Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!


Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Hírek

Illegális csomagoló üzem BudapestenIllegális csomagoló üzem BudapestenÖsszesen 130 tonna, nem nyomonkövethető élelmiszert talált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) egy budapesti, nyilvántartásba nem vett raktár ellenőrzésénél, amelyre egy iparterületen, belső adatgyűjtés során bukkantak.

Emelkedik a benzin áraEmelkedik a benzin áraEmeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Rendkívüli szmog Északkelet-KínábanRendkívüli szmog Északkelet-KínábanAz erős szmog miatt iskolákat zártak be, autópályákat zártak le és légi járatok indulását törölték az északkelet-kínai Harpin városban. A hatóságok a három északkeleti tartományban vörös riasztást adtak ki.

Ügyfélszolgálati központ nyílik SalgótarjánbanÜgyfélszolgálati központ nyílik SalgótarjánbanLakossági ügyfélszolgálati központ nyílik hétfőn Salgótarjánban. Az állampolgárok a közműszolgáltatásokkal kapcsolatos egyes ügyeket intézhetik a Munkásotthon téri épületben.

Háromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznakHáromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznakTöbb mint háromszázmillió forint távhő-díjjal tartoznak a veszprémiek az önkormányzati Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt-nek (VKSZ Zrt.), amely ezért a szolgáltatás felfüggesztését helyezte kilátásba.

A Rába és a Pick idén a legkiválóbb hazai márkaA Rába és a Pick idén a legkiválóbb hazai márkaAz idén negyedik alkalommal díjazták MagyarBrands elismeréssel a legjobb magyar vonatkozású márkákat: az üzleti ágazatban a Rába, a fogyasztói szektorban a Pick volt az idén a legkiválóbb hazai márka.

Már nem a fogyasztók fizetik meg az ellopott enerigátMár nem a fogyasztók fizetik meg az ellopott enerigátA korábbi gyakorlattal szemben nem háríthatják át az energiaszolgáltatók a fogyasztókra a lopásokból és az általuk működtetett rendszerek műszaki állapotából fakadó energiaveszteséget.

Adóperben nem hivatkozhat adótitokra a NAVAdóperben nem hivatkozhat adótitokra a NAVBírósági eljárás esetén még adótitokra hivatkozva sem tarthatja vissza a kapcsolódó vizsgálatokból származó bizonyítékait a NAV.

Pszichológusok próbálják kiszűrni az álgyógyítókatPszichológusok próbálják kiszűrni az álgyógyítókatÖnkéntes pszichológus csapat próbálja kiszűrni az internetről a magukat szakembernek kiadókat. A Magyar Pszichológusok Érdekvédelmi Egyesülete szerint az elmúlt hónapban már negyven sarlatánt találtak.

Viharos erejű szél jönViharos erejű szél jönÖt megyére a jelentős mennyiségű csapadék, további három megyére a várható viharos erejű szél miatt adott ki narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat szerdán.

Hatszáz flakon hamis mosószer az M1-esen Hatszáz flakon hamis mosószer az M1-esen Hatszáz flakonnyi, márkás mosószerre hasonlító szert találtak egy cseh rendszámú furgonban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán.

Reálhozam a nyugdíjkasszáknálReálhozam a nyugdíjkasszáknálA hazai önkéntes nyugdíjpénztárak és a megmaradt magánnyugdíjpénztárak portfóliói is magasabb hozamot értek el az első kilenc hónapban, mint a pénzromlás mértéke lehetett.

Még nélkülözhetetlen a készpénzMég nélkülözhetetlen a készpénzKészpénz nélkül még nem lehet meglenni Magyarországon - írja a Magyar Nemzet hétfői számában.


Hatmillió forintot fizet vissza utasainak a MÁVHatmillió forintot fizet vissza utasainak a MÁVTavaly a MÁV a késések után valamivel több mint hatmillió forintot fizetett az utasoknak, ami több mint kilencezer átalány-kártérítési igényt takart - írja a Napi Gazdaság hétfői számában a vasúttársaság tájékoztatása alapján.

Sűrűbben jár a szentendrei HÉVSűrűbben jár a szentendrei HÉVSűrűbben jár mától az 5-ös (szentendrei) HÉV a Batthyány tér és Békásmegyer között.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Fókuszban a fogyasztóvédelem és a reklámjog - Mikor büntet a GVH?
DM-kampányok és a reklámtörvény
Jelentkezzen konferenciánkra!

Kommentek

marika55, 2014. április 18.

Szia Friderika! Azt gondolom te az én email címe,et nem látod. Leírom egy kicsit rafináltan, te...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

marika55, 2014. április 18.

Szia Friderika! Azt gondolom te az én email címe,et nem látod. Leírom egy kicsit rafináltan, te...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

aktivista, 2014. április 18.

Kedves Ilona! Ezek egy bünözői csoportot képeznek,akik le akarják húzni pénzzel az általuk m...

Behajtó cégek és a család

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Lássunk világot!
Astoria Szálló Astoria Szálló Száz éve, 1914. március 14-én nyitotta meg a kapuit a budapesti Astoria Szálló, amely a...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés