Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Háromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznakHáromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznakTöbb mint háromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznak a veszprémiek az önkormányzati Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt-nek (VKSZ Zrt.), amely ezért a szolgáltatás felfüggesztését helyezte kilátásba.

A Rába és a Pick idén a legkiválóbb hazai márkaA Rába és a Pick idén a legkiválóbb hazai márkaAz idén negyedik alkalommal díjazták MagyarBrands elismeréssel a legjobb magyar vonatkozású márkákat: az üzleti ágazatban a Rába, a fogyasztói szektorban a Pick volt az idén a legkiválóbb hazai márka.

Már nem a fogyasztók fizetik meg az ellopott enerigátMár nem a fogyasztók fizetik meg az ellopott enerigátA korábbi gyakorlattal szemben nem háríthatják át az energiaszolgáltatók a fogyasztókra a lopásokból és az általuk működtetett rendszerek műszaki állapotából fakadó energiaveszteséget.

Adóperben nem hivatkozhat adótitokra a NAVAdóperben nem hivatkozhat adótitokra a NAVBírósági eljárás esetén még adótitokra hivatkozva sem tarthatja vissza a kapcsolódó vizsgálatokból származó bizonyítékait a NAV.

Pszichológusok próbálják kiszűrni az álgyógyítókatPszichológusok próbálják kiszűrni az álgyógyítókatÖnkéntes pszichológus csapat próbálja kiszűrni az internetről a magukat szakembernek kiadókat. A Magyar Pszichológusok Érdekvédelmi Egyesülete szerint az elmúlt hónapban már negyven sarlatánt találtak.

Viharos erejű szél jönViharos erejű szél jönÖt megyére a jelentős mennyiségű csapadék, további három megyére a várható viharos erejű szél miatt adott ki narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat szerdán.

Hatszáz flakon hamis mosószer az M1-esen Hatszáz flakon hamis mosószer az M1-esen Hatszáz flakonnyi, márkás mosószerre hasonlító szert találtak egy cseh rendszámú furgonban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán.

Reálhozam a nyugdíjkasszáknálReálhozam a nyugdíjkasszáknálA hazai önkéntes nyugdíjpénztárak és a megmaradt magánnyugdíjpénztárak portfóliói is magasabb hozamot értek el az első kilenc hónapban, mint a pénzromlás mértéke lehetett.

Még nélkülözhetetlen a készpénzMég nélkülözhetetlen a készpénzKészpénz nélkül még nem lehet meglenni Magyarországon - írja a Magyar Nemzet hétfői számában.


Hatmillió forintot fizet vissza utasainak a MÁVHatmillió forintot fizet vissza utasainak a MÁVTavaly a MÁV a késések után valamivel több mint hatmillió forintot fizetett az utasoknak, ami több mint kilencezer átalány-kártérítési igényt takart - írja a Napi Gazdaság hétfői számában a vasúttársaság tájékoztatása alapján.

Sűrűbben jár a szentendrei HÉVSűrűbben jár a szentendrei HÉVSűrűbben jár mától az 5-ös (szentendrei) HÉV a Batthyány tér és Békásmegyer között.


Népszerű a parlagfű-bejelentő rendszerNépszerű a parlagfű-bejelentő rendszerJól teljesített és népszerű a nyáron üzembe helyezett parlagfű-bejelentő rendszer, az eddigi tapasztalatok alapján országszerte használják a programot - írja a pénteki Magyar Nemzet.

Változik a fogyasztóvédelmi törvényVáltozik a fogyasztóvédelmi törvényJövőre módosul a fogyasztóvédelmi törvény: az új javaslat azzal erősíti a kiszolgáltatott fogyasztók jogait, hogy a hatóság már első esetben bírságot szabhat ki, ha idősekkel vagy fogyatékossággal élőkkel szemben jogsértést tapasztal.

Tűzoltókban leginkább, a politikusokban kevésbé bízunkTűzoltókban leginkább, a politikusokban kevésbé bízunkAz egyes szakmák közül továbbra is a tűzoltókban, a postásokban, valamint a pedagógusokban bíznak a leginkább a magyarok, a politikusok a lista végén vannak - derül ki a GfK Hungária legújabb felméréséből.

Négyszáz forint alatt a benzin áraNégyszáz forint alatt a benzin áraBruttó 4 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés