindig magas a parlagfű pollenkoncentrációjaMég mindig magas a parlagfű pollenkoncentrációjaTöbb helyen még mindig bordó (harmadfokú) riasztás van érvényben a parlagfű pollenkoncentrációja miatt, de a következő napokban a helyzet jelentős javulása várható.

Nem terheli a pótadót ügyfeleire az UniCreditNem terheli a pótadót ügyfeleire az UniCreditAz UniCredit Bank szerdán arról döntött, hogy az úgynevezett 208 százalékos pótadó alapján nem terheli meg a vállalkozói ügyfelek számláit az egyszeri díjjal, illetve a korábban kiküldött értesítésekben szereplő terheléseket nem érvényesíti.

Döcög a budapesti a szelektív hulladékgyűjtésDöcög a budapesti a szelektív hulladékgyűjtésA szelektív kukák eddig csak a fővárosi lakások negyedéhez értek el, közben azonban mind több - eddig mintegy háromszáz - hulladékgyűjtő szigetet is felszámolnak Budapesten.

Tovább csökken az üzemanyagok áraTovább csökken az üzemanyagok áraA Mol bruttó 4 forinttal csökkenti a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken - értesült az MTI piaci forrásokból szerdán.

Közérdekű kereset a Budavár Tours ellenKözérdekű kereset a Budavár Tours ellenAz Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) első fokon pert nyert a Budavár Tours Kft. ellen, a Fővárosi Törvényszék keddi ítéletében kimondta az OFE által kifogásolt szerződési feltétel érvénytelenségét.

Csökkent az üzemanyagok áraCsökkent az üzemanyagok áraA Mol bruttó 7 forinttal csökkentette a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.


Nincs hatásuk a mágneses karkötőknekNincs hatásuk a mágneses karkötőknekNem csillapítja az ízületi fájdalmat a rézkarperec, amelyért árusítói 50 fontot (17 ezer forintot) is elkérnek - állítják brit kutatók.

Már biciklit is visz a villamos BudapestenMár biciklit is visz a villamos BudapestenTesztjelleggel két busz- és villamosjáraton, valamint a 77-es trolin is lehetővé tette a kerékpárok szállítását a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Alkotmánymódosítás után megszűnik a PSZÁFAlkotmánymódosítás után megszűnik a PSZÁFAz Országgyűlés hétfőn elfogadta a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvényt, amely összevonja a jegybankot és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét (PSZÁF), az utóbbi megszüntetésével.

Lassult a népességfogyás üteme Lassult a népességfogyás üteme Kevesebb gyermek született az év első hét hónapjában, mint egy évvel korábban, ám a halálozások száma nagyobb mértékben csökkent ugyanebben az időszakban.

Gyógyszer okozza a legtöbb mérgezéstGyógyszer okozza a legtöbb mérgezéstA statisztikai adatok alapján a leggyakrabban a gyógyszerek okoznak mérgezést, 2012-ben az összes mérgezéses eset közel kétharmada ilyen volt - írta a Népszava.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés