Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Zajvédelmi program indul az autópályák mentén

2014. március 07. - péntek 12:31

Zajvédelmi programot indít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a gyorsforgalmi utak mentén - jelentette be Völner Pál, a tárca infrastruktúráért felelős államtitkára pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.


Módosult a zuglói zajrendelet

2012. szeptember 20. - csütörtök 10:01

Módosította a zuglói képviselő-testület a kerület zajrendeletét csütörtökön, így a jövőben akusztikai szakértői véleményt is csatolni kell a hangosított közterületi rendezvények engedélyeztetéséhez.


Zajvédelem - Újraszabályozás mellett az ombudsman

2012. június 26. - kedd 11:31

Az alapvető jogok biztosa a zajvédelem újraszabályozását szorgalmazza, javaslatait a vidékfejlesztési miniszternek is elküldte, aki a javaslatok többségét nem támogatta.


A zaj az erdőnek is árt

2012. április 02. - hétfő 09:01

A környezetszennyezés egyik formáját jelentő zaj az élővilág egészét zavarja, nem csupán az ember szenvedi meg a zajártalmakat, mint azt sokáig hitték. A növényekre ugyan másként hat a sok decibel, de közvetett módon rájuk nézve is káros. Erre a meglepő következtetésre jutott amerikai kutatók egy csoportja, amelynek eredményeiről a Proceedings of the Royal Society B. online változata nyomán a párizsi Le Figaro számolt be.


Zajrendelet - Ellehetetlenülnek a pécsi utcazenészek

2011. június 24. - péntek 10:01

Megtiltotta az utcai zenélést és a fűnyírást bizonyos napokon és napszakokban a pécsi közgyűlés csütörtökön; a rendelet július elsején lép hatályba.


A csendet már tanítani kell

2011. január 05. - szerda 09:01

Zajos világunkban ritka kincsnek számít a csend. Sokan nem is tudják, mit jelent a zajmentes élet - ezt tanítják az Olaszországban alapított Csendakadémián, mely rendkívüli maratonra készül.


Másként érezzük az ízeket erős háttérzajban

2010. október 15. - péntek 12:11

A háttérzajok befolyásolják az ízek érzékelését, ez megmagyarázhatja, hogy miért érezzük oly íztelennek a repülőgépek fedélzetén felszolgált ételeket - állítják brit kutatók, akik vizsgálataikról a Food Quality and Preference című szaklapban számoltak be.


Sziget: megfelelő a zajszint

2010. augusztus 11. - szerda 10:11

Nem haladja meg a környező kerületekben a Sziget fesztivál zajszintje a határértékeket - mondta Gerendai Károly, a fesztivál főszervezője a szerda hajnali zajszint mérést követően.


Kommentek

John Doe, 2020. március 29.

Szüksége van hitelre? Ne aggódjon többé, vegye fel a kapcsolatot a certifiedloanlenders@gmail.c...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Tóth Éva, 2020. március 27.


...

Villanyóra feltöltés hírlapüzletekben is

Baka László, 2020. március 27.

Király...

Elstartolt a MÁV valós idejű vonatfigyelője

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés