Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 22 találat van a Fogyasztók.hu - fogyasztóvédelmi magazin oldalon


Nem hozott több lakástakarék szerződést a végtörlesztés

2012. szeptember 25. - kedd 10:01

A végtörlesztés érdemben nem növelte a lakás-takarékpénztári szerződések számát, az MTI által megkérdezett két pénztár az árfolyamgáttól vár élénkülést, de csak 2013-tól.


PSZÁF: közel százhetvenezer család végtörlesztett

2012. március 12. - hétfő 15:13

Közel 170 ezer deviza alapú jelzáloghiteles család élt február végéig a fix árfolyamú végtörlesztés lehetőségével, így esetükben megszűnt a devizakockázati kitettség, miközben a végtörlesztés nyomán az érintett devizahitel-állomány közel negyedével csökkent - közölte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) az MTI-vel hétfőn.


Külföldiek is végtörlesztettek

2012. február 01. - szerda 09:41

A magyar hitelfelvevők mellett külföldiek is éltek a végtörlesztési lehetőséggel a Magyar Nemzet információi szerint.


A takarékok nyújtják a végtörlesztéshez szükséges forinthitel harmadát

2012. január 26. - csütörtök 15:21

A lakossági hitelezésben mintegy 5 százalékos piaci részt képviselő hazai takarékok nyújtják majd a devizahitel-kiváltáshoz felvett forinthitel több mint harmadát, ennek összege január 20-án elérte a 40 milliárd forintot - közölte az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) csütörtökön az MTI-vel.


Végtörlesztés - Több ezren fordultak a PSZÁF-hoz

2012. január 25. - szerda 10:11

Több mint 8.300 ügyfélmegkeresés érkezett a pénzügyi felügyelethez szeptember vége óta a végtörlesztéssel kapcsolatban, az ügyfelek egy része információt kért, más részük panaszt tett; a PSZÁF fogyasztóvédelmi igazgatóságához további 300 írásos fogyasztóvédelmi beadvány érkezett - mondta Binder István, a szervezet szóvivője az MTI-nek.


Bankszövetség: Kedvezőbb a fix árfolyamú törlesztés

2012. január 13. - péntek 16:41

Míg az elmúlt év végén a saját vagy idegen forrásból megvalósított végtörlesztés látszott kedvezőbbnek a devizahitelesek számára, ma már egyértelművé vált, hogy a makrogazdasági helyzet változása miatt a devizahitelek áprilistól belépő új, fix árfolyamú törlesztése, az árfolyamgát új rendszere előnyösebb lesz, mint a végtörlesztés - mondta Gyuris Dániel, a Magyar Bankszövetség alelnöke az MTI-nek.


Százezer végtörlesztő, kétszázezer szándéknyilatkozat

2012. január 05. - csütörtök 13:41

Megközelítette a százezret a fix árfolyamon végtörlesztő családok száma tavaly év végéig, miközben a végtörlesztés céljára fordított hitelkiváltó forinthitelek száma majdnem elérte a 17 ezret, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) legújabb adatai szerint jelentősen nőtt a végtörlesztési szándékukat bejelentők aránya is: e szerződések száma és az ingatlancélú hitelek volumene mintegy kétszerese az év végéig már végtörlesztettekének.


Húsz százalék lehet a végtörlesztők aránya

2012. január 05. - csütörtök 09:51

A fix árfolyamon történő végtörlesztésre jelentkezők pontos számát még összegzik a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete munkatársai, de Binder István, a szervezet szóvivője csütörtökön az m1 Ma reggel című műsorában, előzetesen úgy vélte, a törlesztők aránya várhatóan 15-20 százalék lesz.


Újabb végtörlesztő lapot tiltott le a PSZÁF

2011. december 15. - csütörtök 10:28

A vizsgálat lefolytatásáig a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) megtiltotta az Argenta Credit Zrt.-nek a társaság által alkalmazott rögzített árfolyamú végtörlesztési kalkuláció alkalmazását, mivel a megtévesztő szövegű dokumentum felvetheti a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény megsértését.


Zirci Takarék - Saját konstrukció a devizahitel kiváltására

2011. december 08. - csütörtök 10:01

A Zirci Takarék a végtörlesztésre vonatkozó jogszabály megjelenésétől kezdve kínál saját konstrukciót devizahitel kiváltására, s továbbra is forgalmazza ezt a hitelt - közölte a takarékszövetkezet.

1 2 3


Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés