Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!



Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Háromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznakHáromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznakTöbb mint háromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznak a veszprémiek az önkormányzati Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt-nek (VKSZ Zrt.), amely ezért a szolgáltatás felfüggesztését helyezte kilátásba.

A Rába és a Pick idén a legkiválóbb hazai márkaA Rába és a Pick idén a legkiválóbb hazai márkaAz idén negyedik alkalommal díjazták MagyarBrands elismeréssel a legjobb magyar vonatkozású márkákat: az üzleti ágazatban a Rába, a fogyasztói szektorban a Pick volt az idén a legkiválóbb hazai márka.

Már nem a fogyasztók fizetik meg az ellopott enerigátMár nem a fogyasztók fizetik meg az ellopott enerigátA korábbi gyakorlattal szemben nem háríthatják át az energiaszolgáltatók a fogyasztókra a lopásokból és az általuk működtetett rendszerek műszaki állapotából fakadó energiaveszteséget.

Adóperben nem hivatkozhat adótitokra a NAVAdóperben nem hivatkozhat adótitokra a NAVBírósági eljárás esetén még adótitokra hivatkozva sem tarthatja vissza a kapcsolódó vizsgálatokból származó bizonyítékait a NAV.

Pszichológusok próbálják kiszűrni az álgyógyítókatPszichológusok próbálják kiszűrni az álgyógyítókatÖnkéntes pszichológus csapat próbálja kiszűrni az internetről a magukat szakembernek kiadókat. A Magyar Pszichológusok Érdekvédelmi Egyesülete szerint az elmúlt hónapban már negyven sarlatánt találtak.

Viharos erejű szél jönViharos erejű szél jönÖt megyére a jelentős mennyiségű csapadék, további három megyére a várható viharos erejű szél miatt adott ki narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat szerdán.

Hatszáz flakon hamis mosószer az M1-esen Hatszáz flakon hamis mosószer az M1-esen Hatszáz flakonnyi, márkás mosószerre hasonlító szert találtak egy cseh rendszámú furgonban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán.

Reálhozam a nyugdíjkasszáknálReálhozam a nyugdíjkasszáknálA hazai önkéntes nyugdíjpénztárak és a megmaradt magánnyugdíjpénztárak portfóliói is magasabb hozamot értek el az első kilenc hónapban, mint a pénzromlás mértéke lehetett.

Még nélkülözhetetlen a készpénzMég nélkülözhetetlen a készpénzKészpénz nélkül még nem lehet meglenni Magyarországon - írja a Magyar Nemzet hétfői számában.


Hatmillió forintot fizet vissza utasainak a MÁVHatmillió forintot fizet vissza utasainak a MÁVTavaly a MÁV a késések után valamivel több mint hatmillió forintot fizetett az utasoknak, ami több mint kilencezer átalány-kártérítési igényt takart - írja a Napi Gazdaság hétfői számában a vasúttársaság tájékoztatása alapján.

Sűrűbben jár a szentendrei HÉVSűrűbben jár a szentendrei HÉVSűrűbben jár mától az 5-ös (szentendrei) HÉV a Batthyány tér és Békásmegyer között.


Népszerű a parlagfű-bejelentő rendszerNépszerű a parlagfű-bejelentő rendszerJól teljesített és népszerű a nyáron üzembe helyezett parlagfű-bejelentő rendszer, az eddigi tapasztalatok alapján országszerte használják a programot - írja a pénteki Magyar Nemzet.

Változik a fogyasztóvédelmi törvényVáltozik a fogyasztóvédelmi törvényJövőre módosul a fogyasztóvédelmi törvény: az új javaslat azzal erősíti a kiszolgáltatott fogyasztók jogait, hogy a hatóság már első esetben bírságot szabhat ki, ha idősekkel vagy fogyatékossággal élőkkel szemben jogsértést tapasztal.

Tűzoltókban leginkább, a politikusokban kevésbé bízunkTűzoltókban leginkább, a politikusokban kevésbé bízunkAz egyes szakmák közül továbbra is a tűzoltókban, a postásokban, valamint a pedagógusokban bíznak a leginkább a magyarok, a politikusok a lista végén vannak - derül ki a GfK Hungária legújabb felméréséből.

Négyszáz forint alatt a benzin áraNégyszáz forint alatt a benzin áraBruttó 4 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Kommentek

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

Hanga, 2020. március 26.

Név szerint Hanga vagyok, és Szegeden élek, annyira tele vagyok boldogsággal és örömmel, szer...

Autóhitelek válságos szemmel

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés